- 23 Ocak 2016
- 33.308
- 49.565
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.961
Bugün fellik fellik gezdim öyle yorgunum ki gelince bir de yorgunluktan şekerleme yaptım şuan tarhana çorbası yapıyorum yanına da salata
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bundan sobrası için böyle bir alışveril planlayabilirsin, öncelikle nasıl bir parça istediğine karar ver ve indirim takip etmein tavsiye ederi :) bursada nerelerden alışveriş yapyorsun daha çok?Bugün katıldığım eğitimimiz bitiyor diye ufak bir kutlama yapacağız. Açık büfe ikramlıkların olduğu küçük bir kutlama ardından seminere katılacağım. Şuan oturdum ne giyeceğim diye düşünüyorumkurtarıcı parçalar şip şak giyip çıkmak kolay oluyor ama çok da şık olmuyor dolabım dolu olduğu halde şuan kombin yapacak bir parça bulamadım.
Aslında alışveriş yapmamam daha uygun olur çünkü dolabım dolu genelde markalı ürünleri alırım.bundan sobrası için böyle bir alışveril planlayabilirsin, öncelikle nasıl bir parça istediğine karar ver ve indirim takip etmein tavsiye ederi :) bursada nerelerden alışveriş yapyorsun daha çok?
O zaman foto at istersen kombin düşünelim sanaAslında alışveriş yapmamam daha uygun olur çünkü dolabım dolu genelde markalı ürünleri alırım.
Yok ben kombin iyi yapıyorum bazen sadece uğraşmak istemiyorum sade giy çık yapasım geliyorO zaman foto at istersen kombin düşünelim sana