hiç aklıma gelmezdi ona aşık olacağım... Şimdi kaybetme korkusu başladı...

Yaslariniz kaç? evlilik kararını acele vermişsiniz gibi geldi. Yanlış anlama benim de aynı seninki gibi bir ilişkim vardı. 3-4 aylikti. Evlilik kararı almıştık nisan gibi nişan temmuz gibi düğün düşünüyorduk ama olmadı yeni bitti kısmet değilmiş. Sonradan pişman olmudum evlilik kararini erken almışım diye. Hatta tek taş yuzukle gidiyordum gorevime falan sözlü gibi
Şimdi yok artık parmaklarim bomboş içim kan ağlıyor ama gel gör ki nasipten öte yol yokmuş. Bi de hiç beni birakmaz saniyorfum çünkü bana çok âşık olduğunu söyler dururdu. Umarim sen mutlu olursun.
ben 1988 o 1986 doğumlu. evet acele oluyor ama düğün yaza denk gelsin diye .. Bende bu acele işin sonu hüsran olursa diye endişe duyuyorm. siz neden ayrıldınız özel değilse merak ettim de

evet rahat olmamız gerekıyor Allah her zaman hayırlısını nasıp etsın ben cok uzerıne gtmıyorum mesela sureklı aramıyorum o musaıt olunca arıyor fılan bıde kucuk seylerı buyutmuyorum dunde ona soyledım bn senınle kucuk seyler yuzunden dargın olmak ıstemıyorum dedım ıkımızde sınırlıyız bırımızın susması gerek dedım zaten bıtecegı varsada bıter olacagı varsa olur ne yazılmıssa bı sekılde goruyoruz
bende genelde o aramadan aramam müsait olduğunu bildiğim zamanlar ararım ama daha çok o arar bende bunaltma anlamında bir durum yok hatta kedisi beni daha çok aradığı için acaba seni sıkar mıyım diyor... ben başka terslikler çıkarsa diye korkuyorum

Evlenince kirada mı oturacaksınız peki? Eğer kirada olursanız bence atamanız olana kadar evlenmeyin,çok fazla ders çalışın, çabalayın ve atanın. Çünkü maddi sıkıntı çekersiniz,zor olur.Ya da diğer bir ihtimal özel sektör düşünün.Bu kadar aşıkken beklemek kötü diyebilirsin,bana hak da vermeyebilirsin ama borçla evlenirsen,tek maaş olursa ve bir de kira öderseniz ben ne yaptım dersin söyleyeyim.
bende bundan korkuyorum.. 3000 tl maaş alıyor şimdi .. matematik öğretmeniyim özel ders veririm hafta sonu teog a girerim falan diyor ama bilmiyorum rahat olamayacağımı biliyorum ama.... Beklemek çok zor.. hayırlısı bakalım

Bu durum tamamen adamin hissettiklerine ve karakterine kalmış biliyorum şu an panik yapıyorsun ve belki de gözünde büyütup kuruyorsun korkuyorsun bunu yapmak zor oluyor ama yapmalısın eskisi gb olmalısın sen her ne kadar belli etmemeye calissanda hissedermiscesine seven adam aniden senden uzaklasabilir ne olursa olsun Kısmetse olur rahatligina erismeye ve mevcut davranislarini bozmamaya çalış üzerine fazla dusersen kaybetmekten cok korktugun an kaybedersin hep boyle olur umarım yardımim olmuştur :)

Atanıp memur oldugu için asık olmussun ona. Para insanı olgunlastirir bu dogal zaten onuda olgunlaştirmiş. Sende bulmuşken hem yakışıklı hem ogretmen kaçırmıyım demissin.

Doktor gorseydin onada asık olurdun.

ben 1988 o 1986 doğumlu. evet acele oluyor ama düğün yaza denk gelsin diye .. Bende bu acele işin sonu hüsran olursa diye endişe duyuyorm. siz neden ayrıldınız özel değilse merak ettim de

Yaslar bile aynı :-) konularimda var. Sizi anlıyorum yaştan ötürü de insan geç kalmamak istiyor. Inşallah hayirlisiyla olsun

Ay ne güzel evleneceginiz kisiye aşik olmussunuz ya dahasi mi var :KK68:
Gecmiste neler yasadiginizi bilmiyorum ama demekki pek guveniniz yok erkeklere
bence dediginiz gibi kaybetme korkusunu yasatin ona ama ayni zamanda da cok geride, soguk durmayin ne bileyim yuz yuze geldiginiz bi sarilin elini tutun ,mesajlarda konusurken bi 'canim' vs diyebilirsiniz yani demek istedigim tamamen beni sevmiyo bu kiz diyip kopmasin sizden
Bana cok tatli geldiniz ya boyle sanki birbirine sevdigini soyleyemeyen sevgililer gibisiniz :KK68: omur boyu mutluluklar kendinizi bu tarz seylerle bunaltmayin ani yasayin

Atanıp memur oldugu için asık olmussun ona. Para insanı olgunlastirir bu dogal zaten onuda olgunlaştirmiş. Sende bulmuşken hem yakışıklı hem ogretmen kaçırmıyım demissin.

