Kapıda ödemeli kargo belası

Buna benzer bir siteden kampanya adi altında Ben de aldim nevresim takimi Kutunun icinden çıkan bir adet bozuk elektirikli battaniye ve kirli bir paspas. Gunlerce etkisinden cikamamistim o paspasin pisliginden. Acmayin kapiyi veya Ben o degilim deyin gecin.

Bende 100 tl verip parfüm aldım face den. Açınca ben şok güya orjinaldi. Çok afedersiniz tuvalet daha iyi kokar o derece. Sonra arayınca kapı duvar. O gün bugün bildik site dışında üstüne para verseler almam.
Sizlere de geçmiş olsun arkadaşlar :KK43:

A ben ayni anlattiginiz durumu haberlerde izledim. Evet plastik bir su isiticisi ve bir sise su vardi yaninda. Hatta alan kisi konusuyordu. Hatri sayilir guzel bir marka diye aldim bu cikti dikkatli olun diye haberlerde soyluyordu. Hatta herhalde bunu da uzerine su icin diye gondermisler demisti.
Hafif kır saçli 40 yaş ustu biriydi. Belki de sizin müdurdur :KK43:
yok canım değil bizim müdür genç daha ama çok var bu tuzağa düşen ben araştırmıştım o alcam dediğinde alma bak plastik ısıtıcı geliyormuş dedim inanmadı, dediğime geldi :KK51:

Merakla bekledigim kargom geldi :KK70:

4 takım nevresimin kesinlikle sigmayacagi minik bi koli :KK70:

Dedim benim böyle bir siparişim yok.
Aras kargo idi.

csi csi ödeme yapmadan içine bakıp bakamayacagimi sordum.
Bakamazsınız dedi.
Gonderdim

Ama ben de bu kapı da ödeme mantığını çözemedim hakkaten. Sanırım sadece ptt kargo Baktırıyor.

Arkadaşlar merhaba.

Bir gün başıma geleceğini hiç düşünmediğim bir derdin içindeyim:KK70: zamanında büyük konuşmuş olma ihtimalim yüksek:KK70:

Şimdi ben onceki gece facebook sayfasında gezinirken hani araya reklam gönderiler görünür ya. Nevresim takımları 50 tl ye düşmüş sözde. 4 tane ekleyince kampanya geçerli oluyor diyordu.

Ben de uyku sersemi aldım 4 tane ekledim denemek icin. Sonrasında benden ad soyad adres ve telefon istedi. Yazdim. Sonraki sayfaya geçecek daha mail tc falan isteyecekler saniyordum. Kart bilgisi de istemediler zaten tüm gönderiler kapıda ödeme imiş. Garip bi yazı cıktı. Siparişiniz alınmıştır diye.

Ee ben siteye üye de olmamıştım. Mail de gelmedi. Mesaj da gelmedi. Ne aldigimi bile hatırlamıyorum işin garibi :KK70:

Dün ne arayan soran, ne mesaj oldu teyit için. Olmamıştır zaten diyordum ki şimdi takk bi mesaj geldi. Kargonuz şubeye ulaşmıştır diye.

Girdim siteye baktım. Yazıyor kapıda ödeme yapıp almayanlar ürün bedelinin 40 ila 90 katı arası tazminat öderler vs.vs.. saçma sapan yazılar var.

Şikâyet vardan araştırdım. Bunlar dolandiriciymis. Bildiğin çul çaput çıkmış kargolardan. Nerdeyse salatalık çıkacak o derece :KK70:

Şimdi ben kapıya kargo gelse. Parasını ödemeden kargocu açtırmıyor. Ödesem baksam beğenmesem yada yanlışsa kargocu parayı geri vermez. Gelince benim kargom değil deyip göndersem mi? Buna hakkım var mi? Galiba gelen kargoyu alma zorunluluğumuz yokmuş ama avukat arkadaşlar ya da başına gelenler varsa nasil yol izlenir ki? Şimdiden tesekkurler

Çok ünlü bir markanın nevresim takımı mı onlar? Şu p.... c..... :KK45:
Ben de aynı hatayı yaptım bir de yanlışlıkla 2 kere sipariş verdim. Düzeltme için aradım sitede yazan numara kullanılmıyor. Markanın müşteri hizmetleri numarasını buldum aradım. Bizim ev tekstil ürünü satışımız yok dedi :KK70: hatta yasal işlem başlattık davamız sürüyor dolandırıcılarla dedi.
Teslimat günü kargo aradı evde misiniz diye. Durumu anlattım sorun yaşar mıyım diye. Geri göndeririz birşey olmaz dedi adam sağolsun. Teslim almadım yani.
Bir arkadaşım teslim almıştı sipariş verip. Gerçekten nevresimmiş ama çok kötüydü hem kumaşı hem deseni dedi.

Çok ünlü bir markanın nevresim takımı mı onlar? Şu p.... c..... :KK45:
Ben de aynı hatayı yaptım bir de yanlışlıkla 2 kere sipariş verdim. Düzeltme için aradım sitede yazan numara kullanılmıyor. Markanın müşteri hizmetleri numarasını buldum aradım. Bizim ev tekstil ürünü satışımız yok dedi :KK70: hatta yasal işlem başlattık davamız sürüyor dolandırıcılarla dedi.
Teslimat günü kargo aradı evde misiniz diye. Durumu anlattım sorun yaşar mıyım diye. Geri göndeririz birşey olmaz dedi adam sağolsun. Teslim almadım yani.
Bir arkadaşım teslim almıştı sipariş verip. Gerçekten nevresimmiş ama çok kötüydü hem kumaşı hem deseni dedi.
Aynen aynen o. :KK70:
Bende şans yok bende salatalık falan çıkardı yani o derece :KK70:

Ben durumu anlatmadım kargocu çok gergin görünüyordu direkt" aaaa o da ne benim hiç haberim yok " moduna girdim :KK70:

:KK70:hadi iyisin...ben evde yokum deseydin :-)
Sanssizligim burada da kendini kabak gibi gösterdi.

Normalde kargo gelirse falan güvenlik arıyor ona göre gönderiyor. Aramadı aksi gibi.

Mercekten baktım kargocu kağıda bir şey yazıyor, çekildim evde yok taklidi yapacaktım ki taa taaaam bilekligim kapıya sürttü adam anladı içeride oldugumu. Utancımdan açtım:KK70:

Kapiyi bile açmanıza gerek yok. Dolandırıcılarsa zaten işlem yapamazlar ki varsa bile caymadan dolayi almaları gereken bir bedel. Ne diyecekler biz nevresim yerine çul caput gönderiyoruz ama kargoyu almadılar mı? Boşverin almayın geri gitsin,milleti dolandırıyorlarmis sizde kargo parası ödetmiş olursunuz işte ne güzel.

Merakla bekledigim kargom geldi :KK70:

4 takım nevresimin kesinlikle sigmayacagi minik bi koli :KK70:

Dedim benim böyle bir siparişim yok.
Aras kargo idi.

csi csi ödeme yapmadan içine bakıp bakamayacagimi sordum.
Bakamazsınız dedi.
Gonderdim

Ama ben de bu kapı da ödeme mantığını çözemedim hakkaten. Sanırım sadece ptt kargo Baktırıyor.
kazasız belasız atlatmanıza da şükür. hepimizin aklında olsun, aras kargo ile bir şeyleri kapıda ödemeli almanın manası yk, anlaşılan

X