Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

herşey biter yazmıştı yaa onu da kaldırmışşş şimdii bayılıcıııımmmm :104::104::100:

canım resim silmekle bitmiyor daha önceden bitmesi gerekiyordu
ilk başlarda hak veriyordum sana emek vermişsin birden kesip atılamıyor
ama artık sana kızıyorum çünkü bekliyorsun mesaj atsın ben atmicam diyorsun
sen tabikide atma ama kalksın sana açıklama yapsın diyorsunn
adam belki kafasında bitirmiş belkide tepki göstermen için yapıyor
ama senin bu ilişkişyi bitirmen gerekiyorduu
iki hafta geçmiş daha beklenilecek bir tarafı yok bunun
binlerce kez boyun eğmişsin kendinde diyorsun okadar şey çektim diye
hala çekmek mi istiyorsunn çünkü bunun sonu gelmicekk
istersen adama mesaj at hesap sor neden böyle yapıyorsun bitirmek mi amacın diye
ayağıma geldi barışayım bari dicek bir süre sonra yine aynı tantana....
canım kızıyorum sana artıkk kusuruma bakma amacım seni kırmak değil

4 bluz
1 tane pantolon etek
bi tane de elbise aldım
80 liraya 6 parça mı aldıııınn
kargon gelince söyle bakcam! çok hesaplı laaa!

Telefon sıkıntısı pek çekmiyolar merak etme.
Bende senin gibiydim. dipdipdip mesajlaşırdık. bi zaman sonra rayına oturuyo herşey.
belli saatlerde konuşuyoruz. akşam mesajlaşabiliyoruz vs.
Öğreneceksin zaten

ya gerçekten eylülcüm sen böyle bi kız olmayı mı istiyosun
insanları dertlerinle kaçırmayı artık sürekli aynı şeyleri anlatan bi tip mi olmak istiyosun
farkında değilsin ama hep aynı şeyleri tekrarlayıp duruyosun takılmış plak gibi
dost acı söyler gözünü aç artık sıkıyosun gerçekten burası geyiiik canım geyik derdin varsa bunla ilgili bdvye yaz insanlar yazar zaten sana
daha fazla tutamadm kendimi sırf kırılma diye sustum hep ama
sadece senin derdin yok herkezin bi derdi var ama kmse anlatmıyo farkında mısın bilmiyorm !

selam kızlar.. belki hatırlayan vardır pazar günü abimin kızı oldu demiştim .. çarşamba günü bebeğimiz vefat etti

canım inşAllah rahat bir yere giderde mesajlaşabiliriz barii dediğin gibi
bir birini tutmuyor ki bakalım nereye göndercekler

noktasından virgülüne katılıyorum piskom
Eylülcüm.. üzgünüm bebeğim.

canım doğru daa nasıl bitmek bu bend ebunu anlatmaya çalışıyorum yanii bir şey demeden etmeden nasıl bitiyo çok saçma değil mii ,
en azından bir bitti eyvallah falan denmez miii çok kızıyorum bende canım hem kendime hem ona ama bir şey yapasım gelmiyo bilmiyorumm ,

sevse bu saçmalıklar yerine pişman olurdu uğraşırdııı hiiç çaba yokk sinirden ölüyorumm bu kadar basite almasına kızıyorum ortada belli başlı kavgada yok hatalı olan o yanii ben değilim kii hala bendne bekliyoo bu kadar olmaz gerçekten , onun saçma sapan davranışları yüzünden bu haldeyiz hala bunu idrak edemiyo demek kiii

daha çok şey yazıcam da yemeğe gidiyorum tatlım gelince yazarım kimseye kızmıyorum burda ama beni de anlayınn böyle basit olması canımı yakıyo boşluktayımmm

aynen çok iyi dmi
daha da almamak için zor tutuyorum kendmi

aaaaaaaaaaaaa başınız sağolsun kuzum nolduuuu

sağol canım.. ya zaten 8 aylık doğmuştu çarşamba gecesi havale geçirdi sabahınada vefat etti dayanamadı :s
melek olarak geldi melek olarak gitti Cennetin kapıısnda bizi bekleyecek inşallah..

benim anlatıcak kimsem olmadığı için anlatıyorum burdakileri yakın gördüğüm için dertlesşiyorum ne kadar kabasın
bu kadar sıktığımı bilmiyodum gerçekten şaşırdım ayıp denen bişey var rahatsız oluyosan cevap vermezsn bu kadar kırıcılık olmazz , kusura bakmayın kızlar sizi bu derece sıktıgımı bılmıyodum , hata etmişim demek ki içimi dökmek yakınlık bulmakta suç oldu yaa

aaaaaaaa
ben ağlarımmm amaaaaa ahh yavrumm benimmmm
başınız sağolsun arkadaşımmm Allah sabır versinn
neden olmuş ki böyleee

Amin canım benim sağol. 8 aylık doğmuştu zaten tehlikeli oluyormuş kuzum.birde havale geçirince dayanamadı bebek küvezdeydi zaten evimize daha hiç gelememişti :s

sağol canım.. ya zaten 8 aylık doğmuştu çarşamba gecesi havale geçirdi sabahınada vefat etti dayanamadı :s
melek olarak geldi melek olarak gitti Cennetin kapıısnda bizi bekleyecek inşallah..

allah annesine babasına sabır güç kuvvet versn kuzum çok üzüldüm evet o melek hep sizinle olucak

azıtmaa
aldıkların bi gelsin önce.
ben bile merakla bekliyorum
sonrasında o siteye sarabilirim

1 haftaya gelirrr

seninle tartışmak için yazmadım eylül
sadece gözünü aç biraz tabiki herzmn yardım ederiz herzmn yazıyo da kızlar sana
ama sen sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyosun
kabalıkla vslikle hiç alakası yok bugüne kdar da kimseye böyle çıkış yapmadım
sen kusura bakma artık gerçekten son damlayı taşırttın susuyım susuyım bunalıyo tek anlatıcak yeri burası diye sustum ama
gerçekten gözünü aç biraz canımcım olur mu senden tek ricam bu sohbete katıl aklını dağıt başka bişeylerle ilgilen
yapma artık

canım iki yıllık bir ilişkinin sonunda "bitti eyvallah" bile diyemiyorsa bu da onun şerefsizliği
demek ki insanlığı bukadarmış yapçak birşey yok...
boşlukta olduğun belli canım zaten ama kanımca sana mesaj atsa sen barışacaksın
ve ben bundan korkuyorum çünkü yanlış yapacaksın
kendi yolunu çizmenin vakti geldide geçiyor canımm bu adama takılıp kalamazsın

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…