Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

TATLIM HİÇ DAHA FAZLA SİNİRLİERİNİ YIPRATMA ailen diye bunları yapmaları daha çok zoruna gidiyo farkındayım ama napıcaksın sabır başka bi çaresi yok bak sabrettin azmettin ve güzel bi adım attın güzel bi başlangıç yaptın kendin için bence hiç moralini bozma bugün senin tatil günün neşelen:21::21:

yavrum günaydınnnnnnn nanaklarım al al kalbim pır pır hadiiii bebek uç gel artıkkkkkkk diye mesaj atıp duruyorum:KK16::KK16:

boncukcan hoşgeldin kelebeğim:KK76::KK76:

15.30 tatlım o da hala koşturuyo gitmiş tıraş olmuş son güne bırakılır mı daha istanbul trafiğinde havaalanına gidiceksin iki ayağını bi pabuca soktum:KK53::KK53: bana ne acele etsin hatta pilot amca bi kıyak geçse bize hemencik uçursa uçağıı:KK53::KK53:
kızzzzz 4,5 saat sonra sarılıcam aşkımaaaaaa:KK76::KK76::KK76:

Hoşbuldum canıms.
4 saat geçmez şimdi sana :KK1:
Hayırlısıyla gelsin enişte.
dolu dolu vakit geçirin.
gerçi önümüz ramazan :KK9:

Ben kahvemi içtim size de benden kahve $images.jpg

Belki sürpriz bi nikah bile olabilir:KK30:
hadı bakalım ıns :KK52::KK52::KK52:
Aaa Zeleeee :KK3:

Hoşgeldin canım, naber? nasıl gidiyor?
ıyıyım hayatım senın nasıl gdıyor ? hosbuldum:KK19:
günaydın kızlar nasılsınız? ben şu cumartesileri işe gelmeye gıcık oluyorumya varmı aranızda bugün çalışan?
gunaydın canımmm naberrr senın soyledıgın cıktı hıcbı sorun cıkarmadılar gırdım ıse:KK53:
TATLIM HİÇ DAHA FAZLA SİNİRLİERİNİ YIPRATMA ailen diye bunları yapmaları daha çok zoruna gidiyo farkındayım ama napıcaksın sabır başka bi çaresi yok bak sabrettin azmettin ve güzel bi adım attın güzel bi başlangıç yaptın kendin için bence hiç moralini bozma bugün senin tatil günün neşelen:21::21:
tospaa senınle beraber bnde heyecanlanıyorum hee cok mutlu olun hepıcıgınız mutlu oluyorum bole seyler okuyunca:nazar::nazar::nazar:
valal dogru dıorsun ama ıste olay anında sınırlenıyorsun elınde olmadan :KK70:

X