Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Eylülcüm, Leydim kötü bi amaçla söylemedi. Yanlış anlama lütfen.
Biz seni her zaman dinleriz, kendimizce gereken tvsiyeleri veririrz. Nitekim Leydim de öyle yaptı..
Ama sen hep 'napıcam ne edicem o f pof' yapınca böyle yazdı sanırım.
Sen çok iyi niyetlisin, senden ayrılmıcanı düşünüyosun ..
Ben ise tam tersi :KK50:
Burda biraz kafanı dağıt. bize katıl, gül eğlen..
Biz bunu istiyoruz.. Anlatabildim mi canım? :KK54:

canım iki yıllık bir ilişkinin sonunda "bitti eyvallah" bile diyemiyorsa bu da onun şerefsizliği
demek ki insanlığı bukadarmış yapçak birşey yok...
boşlukta olduğun belli canım zaten ama kanımca sana mesaj atsa sen barışacaksın
ve ben bundan korkuyorum çünkü yanlış yapacaksın
kendi yolunu çizmenin vakti geldide geçiyor canımm bu adama takılıp kalamazsın :KK20:

afiyet olsun canım:KK56:

sağol canım ama buraya da pek gelmem artık heralde istenmiyorum resmen hayatımda kkimse bana bu tarz sözler söylmemişti sıktın falan diye gerçekten farkında değildim özür dilerim kızlar :KK14::KK14:

canımm evlendikten sonra askere göndermek daha zor olacak benim için
gitsin gelsin öyle evlenelim öbür türlüsüne dayanamam
hazır benimde okula daha 3 yıl var o arada 5 ay gidip gelivercek işte Allahın izniyle:nazar::nazar:
streslidir eminimki tatlımmm ama mutlu sona doğru koşuyoruz okadarcıkta oluversin:21:
kuzum tabiki senin okulunun bitmesine daha varken yapıp gelsin aradan çıksın en güzeli:KK34:

geldim vallaha :d nasılsınız iyimisinizz
beray merhabalarrr:KK3:

selam kızlar.. belki hatırlayan vardır pazar günü abimin kızı oldu demiştim .. çarşamba günü bebeğimiz vefat etti :KK43:
tatlım başınız sağ olsun çok üzüldüm gerçekten annesi kim bilir ne haldedir rabbim sabır versin:KK43:

sağol canım ama buraya da pek gelmem artık heralde istenmiyorum resmen hayatımda kkimse bana bu tarz sözler söylmemişti sıktın falan diye gerçekten farkında değildim özür dilerim kızlar :KK14::KK14:

bak canım benm kırdıysam özür dilerim zor günler yaşıyosun biliyorum
ama öyle açık yazmasaydım anlayamıcaktın anlatabildim mi bilmiyorum ?
istenmemek değil sadece fazla dertlenme :KK43: knuşmaya katıl istiyorum sürekli ondan bahsettikçe atlatamazsın ...

Son düzenleme:
eylülcüm o zaman mesaj at ona
bu belirsizlik sürüp gidecek çünkü adamın tınında değil
bu belirsizlikte seni bitiriyor
mesaj at o zaman bakalım neler olacak:KK34:

çocuk olsun da bana fark etmez ilk bebek kız veya erkek kabulümdür :KK53::KK53::KK53: diğerleri de kabulüm hepsi benim çok bebeğim olsun benim çok:KK53::KK53::KK53:
bu çocuk beni çok değiştirdi kız en fazla 3 diyodum şimdi 5 diyorum o 7 diyo yakında 7 ye de tav olurum:KK53::KK53::KK53:

aha! bebek muhabbeti yapınca tosbik geldi :KK53: bunu bekliyodun dimi, çakalll :KK53:
La ben bi test çözdüm dün mynt ten. kaç çocuğunuz olsunlu bişidi.
2 çıktı :KK19:

çocuk olsun da bana fark etmez ilk bebek kız veya erkek kabulümdür :KK53::KK53::KK53: diğerleri de kabulüm hepsi benim çok bebeğim olsun benim çok:KK53::KK53::KK53:
bu çocuk beni çok değiştirdi kız en fazla 3 diyodum şimdi 5 diyorum o 7 diyo yakında 7 ye de tav olurum:KK53::KK53::KK53:

maşşallah :) Kalabalık aile çok güzel olur. 7 çocuk ilerde 30 a yakın torun getirir sana onlarda çok çocuk yaparsa . o kalabalık ailenin içinde yaşlanmazsında . hoş muhasebeci olan sensin bu hesabı sen daha iyi yaparsın ama .)

[video=youtube;hIcOam85MNw]http://www.youtube.com/watch?v=hIcOam85MNw[/video]

boncuuummm yeni favorim iyiymiş lan bu şarkıda dün tvde gezinerken klibini gördm de dnledim hoşuma gitti :KK1::KK1:

Son düzenleme:
X