- 23 Ocak 2016
- 33.144
- 49.577
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #4.021
Sen yine orda yaz canım panik atak yaşayanlara umut olur senin iş yapmanTam buraya kopyalıodummm :))) sen etiketlemişinnn masallah banaaa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yine orda yaz canım panik atak yaşayanlara umut olur senin iş yapmanTam buraya kopyalıodummm :))) sen etiketlemişinnn masallah banaaa :)
Bazen şeytan diyor ki al şuradan kırmızı bir ruj sür çık nasıl olsa maske de var kimse görmez yine de cesaret edemiyorum zaten şeytanın her dediğini yapsaydık ohoooGeçen gün ruj sürecektim aa safım maske var ne ruju dedim
Ben bi kez sürdüm maskeyi de arada indirdimBazen şeytan diyor ki al şuradan kırmızı bir ruj sür çık nasıl olsa maske de var kimse görmez yine de cesaret edemiyorum zaten şeytanın her dediğini yapsaydık ohooo
Yok ben zaten makyaj yapan birisi değilim ama rimel vazgeçilmezim birde tesettürlü olunca kırmızı ruj hoş olmaz ki zaten kırmızı renkte rujum yokBen bi kez sürdüm maskeyi de arada indirdim
Evet rimel ve likit ben de çok sürerimYok ben zaten makyaj yapan birisi değilim ama rimel vazgeçilmezim birde tesettürlü olunca kırmızı ruj hoş olmaz ki zaten kırmızı renkte rujum yok
Ben likit süremiyorumEvet rimel ve likit ben de çok sürerim
Çok kolay neden kiBen likit süremiyorum
Bilmem ben makyaj konusunda beceriksiz bir insanım birde elim alışık değil geçenlerde bir iki defa denedim sağ göz kapağıma güzel çekiyorum ama sol tam bir faciaÇok kolay neden ki
O bende de oluyor geçen bir de farketmeden ovmuşum gözümü eşim bu ne dediBilmem ben makyaj konusunda beceriksiz bir insanım birde elim alışık değil geçenlerde bir iki defa denedim sağ göz kapağıma güzel çekiyorum ama sol tam bir facia
Kuzenimin düğününde bende gözümü olmuştumO bende de oluyor geçen bir de farketmeden ovmuşum gözümü eşim bu ne dedi
Bende sadece evi süpürdüm hergün hergün de ağır iş yapılmaz canım size iyi oturmalar şimdiden afiyet olsunGünaydın hatta tünaydın
Bugün pek iş yapmayacağım evi dün süpürdüm ama yine bir süpürge yapmam gerekecek sabah bulaşık makinasını boşalttım mutfağı topladım duş alıp kuzenime kahve içmeye geçicem biraz çocuklar oynasın birlikte diye çocukları evde avutmak baya zor oluyor
Teşekkür ederim Hergün hergün evi indirip kaldırmaya gerek yok haftada bir iki defa detaylı temizlik yapınca elinize bir sürü zaman kalır istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz . Zaten annelerin her çocuğuna dediği laflardan ama hiçte öyle olmuyor zaten insanın içinden gelmeli bu tür işlerelinize sağlık kızlar annem evlenince seni görecem der hep üşenir miyim acaba temizlik yapmaya hayallerimde sürekli hobilerimle ilgilenmek değişik yemekler yapmak var ama zamanı iyi yönetebilecek miyim bakalım bende görecem hihi
Sağol canım teşekkür ederimBende sadece evi süpürdüm hergün hergün de ağır iş yapılmaz canım size iyi oturmalar şimdiden afiyet olsun
Üşene müşene yapıyoruz canım napalımelinize sağlık kızlar annem evlenince seni görecem der hep üşenir miyim acaba temizlik yapmaya hayallerimde sürekli hobilerimle ilgilenmek değişik yemekler yapmak var ama zamanı iyi yönetebilecek miyim bakalım bende görecem hihi