- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.321
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #4.001
Amaannn ben gözümü karartıp yanaşıyorum nasıl olsa benim işim kaçış yok ben yapacağımBenimki de tam dolu değil ama işte bekliyor boşaltılmayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amaannn ben gözümü karartıp yanaşıyorum nasıl olsa benim işim kaçış yok ben yapacağımBenimki de tam dolu değil ama işte bekliyor boşaltılmayı
Neden acabayalnız şuan dolabımı gözden geçiriyorum neleri satabilirim diyeÖnceden beni de çok mutlu ediyordu ama artık nedense kıyafet alırken mutlu olmuyorum satınca daha çok mutlu oluyorum
O işi de yap tabi hamur işlerini yemek işlerini annen ile ablan yapıyordu dimiAmaannn ben gözümü karartıp yanaşıyorum nasıl olsa benim işim kaçış yok ben yapacağım
Çok eğlenceli satmak ben sana diyeyim bir de hesabına parası yattıysa ooo süperNeden acabayalnız şuan dolabımı gözden geçiriyorum neleri satabilirim diye
Ooooh lahmacun yarasın güzelimVerimli günden selamlar. :))
Sadece lahmacun yaptık onu yazıcam. Kaçıcam kızlar
Hamur işini yapmıyorum sadece narin ellerimi kızartıyor hamuryoksa yemek yapmayı da temizlik yapmayı da çok severim bulaşık hariç tabibulaşığı da son bir aydır ablama kitledim elimde egzama var deterjan yaramıyor diyeO işi de yap tabi hamur işlerini yemek işlerini annen ile ablan yapıyordu dimi
Gayet verimli benceVerimli günden selamlar. :))
Sadece lahmacun yaptık onu yazıcam. Kaçıcam kızlar
Geçmiş olsun canım egzama için ne kullanıyorsun eşimde de var daHamur işini yapmıyorum sadece narin ellerimi kızartıyor hamuryoksa yemek yapmayı da temizlik yapmayı da çok severim bulaşık hariç tabibulaşığı da son bir aydır ablama kitledim elimde egzama var deterjan yaramıyor diye
Dur kız gaza geldim iyice daha giymediklerim var hevesimi almam lazımÇok eğlenceli satmak ben sana diyeyim bir de hesabına parası yattıysa ooo süper
Giyinesim bile gelmiyor önceden süslenir düğüne giderdikDur kız gaza geldim iyice daha giymediklerim var hevesimi almam lazım
Teşekkür ederim size bee geçmiş olsun valla eczaneden bir krem istemiştim m-furo diye bir krem verdiler 10-12 lira civarı birşey bayaa faydası olduGeçmiş olsun canım egzama için ne kullanıyorsun eşimde de var da
İşgüzar gel buraya maşallahYemeğimizi yedik mutfağı topladım.
Salondaki dağınıklığı topladım.
Bulaşık makinesinden temiz bulaşıkları çıkarıp kirlileri yerleştirdim.
Bi makine çamaşır attım
Yatakodasının tozunu aldım
Kuruyan çamaşırları katlamadım :))))))
Ay hiç deme onu şimdi maske de taktiğim için makyaj bile yapmıyorumGiyinesim bile gelmiyor önceden süslenir düğüne giderdik
Aklımda olsun biz aktara yaptırdık bir krem baya fayda etti sinirlenmezse iyi geçiyor da işyerinde illa sinirleniyorTeşekkür ederim size bee geçmiş olsun valla eczaneden bir krem istemiştim m-furo diye bir krem verdiler 10-12 lira civarı birşey bayaa faydası oldu
Yemeğimizi yedik mutfağı topladım.Şuan saat 20:04 kendime kısa süreki anlık planlar yapacağım.
Ocakta yemeğim pişiyor.
Salonun ortasında ki dağınıklığı kaldırıcam
Bulaşık makinesinde ki bulaşıkları çıkaracağım
Bi makine çamaşır atıp
Kuruyan çamaşırları katlayacağım
Yatak odasının tozunu alacağım.
Bakalım bunları yatana kadar yapacakmıyım 2 tanesini yapsam benim için yeterli :)
Genişletmek için tıkla...
Sinir tetikliyor mu?Aklımda olsun biz aktara yaptırdık bir krem baya fayda etti sinirlenmezse iyi geçiyor da işyerinde illa sinirleniyor
Tam buraya kopyalıodummm :))) sen etiketlemişinnn masallah banaaa :)İşgüzar gel buraya maşallah
Geçen gün ruj sürecektim aa safım maske var ne ruju dedimAy hiç deme onu şimdi maske de taktiğim için makyaj bile yapmıyorum
Evet maalesef eşim işyerinde işini doğru dürüst yapmayanlara baya sinirleniyor yapma sinir olan sana oluyor diyorum yok dinlemiyorSinir tetikliyor mu?