🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Aldığım 2 karar akşam çayın yanına bişey yapmamaktı. Yapmadım sonra kalkıp mısır patlattım

Diğeri Pazartesi’ye kadar buraya girmemekti. Dün ve bugün akşama kadar girmedim. Ama şimdi buradayım

NEden bu kadar iradesizim.

Napıcaksın evde can sıkıntısı boşver kotaları kaldırdım ben

Gelde bunu bizimkilere anlatama ben gizliden kıyafet falan getirtiyorum çok şükür fark etmiyorlar
Ha ha ha kardeşim gibisin annem kıyafet alıyor diye kızıyor o da gizli gizli alıyorben minimale geçmiştim almıyordum ama almam laızm olmucak böyle stres atamıyoruz bişeyler alırsam belki stres gider

Ha ha ha kardeşim gibisin annem kıyafet alıyor diye kızıyor o da gizli gizli alıyorben minimale geçmiştim almıyordum ama almam laızm olmucak böyle stres atamıyoruz bişeyler alırsam belki stres gider
Valla ilk aldığım zamanlar çok iyi çok güzeldi tabi o zamanlar burs kartına düzenli para da yatıyor ama daha sonra o kıyafetleri hiç giymeden askıya asip dolaba kaldırınca o zaman diyorum işte neden bu kadar kıyafet aldım zaten pandemi yüzünden ne okul var nede gezme tozmaşimdi dolabı açıp kıyafetleri seviyorum sizi hiç giyemedim siz bunu hak etmemiştiniz diyorum

Giyeceğimiz güzel günler olsun inşallah ben de korona var nasılsa gezmiyoruz diye baya kıyafetimi sattım

Amin inşallah ben hiç satmayı düşünmedim hatta aç gözlü gibi almaya çalışıyorum
O dönemden ben de geçtim bi ara eşimden gizli alıyordum dolaba asınca kardeşimin o almış annemden gizliyor bende duruyor diyordum kilo aldım o yalan da kalktı ortadan kardeşimle bedenlerimiz farklı eşim de bıktı bişey demiyordu doydum almaktan şimdi minimale döndüm bu kış 2 kot pantolon 2 tayt 2 sweat 2 eşofman altı 2 hırka ile geçinip gidiyorum

Oooo benden çok almışsınbende bir tane mont 2 tane hırka aldım ama bi sor hangisini giydin? diye. Hiçbirini giymedim etiketleri bile üzerlerinde duruyor

Oooo benden çok almışsınbende bir tane mont 2 tane hırka aldım ama bi sor hangisini giydin? diye. Hiçbirini giymedim etiketleri bile üzerlerinde duruyor
Ahh unuttum bir tane de pantolon aldım

Yok kız çok almadım bu kış sadece 1 hırka 1 sweat 1 tane de eşofman altı aldım 1 tane de bot başka bişey almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…