• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Ay seninki daha güzel 🤗kocişinle mis gibi çay keyfi yaparsın işte 🎉🎉🎉🎉
Evet evet 😁ona çay bana Nescafe o belgesel izliyor ben kitap okuyorum 😁balık belgeseli beni çekmiyor😂
Senin de olsun inşallah en mutluluğundan bir güzel yuva 🥰

Eklentiler

• IMG_20210221_200029.jpg
    IMG_20210221_200029.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 25
Evet evet 😁ona çay bana Nescafe o belgesel izliyor ben kitap okuyorum 😁balık belgeseli beni çekmiyor😂
Amiinnn de ben şu sıralar kafayı çalışmakla bozdum 😒günün belli bir saatinde kendimi yiyip bitiriyorum iş bulmam lazım çalışmam lazım diye diye deliriyorum 😭 ama şuan sanki o sıkıntıları ben çekmemisim gibi yumuş yumuşum😊😊😊😊zamanı gelince iş de olur yuva da inşallah 💜💜💜💜

Oooo Niloyacım yeni kitaba geçmişsin hayırlı olsun. Ben o kitabı 2 kez falan okudum herhalde, kendimi kötü hissedince okurum. Bazen hiçbir işe yaramaz bazen çok iyi gelir, anlamadım kendimi:KK76:

Amiinnn de ben şu sıralar kafayı çalışmakla bozdum 😒günün belli bir saatinde kendimi yiyip bitiriyorum iş bulmam lazım çalışmam lazım diye diye deliriyorum 😭 ama şuan sanki o sıkıntıları ben çekmemisim gibi yumuş yumuşum😊😊😊😊zamanı gelince iş de olur yuva da inşallah 💜💜💜💜
Aynen zamanı gelince hepsi olur, can sıkmaya gerek yok anı yaşamak lazım 😉

Kardeşim de öyle mesleği ile ilgili de yok kahve satışı yapan turistik bir mekanda kahve satışı yapıyor Turkish Coffee 😁

Oooo Niloyacım yeni kitaba geçmişsin hayırlı olsun. Ben o kitabı 2 kez falan okudum herhalde, kendimi kötü hissedince okurum. Bazen hiçbir işe yaramaz bazen çok iyi gelir, anlamadım kendimi:KK76:
Şuan bunla Sefilleri okuyorum 10 şubatta buna başladım tarihi attım 630 sayfa bakalım ne kadar sürede bitecek 😁2 kez okuduysan vauuv diyorum 👏🏻👏🏻👏🏻

Şuan bunla Sefilleri okuyorum 10 şubatta buna başladım tarihi attım 630 sayfa bakalım ne kadar sürede bitecek 😁2 kez okuduysan vauuv diyorum 👏🏻👏🏻👏🏻
Sefiller de ağlamıştım 19 yaşındaydım okuduğumda hala hatırlarım

Ahtapottan öğrendiklerim diye de bir belgesel var izlemek isterseniz

Sizde beğenirsiniz diye düşünüyorum

Sefiller de ağlamıştım 19 yaşındaydım okuduğumda hala hatırlarım

Ahtapottan öğrendiklerim diye de bir belgesel var izlemek isterseniz

Sizde beğenirsiniz diye düşünüyorum
Sefillerin henüz başındayım

Belgeseli izlerim belgesel izlemeyi çok seviyorum özellikle Türkiyede gezilecek doğa harikası manzarası olan yerleri anlatan belgeselleri izlemeyi daha çok seviyorum 🥰

Back