Doktor gorseydin onada asık olurdun.
atanacaği önceden belliydi zaten puanı iyiydi zaten ilk tercihine yerleşti. meslek ile bir ilgisi yok. benim önce ayrıldığım kişi c. savcısı idi.. önemli olan karakter. onu tanıkca içinde ki diğer kişiyi gördüm. bi de son zamanlarda hergün görüşüyoduk çok fazla vakit geçirmenin etkisi de var ve gidince yokluğunda da insan farkına varıyor bazı şeylerin. meslekte bir ilgisi yok çünku 24 Kasımda atanacaği belliydi biz 8 Kasımda tanışmıştık ve 23 kasımda buluştuk ilk kez

Ay ne güzel evleneceginiz kisiye aşik olmussunuz ya dahasi mi var :KK68:
Gecmiste neler yasadiginizi bilmiyorum ama demekki pek guveniniz yok erkeklere
bence dediginiz gibi kaybetme korkusunu yasatin ona ama ayni zamanda da cok geride, soguk durmayin ne bileyim yuz yuze geldiginiz bi sarilin elini tutun ,mesajlarda konusurken bi 'canim' vs diyebilirsiniz yani demek istedigim tamamen beni sevmiyo bu kiz diyip kopmasin sizden
Bana cok tatli geldiniz ya boyle sanki birbirine sevdigini soyleyemeyen sevgililer gibisiniz :KK68: omur boyu mutluluklar kendinizi bu tarz seylerle bunaltmayin ani yasayin
cnmm güzel dileklerin için çok tşk ederim :) ben ona hala "aşkım" diyemiyorum neden bilmiyorum :KK43: eski sevgilime ağzımdan düşmezdi

boyle dusunerek sadece ılıskınıze zarar verırsın ,
bıraz rahat ol sevdgını bılsın ama bu kdr kaybetmekten korktgunu bellı etme yoksa bıtarafları kalkıyor hepsının
katılıyorum arkadaşa.
Sakın belli etme kaybetme korkunu kendisini bişey zanneder ve o zaman kaybedebilirsin. Acele etme nikah için ben nikahtan sonra ayrılmıştım düğün olmadan. Sakin ol bence

katılıyorum arkadaşa.
Sakın belli etme kaybetme korkunu kendisini bişey zanneder ve o zaman kaybedebilirsin. Acele etme nikah için ben nikahtan sonra ayrılmıştım düğün olmadan. Sakin ol bence
eşya yerleştirmeye gideceğiz zaten o 2 ay çok yoğun geçecek nikah olursa babam annemle gitmemize izin verir onun yaşadığı yere

3-4 aylık bir ilişkim var ve her şey çok çabuk ilerledi. 7 martta istemeye geliyorlar kısmet olursa. isteme ve söz bi arada olacak. Nisan ayı gibi de kısmet olursa nişan olacak. mayıs haziran gibi nikah ve temmuz ağustos gibi düğün tabi kısmet olursa. İlk başta sadece fiziksel olarak elektrik almıştım ve huyları çocuksu toy gibi geliyordu hatta yanımda taşıyabileceğim biri olarak düşünmüyordum ayrılırım yapamam böyle biriyle biraz daha deneyeyim olmazsa ayrılırız diye düşünüyordum ve benm yaklaşık 1 aydır ona karşı fikirlerim değişti.. yaklaşık bi bir haftadır da aşık olduğumu farkettimm aklımdan hiç çıkmaz oldu. önceden buradayken buluştuğumzda gitme vakti gelsede gitse derdim şimdi gitmesin istiyorum hep yanımda olsun istiyorum... Bu kişiyle olursa mantık evliliği olacak diyordum. çünkü bana çok değer veriyor el üstünde tutuyor sadık iyi bir insan kalbi çok temiz bu gibi yabana atılamayacak özellikleri vardı ve bana da sevgisini çok fazla belli ediyordu ama bende sadece küçük bi hoşlantı vardı o da yüzü falan güzel olduğu için yani ama benim için bu yeterli değildi hatta onunla evlenmekten emin olup olmadığımı daha 15 gün öncesine kadar bile düşünüyordum ama ben nasıl ollduysa onu tanıdıktan sonra toy çocuksu görünüşünün altında ne kadar olgun bir insan olduğunu farketttim ve ona alışmaya başladım ve şu an aklımdan 1 saniye bile çıkmaz oldu. yemeden içmeden kesildim adeta aşık oldum hemde hiç olmam dediğim kişiye... kendisi öğretmen daha şubatta atandı yeni... Ben çalışmıyorum ünv mezunuym ataması zor bir bölümden mezun olduğum için evdeyim kpss ye hazırlanacağım tekrar. şu an kendisi atandığı şehre gitti kocaeli ye.. ve bende endişeler başladı ya beni unutursa ya sevgisi azalırsa diye... biraz yakışıklı hoş biri ve atandığı okula baktım genç güzel bayan öğretmenler var ve bende endişe başladı... sürekli ayrılırsak ya biterse diye düşünmeye başladım. Bi an önce nişan ve nikah olsun istiyorum adeta korkular etrafımı sarmaya başladı... Bu kaygılardan nasıl kurtulurum acaba :KK43:

Bunlar sevgiden çok takıntı.. tabi sevgi de var da ama daha çok kurmuşun kafanda.

Takıntılı olmak kadını da erkeği de kendisine saygılı olmaktan çıkartıyor. Sevmek insanı güzelleştiren artıran bişidir. Böyle tüketen, taktı mı taktırtan, kaybetme korgusu yaşatan şeyin altında psikolojik sorunlar yatıyor.

Bence evlenene kadar bu sorunlarını aş. Kaybetme korksu zatan başlı başına stres. Bunaları aşmadan evlenirsen mutlu ortamı kuramazsın. Evlenmek marifet değil temeli salam olmalı bunun için sağlıklı iletişim olmalı.

X