- 23 Ocak 2016
- 34.088
- 50.165
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #16.401
Nesi varmışSokakta sevdiğimiz bir kediydi adı Şekerpareydi arkadaş görmüş durumu kötü diye aradı beraber veterinere götürdük inşallah iyi olurçok üzüldüm öyle güzel bir kediydi ki keşke sahiplendirseydik bu hâllere düşmezdi belki
Eki Görüntüle 3581980 Eki Görüntüle 3581981
Belli değil kanına bakacaklar fip testi yapılacak şuan klinikteNesi varmış
Çok üzüldüm keşke hepsinin çok güzel yuvasu olsa
Kıyamam yaa ama hepsine yetemiyor ki insanKışın eve almıştım böyle çok güzeldi keşke sahiplendirmeden salmasaydım
Eki Görüntüle 3582003 Eki Görüntüle 3582004
Evet maalesef yetemiyor insan şükür ki fip çıkmadı susuz kalmış vücudu bakalım serum taktılar inşallah iyi olur iyi olursa sahiplendirmeye çalışacağızKıyamam yaa ama hepsine yetemiyor ki insan
İnsallah iyi olur
Neden susuz kalmış acaba dişleri filan nasılEvet maalesef yetemiyor insan şükür ki fip çıkmadı susuz kalmış vücudu bakalım serum taktılar inşallah iyi olur iyi olursa sahiplendirmeye çalışacağız
Bilmiyorum ki dişlerine baktı bugün veteriner bir sorun yok dedi kanında dehidrasyon çok yüksek çıkmışNeden susuz kalmış acaba dişleri filan nasıl
En azından basit bir şey çıkmış inşallah güzel bir yuva bulursunuz
Yaa benimki de ölsen ben burdayım demezDün gece kediyi aradım durdum yok girdiği yerlere baktım yok kızım da kitaplığa kedi odası diye yapmıştı ama buraya hiç girdiği yoktu elimde telefonun flaşı koltuk altlarına bakarken kafayı çıkarıp uzattı
Eki Görüntüle 3582140
Yaa senin de mi kedin varYaa benimki de ölsen ben burdayım demez
O istemezse hayatta bulamazsın
SmokinYaa senin de mi kedin varcinsi ne
İstanbula bile kış geldi bursaya hayli hayli gelmiştirHava yine kışa döndü ben de montları vakumlamıştım kızımın bir montunu yine çıkaracağım Bursa'nın hava tahmincisi Liberta soğuyacak diyorsa tahmini tutuyor
Fotoğrafı var mı benim de eski kedim smokindi kayboldu ondan sonra bir daha evde kedi bakmayacağım dedim ev yol geçen hanı olduSmokin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?