Hiç Aile Dostumuz Yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

murexagor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2022
114
-51
26
32
4 Yıldır evliyiz şuan 9 aylık bir oğlumuz var şükürler olsun. (Biraz zor yollardan geldi 😍)

Eşim başka şehirde üniversite okumuş daha sonra İzmire taşınmış farklı firmalarda çalışmış maalesef çok yakın arkadaşı yok. Bunu da çok kafaya takıyor. Hani arkadaşı var ama bir halısaha bir oyun arkadaşı yok.

Ben doğma büyüme İzmirliyim ama benim de kız gruplarımla aram ne bileyim ayda yılda bir görüşme üzerine kurulu. Kız kardeşim ve bir yakın arkadaşım dışında benim de öyle bir çevrem yok.

Ve maalesef çift olarak görüşen insanları kıskanıyoruz. Hani hiç görüşmüyor değiliz ama o beraber tarile gitmeli bir cuma akşamından oturmalı plan yapmalı çok az buluşmalarımız oluyor.

Sosyal statüye bakarsanız ben büyük bir kurumda müdürüm eşim de öyle. Ancak iş arkadaşlıklarız zayıf. İkimizde rekabetin çok olduğu sektörlerde çalışıyoruz bu nedenle gitmeli gelmeli samimiyet oluşmadı.

İnsan bazen şeyi düşünüyor acaba fakir miyim diye ama Allah herkese bizden çok versin ama 550K dan fazla maaş giriyor. Kirada 4 Evimiz 2 Arabamız var. Dünyanın öbür ucuna da gitik istediğimizi ölçüler dahilinde yaşayabiliyoruz Allaha şükür.

Ancak bugün Cuma günü insanlar birlikte oturma görüşme planı yaparken biz ya annemlerdeyiz ya beraber dışardayız. Bugün sorduğumuz birkaç çift oldu onlarında başkalarıyla planları var çıktı.

Benden çok eşim bu duruma takıyor. Kendini işe ve çocuğa vermiş durumda. Sıkıldığını görebiliyorum. Yani bunun burda bir çözümü olduğunu da zannetmiyorum. Ancak ilerde oğlumuz “bunlarda ne ezikmiş” der diye endişe ediyorum.

Belli bir yaştan sonra arkadaşlık ve ilişki kurmak çok zormuş onu gördüm. İçimi dökmek istedim.

Park anneleriyle sohbet edin , biz öyle öyle çevreyi genişlettik. Parka gideceksiniz. Mahallede oturan tüm çocukları ve aileleri tanıyoruz WhatsApp grubumuz var biz bunu Almanya’da yaptıysak siz TR de hayli hayli yaparsınız

Konu gelirinize nereden geldi ya 😂😂😂😂
Öyle hava atan biriyseniz olmaz.
Benim çok fazla arkadaşım var. Ailece de görüştüklerimiz var.
ailecek görüştüğümüz öyle liseden beri kopmadığım arkadaşım, biri üniversiteden arkadaşım, bir de arkadaşımın tanıştırdığı samimi olduğum arkadaşım var, oğlumun arkadaşları sayesinde bir iki veliyle de görüşüyoruz.
Yani siz insanlara tuhaf sohbetler, hava atmalar yapmazsanız gayet olur.
En sık görüştüğümüz aile dostumuz bizden zengin. Ama görüşüyoruz yani ne alaka aylık gelirle.
Hangimiz arkadaşlarımızın net gelirini biliyoruz?
Demek sohbet açmada, sosyallikte bir sıkıntı yaşıyorsunuz yani

İnsan bazen şeyi düşünüyor acaba fakir miyim diye ama Allah herkese bizden çok versin ama 550K dan fazla maaş giriyor. Kirada 4 Evimiz 2 Arabamız var. Dünyanın öbür ucuna da gitik istediğimizi ölçüler dahilinde yaşayabiliyoruz Allaha şükür.
Bence fakirlikten dolayı değil de ; bu düşünceyi aklınızdan geçirmenize neden olan motivasyonunuzdan olabilir

Bizim hiç dostumuz yok…

4 Yıldır evliyiz şuan 9 aylık bir oğlumuz var şükürler olsun. (Biraz zor yollardan geldi 😍)

Eşim başka şehirde üniversite okumuş daha sonra İzmire taşınmış farklı firmalarda çalışmış maalesef çok yakın arkadaşı yok. Bunu da çok kafaya takıyor. Hani arkadaşı var ama bir halısaha bir oyun arkadaşı yok.

Ben doğma büyüme İzmirliyim ama benim de kız gruplarımla aram ne bileyim ayda yılda bir görüşme üzerine kurulu. Kız kardeşim ve bir yakın arkadaşım dışında benim de öyle bir çevrem yok.

Ve maalesef çift olarak görüşen insanları kıskanıyoruz. Hani hiç görüşmüyor değiliz ama o beraber tarile gitmeli bir cuma akşamından oturmalı plan yapmalı çok az buluşmalarımız oluyor.

Sosyal statüye bakarsanız ben büyük bir kurumda müdürüm eşim de öyle. Ancak iş arkadaşlıklarız zayıf. İkimizde rekabetin çok olduğu sektörlerde çalışıyoruz bu nedenle gitmeli gelmeli samimiyet oluşmadı.

