Hiç açılmamış paketinde nevresim takımları hurç lif/satış durdurulmuştur.

başka nevresim takımı eklerseniz takipte olayım burayı :)

malesef elımde sadece acılmamıs olarak 2 tane nevresım takımı var onlarıda yukledım biri istıkbal marka bırı vizyon marka bbaska olsaydı onlarıda eklerdımmm sağlıklı dogumlarrrr

lifleri sımdı tekrar tek tek yukluyorum elımde 10 tane var, hurc elımde 1 tane var buyuklugunu gormek istrsın dıye paketınden actım tekrar cektım onuda yukluyorum sımdı battanıyede cıft kişilik

özdilek battaniyeyi ben alıyorum o halde. özelden mesaj yazarmısınız nerede oturduğunuzu, belki elden alırım

Yıne hic acılmamıs fıstık yesılı hazır pike takımımda var dilerseniz onunda resmını cekıyım

Yine hıc kullanılmamıs el bezılerım 4 tane var elimde 4 tanesi 3 tllllllll

Eklentiler

• $IMG_0205.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 35
canm ben dün yazmıştım battanıyeyi aldımm diye sen ne zaman yazdın bılmıyorum

konunun başını açarsanız 1.sayfayı arkadaş ürünleri ekledi altına yorum bıraktım. Battaniye tek kişilik mi çift kişilikmi ve ist.damısınız diye. Benden sonra siz yorum yazdınız battaniye benim diye. Bende cevaben battaniyeyi önce ben sordum çift kişilikse benim, tek kişilikse alabilirsiniz:) yazdım. Yani 1.sayfayı açarsanız gördüğünüzde önce benim sorduğumu ama arkadaş bana cevap verene kadar size satmış olduğunu görürüz. Neyse konu sahibi karar versin. Bana cevap vermeden size satıp satmamaya...

Hıc kullanılmamıs pike takımım hazır 60 tl dirrrrrr

Eklentiler

• $IMG_0228.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMG_0227.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_0226.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 55
  • $IMG_0225.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG_0224.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 46
özdilek marka 2 adet havlu 2si birden 15 tllll

Eklentiler

• $IMG_0219.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_0218.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMG_0217.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_0216.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMG_0215.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 45
Dün gece 23de yazmışım ben battaniye için, arkadaş sabaha karşı 4te benden sonra yazmış ama bana cevap bile verilmeden ona satılması olmamış. Açın bakın tüm konuları-bende satış yaptım burada. Önce kim sorduysa 2.soran kişiye "bir arkadaş daha vardı soran, o almıyorsa senindir" diye bir sürü yorum görürsünüz.

canım benım yalnız sız sormussunuz ben ozeldende aldıgımı soyledım bu konudanda yanı kesın aldıgımı soyledım hakkını helal et benım cok ıhtıyacım vardı su anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…