- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #20.781
ahhh minik minikkkAmin canım benim sağol. 8 aylık doğmuştu zaten tehlikeli oluyormuş kuzum.birde havale geçirince dayanamadı bebek küvezdeydi zaten evimize daha hiç gelememişti :s
canım iki yıllık bir ilişkinin sonunda "bitti eyvallah" bile diyemiyorsa bu da onun şerefsizliği
demek ki insanlığı bukadarmış yapçak birşey yok...
boşlukta olduğun belli canım zaten ama kanımca sana mesaj atsa sen barışacaksın
ve ben bundan korkuyorum çünkü yanlış yapacaksın
kendi yolunu çizmenin vakti geldide geçiyor canımm bu adama takılıp kalamazsın
afiyet olsun canım
kuzum tabiki senin okulunun bitmesine daha varken yapıp gelsin aradan çıksın en güzelicanımm evlendikten sonra askere göndermek daha zor olacak benim için
gitsin gelsin öyle evlenelim öbür türlüsüne dayanamam
hazır benimde okula daha 3 yıl var o arada 5 ay gidip gelivercek işte Allahın izniyle
streslidir eminimki tatlımmm ama mutlu sona doğru koşuyoruz okadarcıkta oluversin
beray merhabalarrrgeldim vallaha :d nasılsınız iyimisinizz
tatlım başınız sağ olsun çok üzüldüm gerçekten annesi kim bilir ne haldedir rabbim sabır versinselam kızlar.. belki hatırlayan vardır pazar günü abimin kızı oldu demiştim .. çarşamba günü bebeğimiz vefat etti
sağol canım ama buraya da pek gelmem artık heralde istenmiyorum resmen hayatımda kkimse bana bu tarz sözler söylmemişti sıktın falan diye gerçekten farkında değildim özür dilerim kızlar
sağol canım ama buraya da pek gelmem artık heralde istenmiyorum resmen hayatımda kkimse bana bu tarz sözler söylmemişti sıktın falan diye gerçekten farkında değildim özür dilerim kızlar
bizde öyle yapmayı düşünüyoruz canımmkuzum tabiki senin okulunun bitmesine daha varken yapıp gelsin aradan çıksın en güzeli
beray merhabalarrr
tatlım başınız sağ olsun çok üzüldüm gerçekten annesi kim bilir ne haldedir rabbim sabır versin
eylülcüm o zaman mesaj at onasağol canım ama buraya da pek gelmem artık heralde istenmiyorum resmen hayatımda kkimse bana bu tarz sözler söylmemişti sıktın falan diye gerçekten farkında değildim özür dilerim kızlar
Kız çocuk doğdu
ıı ıhh sessiz olmadı ki ben şarkı söylüyodum bağıra bağıra
bizde öyle yapmayı düşünüyoruz canımm
bakalımm hayırlısıı
Kız çocuk doğdu
çocuk olsun da bana fark etmez ilk bebek kız veya erkek kabulümdürdiğerleri de kabulüm hepsi benim çok bebeğim olsun benim çok
bu çocuk beni çok değiştirdi kız en fazla 3 diyodum şimdi 5 diyorum o 7 diyo yakında 7 ye de tav olurum
çocuk olsun da bana fark etmez ilk bebek kız veya erkek kabulümdürdiğerleri de kabulüm hepsi benim çok bebeğim olsun benim çok
bu çocuk beni çok değiştirdi kız en fazla 3 diyodum şimdi 5 diyorum o 7 diyo yakında 7 ye de tav olurum