🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Ay seninki daha güzel kocişinle mis gibi çay keyfi yaparsın işte
Evet evet ona çay bana Nescafe o belgesel izliyor ben kitap okuyorum balık belgeseli beni çekmiyor
Senin de olsun inşallah en mutluluğundan bir güzel yuva

Eklentiler

• IMG_20210221_200029.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 25
Evet evet ona çay bana Nescafe o belgesel izliyor ben kitap okuyorum balık belgeseli beni çekmiyor
Amiinnn de ben şu sıralar kafayı çalışmakla bozdum günün belli bir saatinde kendimi yiyip bitiriyorum iş bulmam lazım çalışmam lazım diye diye deliriyorum ama şuan sanki o sıkıntıları ben çekmemisim gibi yumuş yumuşumzamanı gelince iş de olur yuva da inşallah

Oooo Niloyacım yeni kitaba geçmişsin hayırlı olsun. Ben o kitabı 2 kez falan okudum herhalde, kendimi kötü hissedince okurum. Bazen hiçbir işe yaramaz bazen çok iyi gelir, anlamadım kendimi

Aynen zamanı gelince hepsi olur, can sıkmaya gerek yok anı yaşamak lazım

Aynen zamanı gelince hepsi olur, can sıkmaya gerek yok anı yaşamak lazım
Ben çok kaygılı bir insanım yani birşey istiyorsam onun hemen olmasını istiyorum beklemek istemiyorum buda beni çok üzüyor

Kardeşim de öyle mesleği ile ilgili de yok kahve satışı yapan turistik bir mekanda kahve satışı yapıyor Turkish Coffee

Oooo Niloyacım yeni kitaba geçmişsin hayırlı olsun. Ben o kitabı 2 kez falan okudum herhalde, kendimi kötü hissedince okurum. Bazen hiçbir işe yaramaz bazen çok iyi gelir, anlamadım kendimi
Şuan bunla Sefilleri okuyorum 10 şubatta buna başladım tarihi attım 630 sayfa bakalım ne kadar sürede bitecek 2 kez okuduysan vauuv diyorum

Şuan bunla Sefilleri okuyorum 10 şubatta buna başladım tarihi attım 630 sayfa bakalım ne kadar sürede bitecek 2 kez okuduysan vauuv diyorum
Sefiller de ağlamıştım 19 yaşındaydım okuduğumda hala hatırlarım

Ahtapottan öğrendiklerim diye de bir belgesel var izlemek isterseniz

Sizde beğenirsiniz diye düşünüyorum

Sefiller de ağlamıştım 19 yaşındaydım okuduğumda hala hatırlarım

Ahtapottan öğrendiklerim diye de bir belgesel var izlemek isterseniz

Sizde beğenirsiniz diye düşünüyorum
Sefillerin henüz başındayım

Belgeseli izlerim belgesel izlemeyi çok seviyorum özellikle Türkiyede gezilecek doğa harikası manzarası olan yerleri anlatan belgeselleri izlemeyi daha çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…