- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 34
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.121
markası ne ?benimki bir de yeni ya ona fena öfkelendim
senınkı napıyo kucuk enıste
markası ne ?
bnde s4 almak ıstıorum
akıllı olsunKüçük enişte hala uyuyo yata yata büyütecek kendini
niyetsizken günah değil mi laKIZ NE BİLİM niyetli niyetli günah olmaz mı diye aklıma takıldı bi bilen varsa aydınlatsın beni hele:26::26: hoş ben ramazanın ilk bikaç gününü tutamıcam ama o oruçlu olucak:26:
darısı senin mutluluğuna canım bakalım nikahı yapabilecek miyiz
amaaan öyle ol kuzum bi tanesini aldım dün pantoloneteğin resmini koyıyım mı
ama margam o kısa boylulara gitmez dedi bana
zaten dolgu topukla giycektm
sence s4 nasıl canım yda s3 de olablırsamsung note 2 ama bence kendisi bir nokıa 3310 o derece saçmaladı elimde :2:
sence s4 nasıl canım yda s3 de olablır
senınkını ne kdra aldın ?
niyetsizken günah değil mi la
nasıl yaniiii.
geldi miiiiiiiiiiiiiiiiiii
benmki tedarik edliyr yazıyoooo
4 gün oldu bgüüün.
beğendim ayrıca güle güle giiiiyyy
yazsanaaaaa merak ederımmmfiyat yazmayayım ben şimdi :) s3 bence gayat güzel bende onu düşünüyorum bu böyle danalığa devam ederse :)
[video=youtube;6uWC7_qMiWM]http://www.youtube.com/watch?v=6uWC7_qMiWM[/video]
Barış
ıı ıhhh gelmedi be resmini aldım siteden
sninki önce gelcek bnden
tşk ederm balım
bn de unutamadım halaRüyamda görmüştüm barışı
allah rahmet eylesin
4 gündür bi tedarik edemediler.
bn de unutamadım hala
lunnanın ki gelmiş bgn ulaşır elime dedi
sninkide yarn veya ertesi gün verilir kargoya
annesini görmüştüm amasrada
gidip knuşamadm
pişmanlık yaşıyorum şmdi keşke gidip knuşsaydım diye
bn de unutamadım hala
Amın canım Allah yattıgı yerı cennet eylesınkızlar bana Barış Akarsu demeyin lise ve ünv. burada ankarada baraka diye bir eyr vardı orada çıkıyordu hep dinlemeye giderdik arkadaşımızı onu geçin arkadaşımdı zaten.yarışmaya katıldığında hepimiz onunla yattık kalktıko kadar üzülmüştümki duyduğumda ağlamaktan sabaha kadar uyumamıştım günlerce içimde acısı kaldı.çünkü rockçılar kaba saba kötü alışkanlıklı bilinir değilmi.Asla Barış böyle değildi saygılı sevgi dolu iyilik meleği gibi içten bir çocuktu.Rabbim mekanını cennet eylesin güzel gözlümün.
s3 de 1400 fılan1600 e yakın
lunnam ne zaman almış ki?:44:
kızlar bana Barış Akarsu demeyin lise ve ünv. burada ankarada baraka diye bir eyr vardı orada çıkıyordu hep dinlemeye giderdik arkadaşımızı onu geçin arkadaşımdı zaten.yarışmaya katıldığında hepimiz onunla yattık kalktıko kadar üzülmüştümki duyduğumda ağlamaktan sabaha kadar uyumamıştım günlerce içimde acısı kaldı.çünkü rockçılar kaba saba kötü alışkanlıklı bilinir değilmi.Asla Barış böyle değildi saygılı sevgi dolu iyilik meleği gibi içten bir çocuktu.Rabbim mekanını cennet eylesin güzel gözlümün.
1hafta olcak herhalde onun
zaten sen demesen de belli etti barış kendini heryerde
canım beni ya bnde çok üzülmüştüm ağlamıştım çok seviyodum şmdi dinlerken tüylerim diken diken olur
bu sene o ses türkiyede ona benzeyen bi yarışmacı vardı ya hep dua ettm onu gördükce annesi de gelmşti zaten o ses türkiyeye
mekanı cennet olsun hala unutulmadı bak çok sevdirmiş kendini kuzum benm ya