- 23 Ekim 2018
- 15.473
- 35.323
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.961
Napıcaksın evde can sıkıntısı boşver kotaları kaldırdım benAldığım 2 karar akşam çayın yanına bişey yapmamaktı. Yapmadım sonra kalkıp mısır patlattım
Diğeri Pazartesi’ye kadar buraya girmemekti. Dün ve bugün akşama kadar girmedim. Ama şimdi buradayım
NEden bu kadar iradesizim.
Ha ha ha kardeşim gibisinGelde bunu bizimkilere anlatama ben gizliden kıyafet falan getirtiyorum çok şükür fark etmiyorlar
Aynen çok sıkılıyorum bir yerden sonra, komple kesemicem belli olduNapıcaksın evde can sıkıntısı boşver kotaları kaldırdım ben
Etkinlik etkinlik nereye kadar boşver şu yasaklar kalkana kadar böyle idare edicez napalımAynen çok sıkılıyorum bir yerden sonra, komple kesemicem belli oldu
Etkinlik etkinlik nereye kadar boşver şu yasaklar kalkana kadar böyle idare edicez napalım
Valla ilk aldığım zamanlar çok iyi çok güzeldi tabi o zamanlar burs kartına düzenli para da yatıyorHa ha ha kardeşim gibisinannem kıyafet alıyor diye kızıyor o da gizli gizli alıyor ben minimale geçmiştim almıyordum ama almam laızm olmucak böyle stres atamıyoruz bişeyler alırsam belki stres gider
Kalksın inşallah ya en azından haftasonu çıkarız biraz dışarıo da doğru. Yasaklar kalksa da rahat takılamayız ki
Ben neredeyse 5-6 senedir girmiyorumAzcık da Facebooka bakayım bakayım bayadır girmiyordum ne var ne yok bakalım kullanmayı unutmuşumdur he
Giyeceğimiz güzel günler olsun inşallah ben de korona var nasılsa gezmiyoruz diye baya kıyafetimi sattımValla ilk aldığım zamanlar çok iyi çok güzeldi tabi o zamanlar burs kartına düzenli para da yatıyorama daha sonra o kıyafetleri hiç giymeden askıya asip dolaba kaldırınca o zaman diyorum işte neden bu kadar kıyafet aldım zaten pandemi yüzünden ne okul var nede gezme tozma şimdi dolabı açıp kıyafetleri seviyorum sizi hiç giyemedim siz bunu hak etmemiştiniz diyorum
Evet atarız kendimizi doğayaKalksın inşallah ya en azından haftasonu çıkarız biraz dışarı
Ben de girmeyeli çok oldu en son burada birini merak edip Facebookuna bakmıştımBen neredeyse 5-6 senedir girmiyorum
Amin inşallahGiyeceğimiz güzel günler olsun inşallah ben de korona var nasılsa gezmiyoruz diye baya kıyafetimi sattım
İnşAllah yaEvet atarız kendimizi doğaya
O dönemden ben de geçtim bi ara eşimden gizli alıyordum dolaba asınca kardeşimin o almış annemden gizliyor bende duruyor diyordumAmin inşallahben hiç satmayı düşünmedim hatta aç gözlü gibi almaya çalışıyorum
Oooo benden çok almışsınO dönemden ben de geçtim bi ara eşimden gizli alıyordum dolaba asınca kardeşimin o almış annemden gizliyor bende duruyor diyordumkilo aldım o yalan da kalktı ortadan kardeşimle bedenlerimiz farklı eşim de bıktı bişey demiyordu doydum almaktan şimdi minimale döndüm bu kış 2 kot pantolon 2 tayt 2 sweat 2 eşofman altı 2 hırka ile geçinip gidiyorum
Ahh unuttum bir tane de pantolon aldımOooo benden çok almışsınbende bir tane mont 2 tane hırka aldım ama bi sor hangisini giydin? diye. Hiçbirini giymedim etiketleri bile üzerlerinde duruyor
Yok kız çok almadım bu kış sadece 1 hırka 1 sweat 1 tane de eşofman altı aldım 1 tane de bot başka bişey almadımOooo benden çok almışsınbende bir tane mont 2 tane hırka aldım ama bi sor hangisini giydin? diye. Hiçbirini giymedim etiketleri bile üzerlerinde duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?