Hiç açılmamış paketinde nevresim takımları hurç lif/satış durdurulmuştur.

canım benım yalnız sız sormussunuz ben ozeldende aldıgımı soyledım bu konudanda yanı kesın aldıgımı soyledım hakkını helal et benım cok ıhtıyacım vardı su anda

Sordum çünkü tek kişilikse almayacağım, sormadanda ben aldım deyip sonra "aa tek kişilik mi kalsın o zaman" diyerek arkadaşı oyalayabilirdim tabii. Herneyse sizlik bi durum değil, arkadaş konusuna bakmadan size cevap vermiş ondan olmuş. Ama gözüm kaldı dikkat et bişey olmasın

valla bende ondan korkuyorum hanı baskasının ıstedıgı bı seyı alınca hayrı olmazmıs ya o yuzden :44::44:ama ben resımde gormustum cıft kısılık oldugunu dırek aldım yazdm neyse canm helal etben cok konustum

Dediğim gibi senlik değil konu sahibi arkadaş konusuna bakmamış yada ben de resimdeki çift kişilik işaretine dikkat etmemişim. Neyse cnm güle güle kullan

Peki nevresim takımları duruyormu ozellkle istikbal olan bide fiyat nedir sayfaları fazla gezemiyorum cocuklardan fazla bakamiyorum kalanlar nelerdir?

Peki nevresim takımları duruyormu ozellkle istikbal olan bide fiyat nedir sayfaları fazla gezemiyorum cocuklardan fazla bakamiyorum kalanlar nelerdir?

özdilek nevresim takımı 50 lira
vizyon nevresm takımı 25 lira
hazır pike takımı fısık yesılı olan 60 lıra
ve 2 adet özdılek marka havlu 15 lira canım elimde kalanlar bunlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…