- 23 Ocak 2016
- 33.145
- 49.577
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.041
Ben de makina bozuldu diyeceksin sandımNamazımı kılıp akşam yemeğine girişecağim . Ben bir hata yaptım bulaşık makinesini çalistirdim ve bilin bakalım ne oldu? makine yikamayi bitirdişimdi gidip onu boşaltacağım
Ay Allah korusun bu seferde elimde yıkamak zorunda kalırımBen de makina bozuldu diyeceksin sandım
Ay bu sabah mutfağı toplarken dedim ki elimde mi yıkasam makinayı mı boşaltsam ayy bu kadar bulaşık elde yıkanmaz süt tenceresi de var bi giriştim makinayı boşaltmayaAy Allah korusun bu seferde elimde yıkamak zorunda kalırım
Merhaba benim eşimde öyle en sevdiği şey dalmak yaşayabilse deniz altında yaşardı eminim bundanKofana balığı avı izliyoruzbalığa gidemeyince kocam belgeselini açıyor napsın adam eline balığı alıyor öpüyor gözünden falan ne aşk yahu
Merhaba eşim şuan yasak var balığa gidemiyor gidemeyince internetten balık avı izliyor emekli olunca ben balığa giderim sana kartımı bırakırım beni balığa sal yeter diyorMerhaba benim eşimde öyle en sevdiği şey dalmak yaşayabilse deniz altında yaşardı eminim bundan
Varlığı bir dert yokluğu yaraAy bu sabah mutfağı toplarken dedim ki elimde mi yıkasam makinayı mı boşaltsam ayy bu kadar bulaşık elde yıkanmaz süt tenceresi de var bi giriştim makinayı boşaltmayaoh be dedim
Oo süper oldun desene iyi günlerde kıllan şekerimNiloya güldürdün beni yaben de bugünü bakım günü ilan ettim medeniyete geri döndüm çok şükür
Sorma inan kiVarlığı bir dert yokluğu yara
yasak benimkine daha çok yaradıMerhaba eşim şuan yasak var balığa gidemiyor gidemeyince internetten balık avı izliyor emekli olunca ben balığa giderim sana kartımı bırakırım beni balığa sal yeter diyorsizinki de güzelmiş dalmak sizinki dalsın bizimkine nerede balık var tarif etsin bizimki de oraya olta atsın tutamayınca stres atamıyor adam yahu
Evet hastalık gibi sanırım anlayamıyor insan zatenyasak benimkine daha çok yaradı
hafta sonları tekneye yerleşiyor
Balık avı hastalık gibi bişey demek ki sanırım anlayamayacaz eşleri
bizim de öyle hangı evde cam simidi boat yada halat vardır bizim evde var amaEvet hastalık gibi sanırım anlayamıyor insan zatenbir odamız var sırf balık malzemesi ile dolu kalacak oldukları zaman bi kamyonet eşya yüklüyorlar
Al benden de o kadarSorma inan kiakşam yemeğini yedik mutfağı topladım oh be
Ha ha ha aynı can yelekleri bot küçük boy vardı bu yaz tatil dönüşü Muğlaya bot almaya geçtikbizim de öyle hangı evde cam simidi boat yada halat vardır bizim evde var ama
hatta oltaların sergilendiği özel köşe bile var
bizden daha çok hürmet görüyor
Oh mis ya afiyet olsunAl benden de o kadarşimdi de sobaya sırtımı verdim çay içiyorum
damdan düşer gibi yazdım aslında çooook sıkı takipçiyimHa ha ha aynı can yelekleri bot küçük boy vardı bu yaz tatil dönüşü Muğlaya bot almaya geçtikbi boy büyüğüymüş zaten oltalara hele bi elle yerleri değişmeyecekmiş
Ay seninki daha güzelOh mis ya afiyet olsun
Ben de kız çok buğzetmeye başladı uyuttum şimdi çayı koyacağım
Hoşgeldinizdamdan düşer gibi yazdım aslında çooook sıkı takipçiyim
baktım kendi kendime soru sorup cevap veriyorum dedim iyice delirmeden kayıt olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?