Yine hıc kullanılmamıs el bezılerım 4 tane var elimde 4 tanesi 3 tllllllll
bunlarıda aldım canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine hıc kullanılmamıs el bezılerım 4 tane var elimde 4 tanesi 3 tllllllll
canım benım yalnız sız sormussunuz ben ozeldende aldıgımı soyledım bu konudanda yanı kesın aldıgımı soyledım hakkını helal et benım cok ıhtıyacım vardı su anda
Sordum çünkü tek kişilikse almayacağım, sormadanda ben aldım deyip sonra "aa tek kişilik mi kalsın o zaman" diyerek arkadaşı oyalayabilirdim tabii. Herneyse sizlik bi durum değil, arkadaş konusuna bakmadan size cevap vermiş ondan olmuş. Ama gözüm kaldı dikkat et bişey olmasın
valla bende ondan korkuyorum hanı baskasının ıstedıgı bı seyı alınca hayrı olmazmıs ya o yuzden :44::44:ama ben resımde gormustum cıft kısılık oldugunu dırek aldım yazdm neyse canm helal etben cok konustum
hurc 2 tane olsaydı onuda alabılırdımm
HURC MALESEF ELIMDE 1 TANE VAR
Cok güzelmiş Güle güle kullan , kacirdik annem su an birine böyle pike yaptıracak satilmasaydi alırdım.ben aldım canm pike takımını
Peki nevresim takımları duruyormu ozellkle istikbal olan bide fiyat nedir sayfaları fazla gezemiyorum cocuklardan fazla bakamiyorum kalanlar nelerdir?