Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Alev alev diye bir dizi vardı.
Sırf Rojda demirer - berk oktay başrol diye izledim.
çok beğenerek izliyordum o diziyi.
Lanet gitsin çabuk final yaptılar.:KK19:
Hızımı alamadım Gülşen bubikoğlu ve cüneyt arkın oynamıştı onun filminde gittim onu da izledim :KK53::KK53::KK53:

Şimdi bu dizidede Berk Oktay var ya, aceba o mu cezbetti beni :KK23:
Beğeniyorum yani yalan değil.

Son düzenleme:
Eyloş, sen hangi siteden alıyordun ki? :44:

kapıda ödeme ile aldım ben
evet ya valla zor tuttum kendmi çok güzel şeyler var :KK53:

tozlu giyim işte onu konuşmuyo musunuzzz enee :18::KK1:

ne biliyim nakit ödeyince olmuyoo kartla sanki ödemiyomuşum gibi rahatlık varr neden bilmemm :KK53::KK53:

evettt modanisa dan da güzel şeyler beğendim ama alamadım daha hepsini alıciyiiimmm :KK76::KK76:

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen öyle kuzum ama derdi veren rabbim sabrınıda veriyor çok şükür. meleğimizi cennete uğurladık ilkdefa bir cenazede gidenin cennetlik olduğundan emindim çok değişik bir duygu.insan tabiiki üzülüyor ama bir yandanda seviniyor cennetliğimiz için. öylede güzeldiki ya kız halaya derler ya bebek resmen benim kopyamdı sanki annem söylediğinde abartıyor sanmıştım ama görünce cidden şaşırdım bembeyaz eli yüzü aynı ben.).. anneyle nanaya bol bol sabır diliyoruz işte kuzum ama her anneye nasip olmaz cennete evlat uğurlamak aslında şanslı oda ama acısı hafifleyince farkedecek

Kesinlikle katılıyorum tatlım. Anne babası için büyük mutluluk bu ama öyle karşıdan söylemek olmuyo işte. Allahın aldığı her bebek için bi sebebi olduğunu düşünürüm. Belki o evlat hayırlı olmayacaktı sağlıklı olmayacaktı vs. Rabbim en doğrusunu bilir.

tozlu giyim işte onu konuşmuyo musunuzzz enee :18::KK1:

ne biliyim nakit ödeyince olmuyoo kartla sanki ödemiyomuşum gibi rahatlık varr neden bilmemm :KK53::KK53:

evettt modanisa dan da güzel şeyler beğendim ama alamadım daha hepsini alıciyiiimmm :KK76::KK76:

Tamams. Tozlu dan bahsediyoruz :KK51:
Kartla hakkaten öyle oluyo ama birebir alışverş yaparken :KK53:
int.alışverişi için kart kullanmam. :KK19:

Ben yeni katıldım aranıza kimseyi tanımıyorum, tanışalımmm :)

hoşgeldinizzzzzzzz tanıtırsanz kendnzi tanışabliriz :)

Alev alev diye bir dizi vardı.
Sırf Rojda demirer - berk oktay başrol diye izledim.
çok beğenerek izliyordum o diziyi.
Lanet gitsin çabuk final yaptılar.:KK19:
Hızımı alamadım Gülşen bubikoğlu ve cüneyt arkın oynamıştı onun filminde gittim onu da izledim :KK53::KK53::KK53:

Şimdi bu dizidede Berk Oktay var ya, aceba o mu cezbetti beni :KK23:
Beğeniyorum yani yalan değil.

olablitesi yüksek

Ben 110 liralık yaptım dur bakayım kargo ücreti ne kadar

kargo yoktur kuzum kapıda ödeme hizmeti vardır sadece 4 tl

Son düzenleme:
Tamams. Tozlu dan bahsediyoruz :KK51:
Kartla hakkaten öyle oluyo ama birebir alışverş yaparken :KK53:
int.alışverişi için kart kullanmam. :KK19:

bilmemm internetten de kullanıyorumm genelde ufak tefek ihtiyaçlarda falan nakit kullanıyorum :KK8:

ayy kızlarrr dün size iskender dedimm dedimm canımm öyle çektiii kiii akşam anneme kalk gidek yemeğe dedim dee gelmedi :63:
amaaa şimdi çıkışta gidicezzz yimeğeee yoksa bi yerlerim şişerdiii :KK17::KK1::KK56: :130:

bilmemm internetten de kullanıyorumm genelde ufak tefek ihtiyaçlarda falan nakit kullanıyorum :KK8:

ayy kızlarrr dün size iskender dedimm dedimm canımm öyle çektiii kiii akşam anneme kalk gidek yemeğe dedim dee gelmedi :63:
amaaa şimdi çıkışta gidicezzz yimeğeee yoksa bi yerlerim şişerdiii :KK17::KK1::KK56: :130:

ya ben onu sevmedm ekmeği çok sosun içinde kalıyo cıvık cıvık oluyo ekmeği sert kalablse keşke altında :KK50:

Sus kız. İskender deyip durma :KK19:
Ben de dün o kadar burger'dan kadınbudu köfteden bahsettim.
Eve gittim.
Annem bezelye tavuk pilav yapmış.
İndirdim mideye :KK53:

X