hiç aklıma gelmezdi ona aşık olacağım... Şimdi kaybetme korkusu başladı...

gebze de bir okul ismini hatırlamıyorum bakmam lazım. siz de kocaeli de mi yaşıyorsunuz? evet sadakatine çok güveniyor ama ben güvenmiyorum daha önceki ilişkilerim yüzünden belki de...
iyi dilekleriniz için çok tşk ederim :)

benim özel sektörde çalışmama izin vermiyor inşallah maddi sıkıntı yaşamam haklısınız 2 asgari ücret ama

zamanla olusacaktir o guven. bunları dert edip uzme kendini mutlu olmaya bak. evet kocaeli deyim ben.kuzenim ogretmende nedense merak ettim iste :):)

gebzedeyse okulun ısmını ver kontrole gıdeyım enısteyı :)
özelden yazayım dedim ama özel msj atmak için msj sayım yetersiz sanırım... benim ki galiba kıskançlıktan ziyade tüm olumsuz kaygılar içimde başka sıkıntıları doğuruyor :) ben en iyisi ders çalışayım da bi an evvel atanayım :) kendime güvenim azaldı belki o atandı diye ....

Henüz çok yeni ilişkiniz, güven zamanla oluşur. Biraz zaman tanı kendine ve sevgiline. Ona asla belli etme ne kadar aşık olduğunu, kaybetme korkun olduğunu bilmesin. Zamanla mesela evlendikten sonra filan, istesen de saklayamazsın zaten. O zaman bilsin bir mahsuru yok. Ama henüz erken, kendini başka şeylerle meşgul et. O da yeni gitmiş, az bir zaman kalmış söze, en olmadı sözden sonra gezme bahanesiyle Kocaeli'ne gider o güzel öğretmenlere bir görünürsün

kaybetme korkusu ıste bu ... bnmde 3,5 aylık bı ılıskım var bende bı ara boyle bı kaygıya dustum ndn korkuyosunkı dedı bana gıdersem cehenneme kdr yolum var dedı

tatlım bence içini ferah tut seninle hayatını geçirmek istemese niye başkasıyla değil de seninle bu yola adım atsın. tüm tanıştığım erkeklere şunu demişimdir ben sizin hayatınızda karşılaşacağınız en güzel kız olmayacağım ya da siz benim gördüğüm en yakışıklı erkek olmayacaksınız önemli olan ilişkiye saygı duyup gözüne güzel gözüken birini bulunca diğerini bırakmamak. evlilik yoluna girmiş bir adamın çalışmaya başladığı yerde güzel kadınlar var diye aklının karışacağını sanmıyorum. ama erkek milletine vazgeçilmez olduğunu düşündürürsen herşeyi yapması da olasıdır. o yüzden ona güvendiğini ve çok sevdiğini vurgula ki aklına kötü bir düşünce gelse bile vicdan azabı duysun :) ama bunları yaparken de sen olmadan yaşayamam imajı verme en ufak hatasında onu bırakıp gidebileceğini bilsin ki seni kaybetme korkusu yaşasın. kaybetme korkusu olan bir adam bir çok yanlıştan uzak durur.

evet cnm haklısın :)

kaybetme korkusu ıste bu ... bnmde 3,5 aylık bı ılıskım var bende bı ara boyle bı kaygıya dustum ndn korkuyosunkı dedı bana gıdersem cehenneme kdr yolum var dedı
banada kendisi tek bir şey hariç senden hiçbir zaman ayrılmam diyor. o dediği de ihanet... ama işte vakti ile çok sevenler gördüm çok mükemmel ilişkiler gördüm biten... ama galiba sen de ben de yersiz kaygı yapıyoruz değil mi? bir şey olacağı varsa olur zaten

çok güzel şeyler söylemişsin....

Yaslariniz kaç? evlilik kararını acele vermişsiniz gibi geldi. Yanlış anlama benim de aynı seninki gibi bir ilişkim vardı. 3-4 aylikti. Evlilik kararı almıştık nisan gibi nişan temmuz gibi düğün düşünüyorduk ama olmadı yeni bitti kısmet değilmiş. Sonradan pişman olmudum evlilik kararini erken almışım diye. Hatta tek taş yuzukle gidiyordum gorevime falan sözlü gibi
Şimdi yok artık parmaklarim bomboş içim kan ağlıyor ama gel gör ki nasipten öte yol yokmuş. Bi de hiç beni birakmaz saniyorfum çünkü bana çok âşık olduğunu söyler dururdu. Umarim sen mutlu olursun.

Cok guzel yorum.. Peji sizce bu karekter dwgisimi onlarin kendi karekterlerimi olarak ortaya cikiyr

Cok guzel yorum.. Peji sizce bu karekter dwgisimi onlarin kendi karekterlerimi olarak ortaya cikiyr

Ben ilişkileri şöyle düşünürüm.. Yeni bir telefon çıkar onu almak için uğraşırız, çabalarız ve sonunda alırız bize ait olur. Daha sonra elimizden bir süre düşmez sürekli yeni bir özelliğini keşfetmeye başlarız. Bütün özelliklerini çözdükten sonra da o telefon gözümüzde zamanla normalleşmeye başlar. Artık sadece sıradan bir telefondur :)

Yani demek istediğim bu erkekler için geçerli değil aslında insanlar için geçerli. Karşımızda ki insan bize tamamıyla teslim olunca hiç bir cazibesi kalmıyor, elimizden gitme tehlikesi bizi daha çok bağlar. Her şeyi birden yaşamak karşı cinste normalleştirme sürecine giriyor.

Ama bunun yanı sıra da aşk çok güzel sonuna kadar da hissetmeli ve hissettirmeli :)

evet rahat olmamız gerekıyor Allah her zaman hayırlısını nasıp etsın ben cok uzerıne gtmıyorum mesela sureklı aramıyorum o musaıt olunca arıyor fılan bıde kucuk seylerı buyutmuyorum dunde ona soyledım bn senınle kucuk seyler yuzunden dargın olmak ıstemıyorum dedım ıkımızde sınırlıyız bırımızın susması gerek dedım zaten bıtecegı varsada bıter olacagı varsa olur ne yazılmıssa bı sekılde goruyoruz

Evlenince kirada mı oturacaksınız peki? Eğer kirada olursanız bence atamanız olana kadar evlenmeyin,çok fazla ders çalışın, çabalayın ve atanın. Çünkü maddi sıkıntı çekersiniz,zor olur.Ya da diğer bir ihtimal özel sektör düşünün.Bu kadar aşıkken beklemek kötü diyebilirsin,bana hak da vermeyebilirsin ama borçla evlenirsen,tek maaş olursa ve bir de kira öderseniz ben ne yaptım dersin söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…