- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.321
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.941
Sağol canımÇok başarılı
Hani bir falım reklamı vardı ya aklıma o geldi güldüm bayaaAnneme gidip geldik eve geldiğimizden beri gezegen çeviriyoruz yardıma gelinbin kez söyledi anne gezegenleri çevirelim mi anne gezegenleri çevirelim mi anne gezegenleri çevirelim mi
Reklamı hatırladımHani bir falım reklamı vardı ya aklıma o geldi güldüm bayaasizin kızda bir süre sonra cik cik demeye başlar
Çok şükürReklamı hatırladımevet döndürdüm yeter kitap okucam artık dedim
Bizimki bunlari birbirine takıp kardan adam, kule filan yapardi. Bazen yuvarlardi.Anneme gidip geldik eve geldiğimizden beri gezegen çeviriyoruz yardıma gelinbin kez söyledi anne gezegenleri çevirelim mi anne gezegenleri çevirelim mi anne gezegenleri çevirelim mi
Ben hatirlayamadim reklami ve espriyi de anlayamadimHani bir falım reklamı vardı ya aklıma o geldi güldüm bayaasizin kızda bir süre sonra cik cik demeye başlar
Hobi olarak çalışıyordum da korona geldi geleli o da kalmadı evde oturuyorum işteÇok şükürne tarz kitap okuyorsunuz? Ve çalışıyor musunuz ?
Evet üst üste takılıyor taktık durduk şimdi de toplara gezegen dedikBizimki bunlari birbirine takıp kardan adam, kule filan yapardi. Bazen yuvarlardi.Gezegen hic aklimiza gelmemisti, iyi fikir
Kişisel gelişim türünde hiçbir şey okumadımHobi olarak çalışıyordum da korona geldi geleli o da kalmadı evde oturuyorum iştegenelde kişisel gelişim ve roman
Önceki kalp pişiydiAa ben pişi sandım niloya hamur diyince hamur kızarttın diye düşündüm
Ben de gidip almıyorum internetten sipariş veriyorum pandemi hepimizi tıktı eveKişisel gelişim türünde hiçbir şey okumadımama evde boş oturmak yerine çok iyi bir tercih.Evden çıkabilsem bende alacağım kendime roman ama maalesef zorunlu olmadıkça çıkmıyorum yeni mezun olarak pandemi benim tüm hayallerimi suya düşürdü ama vardır bunda da bir hayır diyorum başka da birşey diyemiyorum .
Valla bu dert kolay kolay geçecek gibi durmuyor uzun bir süre aramızda kalacak gibiBen de gidip almıyorum internetten sipariş veriyorum pandemi hepimizi tıktı eveçok bunalıyorum bazen çocuk sürekli oyun istiyor kendi pek oynamıyor bitsin şu artık normalleşme başlasın ya
Yok ya kargoyla bişey olmaz biz kargo ile çok şey aldık gelse gelirdiValla bu dert kolay kolay geçecek gibi durmuyor uzun bir süre aramızda kalacak gibiinternetten herhangi birşey almama da ailem izin vermiyor sanki kargo paketlerinde virüs gönderiyorlar çocuk haklı biz zor sabrediyoruz ama inşallah buda geçecek.
Gelde bunu bizimkilere anlatYok ya kargoyla bişey olmaz biz kargo ile çok şey aldık gelse gelirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?