Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Eylülcüm, Leydim kötü bi amaçla söylemedi. Yanlış anlama lütfen.
Biz seni her zaman dinleriz, kendimizce gereken tvsiyeleri veririrz. Nitekim Leydim de öyle yaptı..
Ama sen hep 'napıcam ne edicem o f pof' yapınca böyle yazdı sanırım.
Sen çok iyi niyetlisin, senden ayrılmıcanı düşünüyosun ..
Ben ise tam tersi
Burda biraz kafanı dağıt. bize katıl, gül eğlen..
Biz bunu istiyoruz.. Anlatabildim mi canım?

sağol canım ama buraya da pek gelmem artık heralde istenmiyorum resmen hayatımda kkimse bana bu tarz sözler söylmemişti sıktın falan diye gerçekten farkında değildim özür dilerim kızlar

kuzum tabiki senin okulunun bitmesine daha varken yapıp gelsin aradan çıksın en güzeli

geldim vallaha :d nasılsınız iyimisinizz
beray merhabalarrr

selam kızlar.. belki hatırlayan vardır pazar günü abimin kızı oldu demiştim .. çarşamba günü bebeğimiz vefat etti
tatlım başınız sağ olsun çok üzüldüm gerçekten annesi kim bilir ne haldedir rabbim sabır versin

sağol canım ama buraya da pek gelmem artık heralde istenmiyorum resmen hayatımda kkimse bana bu tarz sözler söylmemişti sıktın falan diye gerçekten farkında değildim özür dilerim kızlar

bak canım benm kırdıysam özür dilerim zor günler yaşıyosun biliyorum
ama öyle açık yazmasaydım anlayamıcaktın anlatabildim mi bilmiyorum ?
istenmemek değil sadece fazla dertlenme knuşmaya katıl istiyorum sürekli ondan bahsettikçe atlatamazsın ...

Son düzenleme:
eylülcüm o zaman mesaj at ona
bu belirsizlik sürüp gidecek çünkü adamın tınında değil
bu belirsizlikte seni bitiriyor
mesaj at o zaman bakalım neler olacak

aha! bebek muhabbeti yapınca tosbik geldi bunu bekliyodun dimi, çakalll
La ben bi test çözdüm dün mynt ten. kaç çocuğunuz olsunlu bişidi.
2 çıktı

maşşallah :) Kalabalık aile çok güzel olur. 7 çocuk ilerde 30 a yakın torun getirir sana onlarda çok çocuk yaparsa . o kalabalık ailenin içinde yaşlanmazsında . hoş muhasebeci olan sensin bu hesabı sen daha iyi yaparsın ama .)

[video=youtube;hIcOam85MNw]http://www.youtube.com/watch?v=hIcOam85MNw[/video]

boncuuummm yeni favorim iyiymiş lan bu şarkıda dün tvde gezinerken klibini gördm de dnledim hoşuma gitti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…