hiç aklıma gelmezdi ona aşık olacağım... Şimdi kaybetme korkusu başladı...

ben 1988 o 1986 doğumlu. evet acele oluyor ama düğün yaza denk gelsin diye .. Bende bu acele işin sonu hüsran olursa diye endişe duyuyorm. siz neden ayrıldınız özel değilse merak ettim de

bende genelde o aramadan aramam müsait olduğunu bildiğim zamanlar ararım ama daha çok o arar bende bunaltma anlamında bir durum yok hatta kedisi beni daha çok aradığı için acaba seni sıkar mıyım diyor... ben başka terslikler çıkarsa diye korkuyorum

bende bundan korkuyorum.. 3000 tl maaş alıyor şimdi .. matematik öğretmeniyim özel ders veririm hafta sonu teog a girerim falan diyor ama bilmiyorum rahat olamayacağımı biliyorum ama.... Beklemek çok zor.. hayırlısı bakalım

Bu durum tamamen adamin hissettiklerine ve karakterine kalmış biliyorum şu an panik yapıyorsun ve belki de gözünde büyütup kuruyorsun korkuyorsun bunu yapmak zor oluyor ama yapmalısın eskisi gb olmalısın sen her ne kadar belli etmemeye calissanda hissedermiscesine seven adam aniden senden uzaklasabilir ne olursa olsun Kısmetse olur rahatligina erismeye ve mevcut davranislarini bozmamaya çalış üzerine fazla dusersen kaybetmekten cok korktugun an kaybedersin hep boyle olur umarım yardımim olmuştur :)

Atanıp memur oldugu için asık olmussun ona. Para insanı olgunlastirir bu dogal zaten onuda olgunlaştirmiş. Sende bulmuşken hem yakışıklı hem ogretmen kaçırmıyım demissin.

Doktor gorseydin onada asık olurdun.

ben 1988 o 1986 doğumlu. evet acele oluyor ama düğün yaza denk gelsin diye .. Bende bu acele işin sonu hüsran olursa diye endişe duyuyorm. siz neden ayrıldınız özel değilse merak ettim de

Yaslar bile aynı konularimda var. Sizi anlıyorum yaştan ötürü de insan geç kalmamak istiyor. Inşallah hayirlisiyla olsun

Ay ne güzel evleneceginiz kisiye aşik olmussunuz ya dahasi mi var
Gecmiste neler yasadiginizi bilmiyorum ama demekki pek guveniniz yok erkeklere
bence dediginiz gibi kaybetme korkusunu yasatin ona ama ayni zamanda da cok geride, soguk durmayin ne bileyim yuz yuze geldiginiz bi sarilin elini tutun ,mesajlarda konusurken bi 'canim' vs diyebilirsiniz yani demek istedigim tamamen beni sevmiyo bu kiz diyip kopmasin sizden
Bana cok tatli geldiniz ya boyle sanki birbirine sevdigini soyleyemeyen sevgililer gibisiniz omur boyu mutluluklar kendinizi bu tarz seylerle bunaltmayin ani yasayin

atanacaği önceden belliydi zaten puanı iyiydi zaten ilk tercihine yerleşti. meslek ile bir ilgisi yok. benim önce ayrıldığım kişi c. savcısı idi.. önemli olan karakter. onu tanıkca içinde ki diğer kişiyi gördüm. bi de son zamanlarda hergün görüşüyoduk çok fazla vakit geçirmenin etkisi de var ve gidince yokluğunda da insan farkına varıyor bazı şeylerin. meslekte bir ilgisi yok çünku 24 Kasımda atanacaği belliydi biz 8 Kasımda tanışmıştık ve 23 kasımda buluştuk ilk kez

cnmm güzel dileklerin için çok tşk ederim :) ben ona hala "aşkım" diyemiyorum neden bilmiyorum eski sevgilime ağzımdan düşmezdi

boyle dusunerek sadece ılıskınıze zarar verırsın ,
bıraz rahat ol sevdgını bılsın ama bu kdr kaybetmekten korktgunu bellı etme yoksa bıtarafları kalkıyor hepsının
katılıyorum arkadaşa.
Sakın belli etme kaybetme korkunu kendisini bişey zanneder ve o zaman kaybedebilirsin. Acele etme nikah için ben nikahtan sonra ayrılmıştım düğün olmadan. Sakin ol bence

katılıyorum arkadaşa.
Sakın belli etme kaybetme korkunu kendisini bişey zanneder ve o zaman kaybedebilirsin. Acele etme nikah için ben nikahtan sonra ayrılmıştım düğün olmadan. Sakin ol bence
eşya yerleştirmeye gideceğiz zaten o 2 ay çok yoğun geçecek nikah olursa babam annemle gitmemize izin verir onun yaşadığı yere

Bunlar sevgiden çok takıntı.. tabi sevgi de var da ama daha çok kurmuşun kafanda.

Takıntılı olmak kadını da erkeği de kendisine saygılı olmaktan çıkartıyor. Sevmek insanı güzelleştiren artıran bişidir. Böyle tüketen, taktı mı taktırtan, kaybetme korgusu yaşatan şeyin altında psikolojik sorunlar yatıyor.

Bence evlenene kadar bu sorunlarını aş. Kaybetme korksu zatan başlı başına stres. Bunaları aşmadan evlenirsen mutlu ortamı kuramazsın. Evlenmek marifet değil temeli salam olmalı bunun için sağlıklı iletişim olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…