- 19 Şubat 2021
- 5.071
- 12.442
- 198
- 38
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.061
Siteye mi yeni üye oldunuz hoşgeldiniz o zamandamdan düşer gibi yazdım aslında çooook sıkı takipçiyim
baktım kendi kendime soru sorup cevap veriyorum dedim iyice delirmeden kayıt olayım
Evet evetAy seninki daha güzelkocişinle mis gibi çay keyfi yaparsın işte
Tesekkür ederimSiteye mi yeni üye oldunuz hoşgeldiniz o zaman
Amiinnn de ben şu sıralar kafayı çalışmakla bozdumEvet evetona çay bana Nescafe o belgesel izliyor ben kitap okuyorum balık belgeseli beni çekmiyor
Senin de olsun inşallah en mutluluğundan bir güzel yuva
Oooo Niloyacım yeni kitaba geçmişsin hayırlı olsun. Ben o kitabı 2 kez falan okudum herhalde, kendimi kötü hissedince okurum. Bazen hiçbir işe yaramaz bazen çok iyi gelir, anlamadım kendimiEvet evetona çay bana Nescafe o belgesel izliyor ben kitap okuyorum balık belgeseli beni çekmiyor
Senin de olsun inşallah en mutluluğundan bir güzel yuva
Hoşgeldinizdamdan düşer gibi yazdım aslında çooook sıkı takipçiyim
baktım kendi kendime soru sorup cevap veriyorum dedim iyice delirmeden kayıt olayım
Aynen zamanı gelince hepsi olur, can sıkmaya gerek yok anı yaşamak lazımAmiinnn de ben şu sıralar kafayı çalışmakla bozdumgünün belli bir saatinde kendimi yiyip bitiriyorum iş bulmam lazım çalışmam lazım diye diye deliriyorum ama şuan sanki o sıkıntıları ben çekmemisim gibi yumuş yumuşum zamanı gelince iş de olur yuva da inşallah
Ben çok kaygılı bir insanım yani birşey istiyorsam onun hemen olmasını istiyorum beklemek istemiyorum buda beni çok üzüyorAynen zamanı gelince hepsi olur, can sıkmaya gerek yok anı yaşamak lazım
Kardeşim de öyle mesleği ile ilgili de yok kahve satışı yapan turistik bir mekanda kahve satışı yapıyor Turkish CoffeeAmiinnn de ben şu sıralar kafayı çalışmakla bozdumgünün belli bir saatinde kendimi yiyip bitiriyorum iş bulmam lazım çalışmam lazım diye diye deliriyorum ama şuan sanki o sıkıntıları ben çekmemisim gibi yumuş yumuşum zamanı gelince iş de olur yuva da inşallah
Şuan bunla Sefilleri okuyorum 10 şubatta buna başladım tarihi attım 630 sayfa bakalım ne kadar sürede bitecekOooo Niloyacım yeni kitaba geçmişsin hayırlı olsun. Ben o kitabı 2 kez falan okudum herhalde, kendimi kötü hissedince okurum. Bazen hiçbir işe yaramaz bazen çok iyi gelir, anlamadım kendimi
Sefiller de ağlamıştım 19 yaşındaydım okuduğumda hala hatırlarımŞuan bunla Sefilleri okuyorum 10 şubatta buna başladım tarihi attım 630 sayfa bakalım ne kadar sürede bitecek2 kez okuduysan vauuv diyorum
Ben sefilleri 17 yaşındayken okumuştumSefiller de ağlamıştım 19 yaşındaydım okuduğumda hala hatırlarım
Ahtapottan öğrendiklerim diye de bir belgesel var izlemek isterseniz
Sizde beğenirsiniz diye düşünüyorum
Sefillerin henüz başındayımSefiller de ağlamıştım 19 yaşındaydım okuduğumda hala hatırlarım
Ahtapottan öğrendiklerim diye de bir belgesel var izlemek isterseniz
Sizde beğenirsiniz diye düşünüyorum
Ama ben 34 yaşındayımBen sefilleri 17 yaşındayken okumuştum
Gören de çok yaşlı sanır ben de 31 yaşımdayımAma ben 34 yaşındayım
Ha 18 ha 31 ben yaşa takılmıyorumGören de çok yaşlı sanır ben de 31 yaşımdayım
Ne güzel yaş kıymetini bilin doya doya yaşayın öyle hızlı 34 oluyor ki insan ama ben daha dün 18 dim diyorsunAma ben 22 yaşındayım
Kabul edemedim hala 31 de çok anlaşılmıyor da yolun yarısına gelince bi noluyoruz ya gençtim ben bende mi 35 oldum deniliyorGören de çok yaşlı sanır ben de 31 yaşımdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?