- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.321
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #4.101
Şikayet ettim ne olursa artık inşallah Ban falan yemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlginç neden cevap vermediAynen öyle yazdım bende, 12 yaşında mı üye oldunuz dedim cevap vermedi
O kadar tuhaf oldum ki, içimde ki sınav aşkını falan aldı götürdü resmen . Neyse yaa zaten bir ömür çalışmayı düşünmüyorum ,o yüzden bir süre özel sektörde çalışırım sonrası Allah kerimİlginç neden cevap vermedi
çok gizli bilgi demek ki
Yapmayın lütfen kimse öldürmesin azminizi aşkınızıO kadar tuhaf oldum ki, içimde ki sınav aşkını falan aldı götürdü resmen . Neyse yaa zaten bir ömür çalışmayı düşünmüyorum ,o yüzden bir süre özel sektörde çalışırım sonrası Allah kerim
Yarına geri gelir azmimama atanacağıma dair en ufak bir umudum yokYapmayın lütfen kimse öldürmesin azminizi aşkınızı
Bölümünüz neYarına geri gelir azmimama atanacağıma dair en ufak bir umudum yok
Muhasebe mezunuyumBölümünüz ne
Hiç belli olmaz gün doğmadann neler doğar
Güzel düşünün güzel şeyler olsun
Dualarım sizinle
Çok teşekkür ederimBölümünüz ne
Hiç belli olmaz gün doğmadann neler doğar
Güzel düşünün güzel şeyler olsun
Dualarım sizinle
Bölümün güzel özel sektörde rahat iş bulabileceğin bir meslekMuhasebe mezunuyum
Bulamıyorum ya şu pandemi sürecini atlatsak büyük ihtimalle iş bulurum ama şuan açık olan doğru düzgün iş yeri yokBölümün güzel özel sektörde rahat iş bulabileceğin bir meslek
Evet maalesef öyle kardeşim de mesleği ile ilgili bulamıyor şuanBulamıyorum ya şu pandemi sürecini atlatsak büyük ihtimalle iş bulurum ama şuan açık olan doğru düzgün iş yeri yok
Pandemi bütün dengeleri alt üst ettiBulamıyorum ya şu pandemi sürecini atlatsak büyük ihtimalle iş bulurum ama şuan açık olan doğru düzgün iş yeri yok
Ben de dün bütün evi sildim süpürdüm robot süpürgem sağolsun bende onu öpüyorum arada1 saat öncesine kadar mutfak ve oturma odası inanılmaz dağınıktı
Tertip ve düzeni çok seven birisiyim dağınıklıktan nefret ediyorum. İlk önce mutfağı sonra oturma odasını derledim topladım. Yatmadan evvel günlük okumam gereken kitabımı okudum 30 olmasa da 28 sayfa okudum. Cildimi temizledim kremimi birazdan süreceğim.
Dün haftalık geri dönüşüm poşetini de görevlilere teslim ettim. Bu konuya çok önem veriyorum. Doğaya, dünyaya olan sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Bunu çocuğuma da aşılamaya çalışıyorum. Umarım başarabilirim. Evdeki atık pilleri de topladım onları da kısa zamanda teslim etmeyi düşünüyorum. Minimal yaşama geçmem için daha önümde katetmem gereken uzun bir yol var. Almayım diyorum dayanamayıp bir yandan illaki birşey alıyorum. Yarın yine gardolaptan bikaç parça daha eksiltirsem oh be diyeceğim eşim kendisininkilere elletmiyor bari benimkilerden biraz dolapta yer açayım geceye noktayı şöyle koyayım sadelik harika birşey
Maşallah gece gece hamaratlığın tutmuş1 saat öncesine kadar mutfak ve oturma odası inanılmaz dağınıktı
Tertip ve düzeni çok seven birisiyim dağınıklıktan nefret ediyorum. İlk önce mutfağı sonra oturma odasını derledim topladım. Yatmadan evvel günlük okumam gereken kitabımı okudum 30 olmasa da 28 sayfa okudum. Cildimi temizledim kremimi birazdan süreceğim.
Dün haftalık geri dönüşüm poşetini de görevlilere teslim ettim. Bu konuya çok önem veriyorum. Doğaya, dünyaya olan sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Bunu çocuğuma da aşılamaya çalışıyorum. Umarım başarabilirim. Evdeki atık pilleri de topladım onları da kısa zamanda teslim etmeyi düşünüyorum. Minimal yaşama geçmem için daha önümde katetmem gereken uzun bir yol var. Almayım diyorum dayanamayıp bir yandan illaki birşey alıyorum. Yarın yine gardolaptan bikaç parça daha eksiltirsem oh be diyeceğim eşim kendisininkilere elletmiyor bari benimkilerden biraz dolapta yer açayım geceye noktayı şöyle koyayım sadelik harika birşey
Amin inşallah öyle olur çünkü insanların hayatını büyük ölçüde ve olumsuz bir biçimde değiştirdiinşallah pandemi geçer de herkes hayallerine ,işine geri kavuşur.Pandemi bütün dengeleri alt üst etti
Geçecek insallah düzelecek herşey
Harikaymış canım sitenizin faaliyetleri keşke her yer böyle duyarlı olsaBen de dün bütün evi sildim süpürdüm robot süpürgem sağolsun bende onu öpüyorum arada
Kitabımdan yatmadan okudum her aksam oğlumla 1 saat ayırıyoruz kitap okumaya
kalojen içiyorum onu da içtim
Geri dönüşüm konusunda sanslı yerdeyim sitede hepsi için ayrı yer var eski sıvı yağları bile topluyolar.
Doğaya hayvanlara karşı o kadar çok ki sorumluluğumuz keşke herkes dikkat etse
Sitede aidattan sokak hayvanları için mama alınır
23 Nisan da çocukların da dahil edildiği çiçek ağaç dikme işlemleri yapılır çocuklar öyle saygı duyuyor ki kendi diktikleri bitkilere besledikleri hayvanlara
Benim evim de esyalarım da çok sade hatta annem geldiğinde senin hiç eşyan yok kızım demişti
Fazlalık ne varsa gönderiyorum
Temizlikte acayip kolay oluyor ev düzenli görünüyor
Evet haklısınız zaman gerçekten çok çabuk geçiyor elimden geldiğince güzel yaşamaya çalışıyorumBen ne edeyim o zaman 37 yasindayim Ben yaşa takilmiyorum, severim her yaşımı, hepsiyle ayrı anım var filan Sadece sağlıklı yaşamaya calissak diyorum, 40'a bir sey kalmadi, sonra 50 geliverir, zaman hızlı... S sarahconnor
Gençlik güzel tabii, dolu dolu yaşa canim Z Zerre
Açıklıyorum, ben Sefiller'i okumadim, filmini izlemis miydim izleyecek miydim hatirlayamadim
* Oturma odasini süpürdüm, oturmaktayım. Odayı tam amacına uygu kullanıyorum şu anda Bir de cabucak kirletmeseler canim ailemin sevgili üyeleri..... Niloyatospikk