Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

alıntılı cevap vermeyi başaramadım sanırım .. ben eylülün ilk haftası ama daha salona karar veremedik..tabi senin işin daha zor hem çalış hem hazırlıklarla ilgilen Allah yardımcın olsun ... bende 21 yaşındayım

aynen çok zor bi de farklı şehirlerde yaşadığımız için hazırlıkları yapmak daha zor oluyor. biz de henüz düğün yerini ayarlayamadık. ama biz salon düğünü düşünmüyoruz kır düğünü yapıcaz inşallah gerçi bu gidişle istediğimiz güne yer bulabilecek miyiz hiç bilmiyorum da neyse keyfimi kaçırmıcam şimdi:KK1::KK1: senin çeyiz hazırlıkları nasıl gidiyo?

Allah kavuştursun o daha bir zor ... bizde kır düğünü istiyorduk ama evdeki hesap çarşıya uymuyor içini ferah tut bulursun bizde bulamayız diyorduk ama 5 tane bulduk eleyemiyoruz ... çeyizim bitti mobilyalar halılar v.s bir tek ev tutulunca ölçüye göre ayarlancak olanlar var senin bittimi ?

inşallah ama olmazsa basıcam nikahı bitsin gitsin stres oluyoru:KK53::KK53: benim ıvır zıvırım kaldı onları da buradan alıp kendime yük etmek istemiyorum temmuz sonu gibi mobilyahalı perde beyaz eşya seçmeye gidicem nişanlımın yanına o zaman ıvır zıvırları da hallederim diye düşündüm bizim ev hazır çok şükür aldıklarımı direkt gönderiyorum eve. gelinlik baktın mı peki? ben ona da yeni bakmaya başlıcam işte nişanlım gelsin beraber gidip bakıcaz daha hiç model denemedim eğer hoşumuza giden bi şey olmazsa diktricez gelinliği onun için de acele etmek lazım:18::18:

teşekkür ederim hoşbulduk morincim ... aöf okuyorum haziranda evlendim nikah sadece,düğünüm eylülde Allah nasip ederse 1 senedir çalışmıyorum düğün hazırlıkları için.. öyle işte 2 senedir takip ediyorum cesaret edip üye olamamıştım...

2 yıldır takip ediptete muhabbete katılmamak kolay olmasa gerek :) bizim tatlı sohbetlerimizi nedennn nedennn kaçırıyorsunn :)
hayırlı uğurlu olsun canım evlenen evlenene bakalım :)
kaç yaşındasın nerede yaşıyorsun :KK1:

biz nikahı yaptık ama hala stres bitmiyor...açıkçası gelinlik daha bakmadım beğendiğim modeller var ama denemedim hiç hep biraz zayıflıyım öyle demekten oldu .. :KK70:

2 yıldır takip ediptete muhabbete katılmamak kolay olmasa gerek :) bizim tatlı sohbetlerimizi nedennn nedennn kaçırıyorsunn :)
hayırlı uğurlu olsun canım evlenen evlenene bakalım :)
kaç yaşındasın nerede yaşıyorsun :KK1:

evet zor oldu valla artık dayanamıcam üye oluyorum dedim oldum :) ... evlendim ama daha düğün var,teşekkür ederim .. 21 yaşındayım antalyada yaşıyorum

evet zor oldu valla artık dayanamıcam üye oluyorum dedim oldum :) ... evlendim ama daha düğün var,teşekkür ederim .. 21 yaşındayım antalyada yaşıyorum

iyi ettin tatlım burada güzel arkadaşlıklar var :)
oo erken evlenenlerdensin sende :)
antalyanın neresindensin. benimde üniversiteden çokkk sevdiğim bir arkadaşım antalyada yaşıyor uzak olduğumuz için görüşemiyoruz :KK43:
ben istanbulda yaşıyorummm .)
evlendikten sonrada antalyada mı yaşayacaksınız

inşallah ama olmazsa basıcam nikahı bitsin gitsin stres oluyoru:KK53::KK53: benim ıvır zıvırım kaldı onları da buradan alıp kendime yük etmek istemiyorum temmuz sonu gibi mobilyahalı perde beyaz eşya seçmeye gidicem nişanlımın yanına o zaman ıvır zıvırları da hallederim diye düşündüm bizim ev hazır çok şükür aldıklarımı direkt gönderiyorum eve. gelinlik baktın mı peki? ben ona da yeni bakmaya başlıcam işte nişanlım gelsin beraber gidip bakıcaz daha hiç model denemedim eğer hoşumuza giden bi şey olmazsa diktricez gelinliği onun için de acele etmek lazım:18::18:

canımm sonunda basıcam nikahı diye diye gerçekten öyle olacak hee:)
birşeyi kırk defa söylersen olurmuş :))))

iyilik kuzum senden naberr.... yaaa çok sevindimmmm ki senin adınaaaaa :KK16:.. hadi gözün aydın canımm bol bol hasret giderin :KK1::KK1::KK1:
teşekkür ederim tatlım :KK16:

biz nikahı yaptık ama hala stres bitmiyor...açıkçası gelinlik daha bakmadım beğendiğim modeller var ama denemedim hiç hep biraz zayıflıyım öyle demekten oldu .. :KK70:
ben de dedim accık zayıflıyım falan ama boşverdim zaten o telaşla ister istemez kilo veriliyomuş. ablam düğüne son 2 gün kala yine gelinliği daraltmıştı 38 den 36 bedene düştü o derece ben de öyle olurum diye umut ediyorum:KK1::KK1:

Bende ALmanyadan geldimmm istanbulda yaşıyorum benimdeee Çevrem yokk cok kotuu :KK43:

merhaba mercan almanyadan temelli mi döndün yoksa yaz tatili falan mı?

eveeet arkadaşlık çok hoşuma gitti zaten :) antalya merkezdeyim..evet antalyada yaşıcaz iş güç hepsi burda bırakıp gidemeyiz :KK70:

ben de dedim accık zayıflıyım falan ama boşverdim zaten o telaşla ister istemez kilo veriliyomuş. ablam düğüne son 2 gün kala yine gelinliği daraltmıştı 38 den 36 bedene düştü o derece ben de öyle olurum diye umut ediyorum:KK1::KK1:

:KK70: ne kadar güzel umarım bizdede öyle olur :)

canımm sonunda basıcam nikahı diye diye gerçekten öyle olacak hee:)
birşeyi kırk defa söylersen olurmuş :))))
:KK53::KK53: du bakalım zaman kalırsa bu gelişinde alıcam nikahıma olcek bitcek:KK52::KK52:

eveeet arkadaşlık çok hoşuma gitti zaten :) antalya merkezdeyim..evet antalyada yaşıcaz iş güç hepsi burda bırakıp gidemeyiz :KK70:

ne güzel :nazar::nazar: ben de mecbur gurbetlik çekicem ailemden uzak olucam ama yardan da geçilmiyo ki hasretlik hep oldu hayatımda hep olcak:KK14::KK14:
citron nasıl tanıştınız siz öncesinde sevgili miydiniz ya da görücü usulü mü oldu?

yok görücü usulü falan değil arkadaşlarımızın nikahında tanıştık ilk görüşte aşık olduk ailelerimizde çok iyi anlaştı :)

merhaba mercan almanyadan temelli mi döndün yoksa yaz tatili falan mı?

Temmeli döndüm , daha sonra bir Romeo ıle tanıştım ve mayısta evlendim :))

X