Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

kuluçka makinesi mi olcn kız o ne bee :KK53::KK53::KK53:

3 iyidir bnde 3 istiyorum :KK1::KK17:
kız yok 7 dediğine bakma 7 tane nasıl doğurayım pert olurum:KK53::KK53:

aha! bebek muhabbeti yapınca tosbik geldi :KK53: bunu bekliyodun dimi, çakalll :KK53:
La ben bi test çözdüm dün mynt ten. kaç çocuğunuz olsunlu bişidi.
2 çıktı :KK19:

:KK53::KK53::KK53: bebek demek tospik demek kokusunu alıyorum koşuyorum :KK1::KK1: 2 de çok az be 4 iyi aslında severim hele bi de aslanlarım olsun şehzade anası gibi dolanıcam:KK53::KK53:

maşşallah :) Kalabalık aile çok güzel olur. 7 çocuk ilerde 30 a yakın torun getirir sana onlarda çok çocuk yaparsa . o kalabalık ailenin içinde yaşlanmazsında . hoş muhasebeci olan sensin bu hesabı sen daha iyi yaparsın ama .)

yaptım geçen zaten kız hamileyken kaç kilo alıcağımın hesabını bile yaptım:KK53::KK53: ama 7 çok fazla 4 ideal benim için 4 taneyi hem doğurabileceğime inanıyorum hem de bakabileceğime 2 şer sene arayla doğum yapsam 32 yaşında çocuk doğurma devrini kapatabilirim:KK53::KK53:

kız yok 7 dediğine bakma 7 tane nasıl doğurayım pert olurum:KK53::KK53:

:KK53::KK53::KK53: bebek demek tospik demek kokusunu alıyorum koşuyorum :KK1::KK1: 2 de çok az be 4 iyi aslında severim hele bi de aslanlarım olsun şehzade anası gibi dolanıcam:KK53::KK53:

yaptım geçen zaten kız hamileyken kaç kilo alıcağımın hesabını bile yaptım:KK53::KK53: ama 7 çok fazla 4 ideal benim için 4 taneyi hem doğurabileceğime inanıyorum hem de bakabileceğime 2 şer sene arayla doğum yapsam 32 yaşında çocuk doğurma devrini kapatabilirim:KK53::KK53:

ayyy çok alemsin yaaa :KK53::KK53::KK53::KK53:

bnde 3 istiyorum da bakalım nasip kısmet evlenince hemen bebiş istiyorum :KK49:

kuzenim evlendikten 4 yıl sonra doğurdu
şimdi diyo ki acaba bebek yokken napıyomuşuz biz
evin resmen neşesi gülü böceği oluyo ya :KK1:

29 yaşında 9aylık bebişimiz var:emir_bebek::emir_bebek: :nazar::nazar:

X