Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Tospaaam kaç saatin kaldı:KK16:

ömrümü yedi bu patron ömrümü:KK4::KK4::KK4: tam iş bitti size koştum taksit taksit bi mizan ister bi beyanname ister bi şey de demiyorum yarın izin alıcam diye:KK47::KK47::KK47:

zaten bütün aksilikler beni buluyo karnım ağırıyo ne biçim bigün geçirdim anlamadım çok şükür az kaldı mesai bitimine:KK14::KK14:

ömrümü yedi bu patron ömrümü:KK4::KK4::KK4: tam iş bitti size koştum taksit taksit bi mizan ister bi beyanname ister bi şey de demiyorum yarın izin alıcam diye:KK47::KK47::KK47:

zaten bütün aksilikler beni buluyo karnım ağırıyo ne biçim bigün geçirdim anlamadım çok şükür az kaldı mesai bitimine:KK14::KK14:

yarın gidiyormusun şimdi seeen. burayı ihmal etme olur mu ?

kızlar fotoyu yükledim geri silindiya :KK43: neyse şimdi çıkmam gerek yarın artık yüklerim.hayırlı akşamlar :)

Son düzenleme:

Ben nişanlına kavuşacağın saati sormuştum balım:KK16: Niye böyle şeylere canını sıkıyosun ki senin şimdi eteklerinde kelebekler olması lazım

ihmal etmem inşallah kuzular ama nişanlım bizde kalıcak akşam da beraberiz yani yoksa evden girerdim akşamları:26: ama ossun ben bi özet geçerim fırsatını bulunca gelinlikli fotoğraf çekersem size de gösteririm hem:KK16:

ihmal etmem inşallah kuzular ama nişanlım bizde kalıcak akşam da beraberiz yani yoksa evden girerdim akşamları:26: ama ossun ben bi özet geçerim fırsatını bulunca gelinlikli fotoğraf çekersem size de gösteririm hem:KK16:

eğlenmene keyfine bak biz seni bekleriz kuzum. ama yinede fırsatını bulursan arada girip kısacık özet geçersin. fotonuda heyecanla bekliyor olacağız ozaman :)
hadi bakalım az kaldı sevdiğine kavuşmana:)

Ben nişanlına kavuşacağın saati sormuştum balım:KK16: Niye böyle şeylere canını sıkıyosun ki senin şimdi eteklerinde kelebekler olması lazım

kuzucum allahın izniyle yarın saat 15.30 gibi boynuna sarılıcam aşkımın:KK16::KK16: aslında öyle olmam lazım ama uğursuz bi gün geçirdim resmen :KK14: hazırlıksız yakalandım iş yerinde üstüm batmış hemen burdaki ablayı gönderdim çamaşır, ped aldırdım patronda sinir harbi yaşattı değişik bi gündü:KK14: akşama daha bi sürü hazırlık yapmam lazım cicilerimi hazırladım sabah yıkanır kuaföre giderim saçlarımı bi düzleştirsinler sonra sevgülümü beklerim heyecanla:KK16::KK16:

Son düzenleme:
eğlenmene keyfine bak biz seni bekleriz kuzum. ama yinede fırsatını bulursan arada girip kısacık özet geçersin. fotonuda heyecanla bekliyor olacağız ozaman :)
hadi bakalım az kaldı sevdiğine kavuşmana:)
teşekkür ederim tatlım darısı senin gelinliğini seçiceğin günlerin heyecanını yaşamana :)

Ama siz hiç anlatmadınız kendinizi :)

biz tanışmadık kiyyyy merhaba:KK3::KK3: ben de 24 yaşındayım muhasebeciyim ve yarın nişanlıma kavuşmanın heyecanını yaşıyan bi kk üyesiyim

Son düzenleme:
X