- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.321
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.981
Ne bilim hepsinden 2 şer tane yazmışsınYok kız çok almadım bu kış sadece 1 hırka 1 sweat 1 tane de eşofman altı aldım 1 tane de bot başka bişey almadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bilim hepsinden 2 şer tane yazmışsınYok kız çok almadım bu kış sadece 1 hırka 1 sweat 1 tane de eşofman altı aldım 1 tane de bot başka bişey almadım
Ee daha öncekileri çöpe mi atayım sen deNe bilim hepsinden 2 şer tane yazmışsın
Bulaşık makinası sabahtan beri beni bekliyor boşaltılmak içinBen en son yazın bir pantolon ve bir elbise almıştım, o günden bu yana kendim için alışveriş yapmadım. Ama yasaklar bitince beni tutamazlar
Şimdi diyeceksin bana bulaşık makinası ile beni özdeşleştirdin iyiceBen en son yazın bir pantolon ve bir elbise almıştım, o günden bu yana kendim için alışveriş yapmadım. Ama yasaklar bitince beni tutamazlar
Yaz ayında 1 elbise 2 tane de tunik aldım o zamanlar çalışıyordum da tabi ama hiçbirini giyemedimBen en son yazın bir pantolon ve bir elbise almıştım, o günden bu yana kendim için alışveriş yapmadım. Ama yasaklar bitince beni tutamazlar
Benimki henüz yıkanıyor ama yarın bütün gün bekleyeceğine eminimBulaşık makinası sabahtan beri beni bekliyor boşaltılmak için
Sabah kahvaltı bulaşıklarını elimde yıkadımBenimki henüz yıkanıyor ama yarın bütün gün bekleyeceğine eminim
Olsun ne güzel, her zaman aklına gelirim en çok kullanılan şeyŞimdi diyeceksin bana bulaşık makinası ile beni özdeşleştirdin iyice
Giyeriz inşallah bakalımYaz ayında 1 elbise 2 tane de tunik aldım o zamanlar çalışıyordum da tabi ama hiçbirini giyemedim
Nefret ederim makina boşaltma işinden o yüzden makina tam dolmadan çalıştırıyorumBulaşık makinası sabahtan beri beni bekliyor boşaltılmak için
Şu korona geçsin de güzel günlerde giyersiniz inşallah. Almak mutlu ediyor ama bu bir gerçekYaz ayında 1 elbise 2 tane de tunik aldım o zamanlar çalışıyordum da tabi ama hiçbirini giyemedim
Benimki de tam dolu değil ama işte bekliyor boşaltılmayıNefret ederim makina boşaltma işinden o yüzden makina tam dolmadan çalıştırıyorum
Niloyatospikk bak zerre de bizdenNefret ederim makina boşaltma işinden o yüzden makina tam dolmadan çalıştırıyorum
Hemde nasıl mutlu ediyor birde indirim zamanı olunca üfff kimse tutamaz beniŞu korona geçsin de güzel günlerde giyersiniz inşallah. Almak mutlu ediyor ama bu bir gerçek
İnşAllah kızım boşaltmayı sever bazen kaşıkları sağolsun diziyor çekmeceyeNiloyatospikk bak zerre de bizden
Önceden beni de çok mutlu ediyordu ama artık nedense kıyafet alırken mutlu olmuyorum satınca daha çok mutlu oluyorumŞu korona geçsin de güzel günlerde giyersiniz inşallah. Almak mutlu ediyor ama bu bir gerçek
Benimki de dizdiklerimi alıp yere atıyorİnşAllah kızım boşaltmayı sever bazen kaşıkları sağolsun diziyor çekmeceye