- 22 Ocak 2015
- 208
- 47
- 36
-
- Konu Sahibi mavibalon260988
haklısın cnm da önceden aynı şehirdeydik ve sık sık görüşüyorduk şimdi uzaktayız ayda 1 kez görüşebiliriz ve araya soğukluk girerse başkalarına kayarsa diye... Bu yaşa kadar çok yanlış ilişkiler yaşadım ve zarar gördüm hep ve bu yaştan sonra bir tane daha hayal kırıklığını kaldırabilir miyim bilmiyorum belki de bu yüzden korkuyorumKendi kendini olumlu telkin etmekten başka çaren yok çünkü şunu da unutmamalısın ki, başkasına bakıp ayrılacak insan, ne nişan dinler, ne nikah dinler, ne düğün dinler. O yüzden sıkma canını, ilişkini en güzel şekilde yaşamaya bak. :)
haklısın bunun bilincindeyim. ve ben normalde çok soğuk biriyimdir sevgimi belli edemem kimseye.. ben belli edemiyorum zaten normalde de.. Hatta kaç aydır beraberiz aşkım bile demiyorum daha doğrusu diyemiyorum hiç çekingenim biraz..boyle dusunerek sadece ılıskınıze zarar verırsın ,
bıraz rahat ol sevdgını bılsın ama bu kdr kaybetmekten korktgunu bellı etme yoksa bıtarafları kalkıyor hepsının
haklısın ve ben bunun bedelini daha önce ödedidğim için artık akıllandım ondan hiçbir zaman vazgeçemeyecek kadar çok sevdiğimi belli etmiyorum daha önceki ilişkimde bu hatayı yapmıştım her zaman ihanet vs gibi bazı ciddi hataların telafisinin olmadığını biliyor kendisine bunu hissettirdimOnu hep çok sev ama bir hatasında da gidecekmişsin gibi davran.. kaybetme korkusunu yaşasın sende.
Genelde erkekler tamamen avucunun içine aldığını hissettiği an karakter değişimine uğruyorlar.. aşk çok güzel bir şey bunu korkmadan doya doya yaşa! ama bir tarafında da kendi duruşunu ve tavrını hep koru.
7 mart geçse belki endişelerim biterdi... 7 marta kadar bi sıkıntı olursa diye işte galiba ben kafayı yedim7 martta istemeye geliyorlar demişsin nişan nikah vs hepsi ayarlanmış.
3-4 ayda her şey kesinleşmiş.
daha neden korkuyorsun anlamadım?
3-4 senedir büyük aşkla beraber olup henüz evliliği kesinleştiremeyen çiftler var.
evet bunu yapmam biliyorum ama işte kaygılarım var malesefSakin kendisinede bukadar kaybettiginden korktugunu belli etme , yoksa gercekten kaybedersin basina cikar..
Icini ferah tut iyi dusun iyi olsun ..
Sen aklinda kurduklarini dusune dusune kendini dusundurduklerine inandiriyosun resmen..
ıste hatayı burda yapmaya baslıyoruz zaten korkmaya baslayınca ılıskının dengesıde bozulmaya baslıyor ,haklısın bunun bilincindeyim. ve ben normalde çok soğuk biriyimdir sevgimi belli edemem kimseye.. ben belli edemiyorum zaten normalde de.. Hatta kaç aydır beraberiz aşkım bile demiyorum daha doğrusu diyemiyorum hiç çekingenim biraz..
Aynenn çok büyük bir taktiktir o .. uygulanmış ve iyi sonuçlar alınmıştırhaklısın ve ben bunun bedelini daha önce ödedidğim için artık akıllandım ondan hiçbir zaman vazgeçemeyecek kadar çok sevdiğimi belli etmiyorum daha önceki ilişkimde bu hatayı yapmıştım her zaman ihanet vs gibi bazı ciddi hataların telafisinin olmadığını biliyor kendisine bunu hissettirdim
evet zaten şu aralar istemede ne giyeceğim nişanda ne giyeceğim bunları düşünüyorum ama ya bi terslik çıkarda olmazsa diye düşünüyorum ben daha evvel düğüne çok az bi zaman kala ayrılmıştım galiba yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum erkeklere güvenmiyorum galibaNe güzel yahu, evleneceğin insana aşık olmuşsun. Daha güzel bir şey var mı dünyada ?Sakın gereksiz kıskançlık triplerine filan girme, çocuk seni çok sevmese hiç hemen evlenme hazırlıklarına girişir mi ? Kafana bunları takacağına isteme nişan olaylarına yoğunlaş. Kpss'ye hazırlanıyormuşsun hem onunla uğraş. Aklına kötü şeyler getirme.
haklısınıste hatayı burda yapmaya baslıyoruz zaten korkmaya baslayınca ılıskının dengesıde bozulmaya baslıyor ,
dun erkek arkadasım bana ne dedı blıyomusun
onceden benı seven bı kız vardı dedı ee dedım bn cok bagırıyodum herseyı soyluyordum hıc sesını cıkartmıyodu sevıyor dıye dedı cok hakkı gectı bana dedı ee ne demeye getırıyosun dedm senı sevenlerın kıymetını bılmıyosun demekkı dedım oda kendını bozmasaydı bnm ıcın oyle herseye tmm demeseydı dıyor kızın yerıne kendımı koydum bende bazen aynı seyı yapıyorum bnm arkamdan da bıgun boyle dıyebılır hıcbı turlu yaranamıyosun yanı gıdeceklerı varsa gıdıyorlar
belki beni bu değil başka endişeler sarıyor.. bedelli askerlik yaptı benimle daha çabuk evlenmek için ve 18,000 tl kredi çekti düğün için de 30,000 çekecek 50.000 tl borçlu evleneceğiz artık 5-6 yıl borç ödeyeceğiz bende çalışmıyorum istediğim alabilir miyim geçinebilir miyiz bu endişelerde var kalbimi sıkan. ve ben gibi çalışmayan biriyle evlenip yarın pişman olursa diye korkuyorum ve atanamazsam herşey kötüye giderse diye endişe duyuyorum. özel sektörde çalışmama da izin vermiyor kısıtlayıcı biri biraz ve bu sıkıntılarda beni çevreliyor galiba bu negatif düşüncelerimin sebepleri altında başka şeyler yatıyorBence daha önceden derdiniz varmış,emin olmadığınız aşık olmadığınız insanla evlenmek bence çok büyük bir dert. Şuan çok mutlu olmanız lazım.Düğününüze de ne kalmış ki,hemen geçer