• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Spotify ücret almaya başladıktan sonra sinirlendim sildim orada güzel şarkı listelerim vardı yabancı şarkıları şimdi YouTubeda ara bul YouTube ücretli kullanıyorum o ücretli bu ücretli birini tercih etmek gerekiyor darphane değiliz yani Google fotoğraf yedekleme hafıza dolmuş oradan da bi hafıza aldım çünkü çok eski fotoğraflarımızı bulamıyorum parça parça her yerde böyle en azından bir yerde bulunur .

Bugün bunları görünce dayanamadım aldım meyve tabağı gibi küçük porsiyonluk olarak kullanırım dedim sonra aklıma bunları sunum tepsisi olarak kahve fincanı koymak için kullandıkları aklıma geldi bu tepsilerin köşesinde kelebek falan var 200 TL'ye satıyorlar 😱geçen sosyete pazarında gördüm.
1000041619.jpg

Eklentiler

• 1000041597.jpg
    1000041597.jpg
    213,3 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000041598.jpg
    1000041598.jpg
    175,5 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000041596.jpg
    1000041596.jpg
    191,6 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000041595.jpg
    1000041595.jpg
    148,1 KB · Görüntüleme: 20
Evde envai çeşit sürahi varken bir tane daha eklemişimdir cam sürahiler ağır oluyor bu mika çok da uyguna aldım kargo dahil 136 TL aslında daha ucuz 135.49 da ben yuvarladım🤭
1000041749.jpg

Bugün Cildiyede randevum vardı ardından kızım da sabahtan beri rahatsız midem bulanıyor diyordu ordan da onu doktora gösterdim şükürler olsun evime geldim kahvemi içiyorum trafikte direksiyon sallayan şoförlere Allah sabır versin her yer araç, park yerleri dolu
1000041809.jpg

Bu videoda anlatılanların birçoğunu uyguluyorum bir madde dikkatimi çekti daha önce başka bir postta da görmüştüm ; arada çocuk kitapları da okumak ilk edineceğim iki kitabı not alıyorum birincisi Şermin Yaşar Abartma Tozu ikincisi Momo

Bu videoda anlatılanların birçoğunu uyguluyorum bir madde dikkatimi çekti daha önce başka bir postta da görmüştüm ; arada çocuk kitapları da okumak ilk edineceğim iki kitabı not alıyorum birincisi Şermin Yaşar Abartma Tozu ikincisi Momo

Momo çok güzel bir kitaptı. Yetişkinlere yönelik çok şey var içinde. Bence de arada çocuk kitapları okumak zamanla unuttuğumuz birçok şeyi hatırlamamız için elzem.

Momo çok güzel bir kitaptı. Yetişkinlere yönelik çok şey var içinde. Bence de arada çocuk kitapları okumak zamanla unuttuğumuz birçok şeyi hatırlamamız için elzem.
Evet uzmanlar öneriyor en son Şeker Portakalı ve Pal Sokağı Çocukları'nı okumuştum ☺️ güzeldi Momoyu da okuyayım ☺️

Spotify ücret almaya başladıktan sonra sinirlendim sildim orada güzel şarkı listelerim vardı yabancı şarkıları şimdi YouTubeda ara bul YouTube ücretli kullanıyorum o ücretli bu ücretli birini tercih etmek gerekiyor darphane değiliz yani Google fotoğraf yedekleme hafıza dolmuş oradan da bi hafıza aldım çünkü çok eski fotoğraflarımızı bulamıyorum parça parça her yerde böyle en azından bir yerde bulunur .
Bende dün indirdim. Premium olmadım ama reklam falanda çıkmıyor anlamadım bu işi. 😂

Geçen akşam kafede arkadaşlarla oturuyoruz eşim arayıp duruyor ne zaman geleceksin ne zaman geleceksin aaa şimdi aklıma geldi eşim balıkta denizde arayıp darlıyorum "ne zaman geleceksin sen bu nedir böyle iki akşamdır aaa"
yeterli baskı yapılmıştır 🤣yok lüfer çıkmıyorsa durmanın anlamı yok yani

Back