• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Günaydın ❤️hatta tünaydın 😁
Bugün pek iş yapmayacağım evi dün süpürdüm ama yine bir süpürge yapmam gerekecek sabah bulaşık makinasını boşalttım mutfağı topladım duş alıp kuzenime kahve içmeye geçicem biraz çocuklar oynasın birlikte diye çocukları evde avutmak baya zor oluyor

Günaydın ❤️hatta tünaydın 😁
Bugün pek iş yapmayacağım evi dün süpürdüm ama yine bir süpürge yapmam gerekecek sabah bulaşık makinasını boşalttım mutfağı topladım duş alıp kuzenime kahve içmeye geçicem biraz çocuklar oynasın birlikte diye çocukları evde avutmak baya zor oluyor
Bende sadece evi süpürdüm hergün hergün de ağır iş yapılmaz canım 😍size iyi oturmalar şimdiden afiyet olsun😘

elinize sağlık kızlar annem evlenince seni görecem der hep üşenir miyim acaba temizlik yapmaya :D hayallerimde sürekli hobilerimle ilgilenmek değişik yemekler yapmak var ama zamanı iyi yönetebilecek miyim bakalım bende görecem hihi

elinize sağlık kızlar annem evlenince seni görecem der hep üşenir miyim acaba temizlik yapmaya :KK70: hayallerimde sürekli hobilerimle ilgilenmek değişik yemekler yapmak var ama zamanı iyi yönetebilecek miyim bakalım bende görecem hihi
Teşekkür ederim 🙂Hergün hergün evi indirip kaldırmaya gerek yok haftada bir iki defa detaylı temizlik yapınca elinize bir sürü zaman kalır istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz . Zaten annelerin her çocuğuna dediği laflardan 😂😂😂ama hiçte öyle olmuyor zaten insanın içinden gelmeli bu tür işler 😊

Namazımı kılıp akşam yemeğine girişecağim . Ben bir hata yaptım bulaşık makinesini çalistirdim ve bilin bakalım ne oldu? makine yikamayi bitirdi😭😭😭😭şimdi gidip onu boşaltacağım😞😞😞

Back