• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Mutfak dip köşe silindi buzdolabı çamaşır makinası çekilip arkası silindi

Oturma odası dipköşe silindi tülü yıkandı asıldı

Salon masası silindi salon yerleri silindi

Tamam daa yoruldum balık kargosu gelecek onu bekliyorum kitap okuyarak bi Nescafe içeyim :KK200:

S SucveCeza yaptığım işler canım yarışa davet ediyorum 😂oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla 😂
Bacim ne yaptin, mâşâallah subhanallah, harika işler, müthiş bir gün 💃😲👍🏻
Ben bi kenarda kitap okuyup sonrasinda dizi acayim sessiz sessiz kimseye gözükmeden 😔 :sus::ıslık:

Bacim ne yaptin, mâşâallah subhanallah, harika işler, müthiş bir gün 💃😲👍🏻
Ben bi kenarda kitap okuyup sonrasinda dizi acayim sessiz sessiz kimseye gözükmeden 😔 :sus::ıslık:
Canım yapmadan olmucaktı bir haftadır beni bekliyor bu işler hele çamaşır makinası buzdolabı altı 1 aydır bekliyor 😂perdeyi hiç söylemiyim😂

Selamlar herkese, dün anneme gitmiştim akşam gelince de dua falan ettim gün bitti buraya bakamadan. Bugün evdeydim, evi süpürüp sildim sadece, bir de yemek yaptım. Örgü örüyorum şimdi de. Bugünün atom karıncası Niloyatospikk Niloyatospikk maşallah ne çok iş yapmış 🧿
Selam canım Allah kabul etsin dualarını inşallah
Yok kız ne işi 2 saat kadar bi iş işte 😂

Canım yapmadan olmucaktı bir haftadır beni bekliyor bu işler hele çamaşır makinası buzdolabı altı 1 aydır bekliyor 😂perdeyi hiç söylemiyim😂
Ben de kaç gündür süpürgeyi ortada bırakmıştım yatak odasini supurmeyi erteleyip duruyordum, bugün artik dayanamadim:)
Olabiliyor bu erteleme isleri, sonra toparlaniyoruz de mi 😁

.

Eklentiler

• IMG_20210219_230442.jpg
    IMG_20210219_230442.jpg
    111,1 KB · Görüntüleme: 41
Şuan kızımla bunlara gezegenlerin adlarını verdik döndürüyoruz😂kırmızı Jüpiter oldu sarı olan satürn mavi de dünya 😂dün de Satürnü çizdik

Eklentiler

• IMG_20210220_140525.jpg
    IMG_20210220_140525.jpg
    154,5 KB · Görüntüleme: 25
Back