Ancak bugün Cuma günü insanlar birlikte oturma görüşme planı yaparken biz ya annemlerdeyiz ya beraber dışardayız. Bugün sorduğumuz birkaç çift oldu onlarında başkalarıyla planları var çıktı.

Benden çok eşim bu duruma takıyor. Kendini işe ve çocuğa vermiş durumda. Sıkıldığını görebiliyorum. Yani bunun burda bir çözümü olduğunu da zannetmiyorum. Ancak ilerde oğlumuz “bunlarda ne ezikmiş” der diye endişe ediyorum.

Belli bir yaştan sonra arkadaşlık ve ilişki kurmak çok zormuş onu gördüm. İçimi dökmek istedim.
Doğma büyüme İzmirli olup bu kadar az arkadaşının olması garip gerçekten. Biz de aynı sorunu yaşıyoruz ama zaten doğup büyüdüğümüz şehirlerde değiliz. Bu arada bence fakir olduğunuz için arkadaş Edemiyor değilsiniz bence standardın üstünde olduğunuz için belki arkadaş edinemiyor olabilirsiniz Ama bence alakası da yok. Biz kadınlar bu durumu çok takmıyoruz ama erkekler takıyor nedense. Sen eşin ve çocuğunla mutlusundur eminim. Ama nedense erkekler erkek erkeğe takılmaya daha çok ihtiyaç duyuyorlar. Şirkette halı saha grubu muhakkak vardır müdürlerini çağırmıyorlarsa otursun biraz kendini ve yanlışlarını düşünsün

Ayrıca belli bir yaştan sonra hiç zor değil. O da bahaneniz olmuş.
39 yaşındayım, bu sene en yakın arkadaşım sizin mahalleye bir arkadaş taşınıyor, oğlunuz yaşıt. Biraz yardım et yalnız kalmasın dedi. Şu an en yakın arkadaşımdan da sık görüşür konuşur olduk. Çünkü havadan sudan sohbet eden, rekabetçi olmayan insanlarız.
Yine aynı şekilde oğlumun anaokulu, oyun grubu ve ilkokuldan gelen ayrı gruplarım var.
Bir de ayda bir iki gece çıktığımız böyle bir veli grubumuz var mesela.bunların hepsini 35ten sonra edindim.

Cocugunuz buyuyunce onun arkadaslarinin aileleriyle arkadas olursunuz. Cocuklu insanlar hep etkinlik yapmak zorunda kaliyor cocuklar durmuyo evde diye. Hem disari parka cikartin havalar guzellesiyor evinizin etrafinda komusularinizi taniyin. Biraz ugrasmak lazim arkadasliklar icin oyle ha diyince olmuyor. Istede biraz rekabeti olayini unutun molalarda gel kahve icelim oglen beraber yiyelim diyin falan boyle boyle oluyor arkadasliklar.

Park anneleriyle sohbet edin , biz öyle öyle çevreyi genişlettik. Parka gideceksiniz. Mahallede oturan tüm çocukları ve aileleri tanıyoruz WhatsApp grubumuz var biz bunu Almanya’da yaptıysak siz TR de hayli hayli yaparsınız
Katılmıyorum parka anneleriyle sadece kadın kadına muhabbet oluşuyor çocuklar üzerinden. Konu sahibi ailecek görüşmek istiyor

Bizim hiç dostumuz yok…

Fakirlik ve evim arabam var denizden sonra açıkçası itici bir çift olduğunuza kanaat getirdim. Normal hiçbir insan insanlar bizle fakiriz diye mi görüşmüyor demez.
Çok fazla iyi arkadaşımız var çift ailece görüşürüz. Ama kimseyle tatile gitmedik bu da abartı geliyor. Hani günübirlik gitme gelme olur ama beraber otel ayarlayıp Antalya'ya vs de gitmem yani

Bizim hiç dostumuz yok…

Görgüsüzlük var da millet kaçıyo gibi geldi bana

Konu gelirinize nereden geldi ya 😂😂😂😂
Öyle hava atan biriyseniz olmaz.
Benim çok fazla arkadaşım var. Ailece de görüştüklerimiz var.
ailecek görüştüğümüz öyle liseden beri kopmadığım arkadaşım, biri üniversiteden arkadaşım, bir de arkadaşımın tanıştırdığı samimi olduğum arkadaşım var, oğlumun arkadaşları sayesinde bir iki veliyle de görüşüyoruz.
Yani siz insanlara tuhaf sohbetler, hava atmalar yapmazsanız gayet olur.
En sık görüştüğümüz aile dostumuz bizden zengin. Ama görüşüyoruz yani ne alaka aylık gelirle.
Hangimiz arkadaşlarımızın net gelirini biliyoruz?
Demek sohbet açmada, sosyallikte bir sıkıntı yaşıyorsunuz yani
Geçenlerde böyle bir konu görmüştüm çoğu kişi “fakirsiniz kimse sizinle dost olmak istemiyor” dediği için yazma gereği hissetmiştim. Konudan kaldırdım bu bilgileri.

Geçenlerde böyle bir konu görmüştüm çoğu kişi “fakirsiniz kimse sizinle dost olmak istemiyor” dediği için yazma gereği hissettim. Ama yazmak istemezdim.
O nasıl bir çıkarım ayol 😂
Valla Türkiye’de o zaman kimse arkadaş bulamaz fasfakiriz. Yani kendine zengin diyen azdır sanıyorum.
Ben her sene daha da fakirleşiyorum mesela

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X