- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Yaaaaa niloyaaaaÖyle oy veren varsa ben de ayaklarını yıkarım inan ki![]()

Sesli güldümmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaa niloyaaaaÖyle oy veren varsa ben de ayaklarını yıkarım inan ki![]()
İyi kısa sürmüş banın benim geçen 5 miydi 7 miydi neydiOoyyy sağol BalımEvet evet gerçekten öyle herkes farklı düşünceyi savunuyor artık herkese saygı duyuyorum ❤ Ne yapam
![]()
Benimde sürdü bi 5İyi kısa sürmüş banın benim geçen 5 miydi 7 miydi neydibi daha etliye sütlüye karışmıcam dedim
![]()
Ben oy verince çıktı kız bak bunu öğrendim ne cahilim yaDeğiştirdi mi acaba ? Kim olduğunu bilmiyorum valla bir oy var onda.. üsttekinde 24 kadar var
Her seferinde 2 gün artıyor galiba gangsta ile başlayan vardı bi arkadaş geçen bilezikten 14 gün yemişBenimde sürdü bi 5![]()
Umarım bende daha yemem ban
![]()
AhahhahahahahahhaBen oy verince çıktı kız bak bunu öğrendim ne cahilim yaben de bakıp duruyorum ne oylamıyor ki kimse dedim durdum
![]()
Gel kız yıkarım ne var sendeNiloyaaaa oyumu değiştirsem napcan ayaklarımı mı yıkıycan![]()
![]()
![]()
Değiştiririm bak ayağını denk alNiloyaaaa oyumu değiştirsem napcan ayaklarımı mı yıkıycan![]()
![]()
![]()
HahahhahahahahhahajajajGel kız yıkarım ne var sendeleğene bi su tamam
![]()
Korona var koronaDeğiştiririm bak ayağını denk al![]()
İçine tuzda atalım bariGel kız yıkarım ne var sendeleğene bi su tamam
![]()
Kız Allah seniİçine tuzda atalım bari![]()
Ahahhahahah yaaaaaKız Allah senituz deyince aklıma kaynanamın kızımı tuzlamaya çalıştığı gün geliyor
![]()
Ya kaynanalar tuzlamak istiyor gelin tuzlama diyorAhahhahahah yaaaaa![]()
Ha o kadarsa iyiymiş bende tuza yatırıyor balık gibi sandımYa kaynanalar tuzlamak istiyor gelin tuzlama diyoraccık suya tuz atıyor tamam okaaaa
yoksa kavga çıkıcik
![]()
Neyse ya iyi olmuş kokmaz ilerdeYa kaynanalar tuzlamak istiyor gelin tuzlama diyoraccık suya tuz atıyor tamam okaaaa
yoksa kavga çıkıcik
![]()
Kız vardı burda yapanlar okuduydum hatta sonra bebeğin ateşi çıkmış falan kaynanam yapacak diye korktuydum eşim de kızan kokmuş tuzlayın diye tutturduydu fikirler çok farklıHa o kadarsa iyiymiş bende tuza yatırıyor balık gibi sandım![]()
Yok kokuyor eşim iyi tuzlayamamışsınız dedi kokarsa kokar ben tuzlayamam dedimNeyse ya iyi olmuş kokmaz ilerde![]()
Ooooo eşinde anlıyor baya bu işlerdenYok kokuyor eşim iyi tuzlayamamışsınız dedi kokarsa kokar ben tuzlayamam dedim![]()