🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Size birşey soracağım . Kk ye katılım tarihi 2012 olan birinin yaşı 22 ise kaç senedir kk üyesi olur?

Ne güzel yaş kıymetini bilin doya doya yaşayın öyle hızlı 34 oluyor ki insan ama ben daha dün 18 dim diyorsun
Evet zaman çabuk geçiyor ama yine de 18 li yaşlarda olmak istemezdim insan toy oluyor
Kabul edemedim hala 31 de çok anlaşılmıyor da yolun yarısına gelince bi noluyoruz ya gençtim ben bende mi 35 oldum deniliyor
Ben de mi öyle olucam acaba 30 u daha kolay söylüyordum şimdi 31 derken böyle bir tuhaf oluyorum

Şöyle ki bazen çok neşeli hissediyorum böyle müzikle dans ediyorum falan kendimi 22 23 yaşlarında hissediyorum ama bazen de ruhumu yaşlanmış gibi hissediyorum sanki 40lı yaşlardaymışım gibi
Ay o herkeste oluyor ben bir soru yazdımaz önce neden kimse cevap vermiyor

Nasıl yani anlayamadım 2012 de üye olduysa 2021 yılındayız kaç yıllık üye çıkıyor yaşını mı soracaktın acaba
Hayır yaa az önce KPSS ile ilgili bir konuda bir yorum yazmıştım sonra birisi cevap verdi falan yaşını sordum 22 yazmış ama katılım tarihi 2012 bende dedim 2012 den beri üye misin yazdım bana hakaret etti . Neymiş beyinsiz miymişim sorunlu muymuşum. Ne var canım bunda

Yaşı yanlış yazmış bence çünkü 2012 de üye olduysa 12 13 yaşında mı üye oldu şimdi bu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…