Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Kesinlikle katılıyorum tatlım. Anne babası için büyük mutluluk bu ama öyle karşıdan söylemek olmuyo işte. Allahın aldığı her bebek için bi sebebi olduğunu düşünürüm. Belki o evlat hayırlı olmayacaktı sağlıklı olmayacaktı vs. Rabbim en doğrusunu bilir.

doğru söylüyorsun canım. En doğrusunu o bilir bizlere ancak sabretmek düşer inşallah.

ya ben onu sevmedm ekmeği çok sosun içinde kalıyo cıvık cıvık oluyo ekmeği sert kalablse keşke altında :KK50:
hee bilmem kii evde yaptığın da ayarlanabilir aslında ekmeklerin sert kalmasıı , ama her türlü yerimm :KK56::KK1:

Sus kız. İskender deyip durma :KK19:
Ben de dün o kadar burger'dan kadınbudu köfteden bahsettim.
Eve gittim.
Annem bezelye tavuk pilav yapmış.
İndirdim mideye :KK53:
ohh yarasın kuzumaa :KK56::KK1:

bendeee eve gittim annem yemek yapmamışş ekmek arası yedim o kadar yemek muhabbetinden sonraa :KK1::KK1:

hee bilmem kii evde yaptığın da ayarlanabilir aslında ekmeklerin sert kalmasıı , ama her türlü yerimm :KK56::KK1:

ohh yarasın kuzumaa :KK56::KK1:

bendeee eve gittim annem yemek yapmamışş ekmek arası yedim o kadar yemek muhabbetinden sonraa :KK1::KK1:

olmadı şimdi :KK53:
kız o kadar muhabbetini yaptık.
eve gittiğimde sevmediğim bi yemek olsaydı cingar cıkarrdım.:KK53:

olmadı şimdi :KK53:
kız o kadar muhabbetini yaptık.
eve gittiğimde sevmediğim bi yemek olsaydı cingar cıkarrdım.:KK53:

sormaa kızz işte o yüzden dedim hadi yemeye gidelimm yemekte yok hazır ama gelmediiii :63:, mecbur yedim tabii açıkmıştımm :KK9::KK9:

Ben çıkıyorumm kızlarrrr kendinize iyi bakınnn görüşürüzzzz :KK54::KK54: bakalım neler olacakkk :KK76::KK76:

sormaa kızz işte o yüzden dedim hadi yemeye gidelimm yemekte yok hazır ama gelmediiii :63:, mecbur yedim tabii açıkmıştımm :KK9::KK9:

Ben çıkıyorumm kızlarrrr kendinize iyi bakınnn görüşürüzzzz :KK54::KK54: bakalım neler olacakkk :KK76::KK76:

2 gün tatil dimi..
Hadi iyi tatiller canıms.
Kafanı yorma hiçbişeye.
Kendine iyi bak. :KK54:

Evet okul da Çanakkale ama ilçesinde oturuyorum Çanakkale'nin :) Siz de çanakkalede mi okuyosunuz yoksa :)

yok cnm ben ünw bitireli çok oldu istanbuldayım ve çalışıyorum .)
ama çanakkaleye çok gelirim merkezde öğretmen evininhemen bitişiğinde ve birde ordu evinin karşısında akraba evlerimiz var onlara geliriz yazları:)
bölümün ne

X