• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .

Eklentiler

• 217538.jpg
    217538.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 30
  • 217610.jpg
    217610.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210714_172643.jpg
    IMG_20210714_172643.jpg
    169,1 KB · Görüntüleme: 36
Çalışıyorum Balım. 10 hafta kadar evde dinlendim, part time gittim ama 2 haftadır mecburen iş başı yaptım Ben turizmde çalıştığım işte çok stresli.

Bence de Ece olsun.👍 Senin kızının adı ne Niloya?
Tam da sezon şimdi Allah yardımcın olsun canım dikkat et kendine

Kahvaltıya pankek yaptım 😍

Bugünki planlarım ;

Kasaba pazarında alışveriş yapmak küçük çarşısı var hayran olduğum 😍😍😍orayı gezeceğiz

Dönünce camları sileceğim penleri ciflicem eve bir süpürge tutacağım

Akşamüstü bir yürüyüşe çıkacağım

Yemeğe gelince akşam yemeği yine eşimden 🤭

Eklentiler

• IMG_20210717_103221.jpg
    IMG_20210717_103221.jpg
    177,2 KB · Görüntüleme: 28
Kahvaltıya pankek yaptım 😍

Bugünki planlarım ;

Kasaba pazarında alışveriş yapmak küçük çarşısı var hayran olduğum 😍😍😍orayı gezeceğiz

Dönünce camları sileceğim penleri ciflicem eve bir süpürge tutacağım

Akşamüstü bir yürüyüşe çıkacağım

Yemeğe gelince akşam yemeği yine eşimden 🤭
Ne güzel yerde yaşıyorsun kıymetini bil. Ankarada bir kahvaltı yerleri bir de avm ler var😀bugün gene avm ye gideceğiz mesela. Tek lüksümüzde tunalı hilmi de yürümek ☹️

Selamlar
Kızım hasta oldu onunla uğraştım
Yaptığım iş :
Mutfağı temizledim
Odaları topladım kaldırdım
Çamaşir yıkandı kuruttu katlandı yerleşildi
Ütü yapıldı
Yemek yapıldı
Oh mis gibi şimdi oturuyorum 😍😍

Niloyatospikk Niloyatospikk nasıl hava oralarda cnm? Bizde perşembe gelcez, bursa yanıyor ya
Burası da çok sıcak ama esinti olduğu için biraz daha ferah burası böyleyse Bursa nasıl sıcaktır dedim hep sabah bahçede kahvaltı yapmak için kızıma yelek giydirdim geldiğimizde hep giydirirdim çünkü sabah da sıcaktı çok şaşırdım

Niloyatospikk Niloyatospikk nasıl hava oralarda cnm? Bizde perşembe gelcez, bursa yanıyor ya
Burası da çok sıcak ama esinti olduğu için biraz daha ferah burası böyleyse Bursa nasıl sıcaktır dedim hep sabah bahçede kahvaltı yapmak için kızıma yelek giydirdim geldiğimizde hep giydirirdim çünkü sabah da sıcaktı çok şaşırdım

Back