• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Yazamadim bugün hiç buraya neler yaptığımı.
Genel temizlik yaptım niloyacim eve bakıp bakıp derin nefes alıyorum.
En çok mutlu olduğum konu yazlık kışlık ayrıldı.
Sadece o 2 saatimi aldı.
Kuran 1 cüz okuyamadım.
10 sayfa okudum devamı yarına artık.
Sen kaçıncı cuze geldin ?
Sen de benim gibi önceki hatmi bitirmeye uğraşıyordun?
Ben yarım hatimi bıraktım onu sonra bitireceğim yeni bir hatim başladım canım inşallah onu yetiştirmeye çalışıcam 5.cüze geçtim canım D u t D u t günde 2 cüz okumaya çalışıyorum dedi ondan ilham aldım inşallah yetişir bakalım

Ben yarım hatimi bıraktım onu sonra bitireceğim yeni bir hatim başladım canım inşallah onu yetiştirmeye çalışıcam 5.cüze geçtim canım D u t D u t günde 2 cüz okumaya çalışıyorum dedi ondan ilham aldım inşallah yetişir bakalım
Ben de okudum 2 cüz okuduğunu.
Benim imkansiz.
1 cüz okuyunca şükrediyorum.

🌱10019 adım

🌱1 film izlendi, "Tamam mıyız?" Kadrosu guzel, film de efsane degil ama iyiydi

🌱Salıdan Cumartesiye 4 sınavım var, ders çalıştım azıcık.

🌱Namazlar aksamadı

🌱Kuran dersleri gece devam 🙌

Dizi izlemedim
Kitap okumadim.

Günün raporu 💛
Muhteşeme basmıştım kitap okumadımı görünce geri çekip beğene bastım sanki kendim çok okudum da 😂

Oh mis afiyet olsun ben nescafe içtim sahurda çay 🥰
Sanada afiyet olsun canımm🥰🥰
Yemek bulasigini hallettim de cay tatlı bulasigina dokunacak dermanim kalmamış. Sahurda yapicam geri kalanını.
Maşallah çalışkan buradakiler ya hu 🤭💖
Bende sahur bulaşıklarını bırakıyorum genelde hatta ve hatta gündüz mutfağa hiç girmediğime bazen unutup akşam üzeri yemek yapmaya girince sahup bulaşıklarını hallediyorum:oops::KK70::KK70:

Sanada afiyet olsun canımm🥰🥰

Bende sahur bulaşıklarını bırakıyorum genelde hatta ve hatta gündüz mutfağa hiç girmediğime bazen unutup akşam üzeri yemek yapmaya girince sahup bulaşıklarını hallediyorum:oops::KK70::KK70:
Abariii duyan olmasın 🤣🤣🤣

Back
X