- 23 Ocak 2016
- 33.143
- 49.577
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.921
Tebrik ederim çok verimli bir iş günü olmuş sizin için
Şimdi göbek atma haydiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim çok verimli bir iş günü olmuş sizin için
Şimdi göbek atma haydiiiii
Bacim ne yaptin, mâşâallah subhanallah, harika işler, müthiş bir günMutfak dip köşe silindi buzdolabı çamaşır makinası çekilip arkası silindi
Oturma odası dipköşe silindi tülü yıkandı asıldı
Salon masası silindi salon yerleri silindi
Tamam daa yoruldum balık kargosu gelecek onu bekliyorum kitap okuyarak bi Nescafe içeyim
S SucveCeza yaptığım işler canım yarışa davet ediyorum oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla
Canım yapmadan olmucaktı bir haftadır beni bekliyor bu işler hele çamaşır makinası buzdolabı altı 1 aydır bekliyor perdeyi hiç söylemiyimBacim ne yaptin, mâşâallah subhanallah, harika işler, müthiş bir gün
Ben bi kenarda kitap okuyup sonrasinda dizi acayim sessiz sessiz kimseye gözükmeden
Selam canım Allah kabul etsin dualarını inşallahSelamlar herkese, dün anneme gitmiştim akşam gelince de dua falan ettim gün bitti buraya bakamadan. Bugün evdeydim, evi süpürüp sildim sadece, bir de yemek yaptım. Örgü örüyorum şimdi de. Bugünün atom karıncası Niloyatospikk maşallah ne çok iş yapmış
Bana çok şekerim, sen iyisin maşallahSelam canım Allah kabul etsin dualarını inşallah
Yok kız ne işi 2 saat kadar bi iş işte
Kaç gündür sündük sündük yatıyorum bugün kalkayım gayri dedimBana çok şekerim, sen iyisin maşallah
Allah hepimizin duasını kabul etsin
Ben de kaç gündür süpürgeyi ortada bırakmıştım yatak odasini supurmeyi erteleyip duruyordum, bugün artik dayanamadim:)Canım yapmadan olmucaktı bir haftadır beni bekliyor bu işler hele çamaşır makinası buzdolabı altı 1 aydır bekliyor perdeyi hiç söylemiyim
Biraz zor toparlanıyorum sanki ben ama buna şükürBen de kaç gündür süpürgeyi ortada bırakmıştım yatak odasini supurmeyi erteleyip duruyordum, bugün artik dayanamadim:)
Olabiliyor bu erteleme isleri, sonra toparlaniyoruz de mi
Aha bennn bu )
Biz topikçek toplaşıp gelelimBenım eve ankara belediyesini çağırın. Baş edilemeyecek halde:))
Günaydınlar efenimGünaydın
GünaydınGünaydın
Ne yapıyorsunuz şuan çok merak ettimGünaydın