🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Kofana balığı avı izliyoruz balığa gidemeyince kocam belgeselini açıyor napsın adam eline balığı alıyor öpüyor gözünden falan ne aşk yahu

Eklentiler

• IMG_20210221_183304.jpg
    106,7 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba benim eşimde öyle en sevdiği şey dalmak yaşayabilse deniz altında yaşardı eminim bundan
Merhaba eşim şuan yasak var balığa gidemiyor gidemeyince internetten balık avı izliyor emekli olunca ben balığa giderim sana kartımı bırakırım beni balığa sal yeter diyor sizinki de güzelmiş dalmak sizinki dalsın bizimkine nerede balık var tarif etsin bizimki de oraya olta atsın tutamayınca stres atamıyor adam yahu

Bu yaz bodruma balık avına gitmek için ne izin istedi vermedim bitmiyor il il balık avına gidiyor bunlar Ankara Bolu Çanakkale bi ara Van diyorlardı başlarım sizin Vanınıza dedim

yasak benimkine daha çok yaradı

hafta sonları tekneye yerleşiyor

Balık avı hastalık gibi bişey demek ki sanırım anlayamayacaz eşleri

yasak benimkine daha çok yaradı

hafta sonları tekneye yerleşiyor

Balık avı hastalık gibi bişey demek ki sanırım anlayamayacaz eşleri
Evet hastalık gibi sanırım anlayamıyor insan zaten bir odamız var sırf balık malzemesi ile dolu kalacak oldukları zaman bi kamyonet eşya yüklüyorlar

Evet hastalık gibi sanırım anlayamıyor insan zaten bir odamız var sırf balık malzemesi ile dolu kalacak oldukları zaman bi kamyonet eşya yüklüyorlar
bizim de öyle hangı evde cam simidi boat yada halat vardır bizim evde var ama

hatta oltaların sergilendiği özel köşe bile var

bizden daha çok hürmet görüyor

bizim de öyle hangı evde cam simidi boat yada halat vardır bizim evde var ama

hatta oltaların sergilendiği özel köşe bile var

bizden daha çok hürmet görüyor
Ha ha ha aynı can yelekleri bot küçük boy vardı bu yaz tatil dönüşü Muğlaya bot almaya geçtik bi boy büyüğüymüş zaten oltalara hele bi elle yerleri değişmeyecekmiş

Ha ha ha aynı can yelekleri bot küçük boy vardı bu yaz tatil dönüşü Muğlaya bot almaya geçtik bi boy büyüğüymüş zaten oltalara hele bi elle yerleri değişmeyecekmiş
damdan düşer gibi yazdım aslında çooook sıkı takipçiyim

baktım kendi kendime soru sorup cevap veriyorum dedim iyice delirmeden kayıt olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…