• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
1 sayfa ders yazdirdim, 1 sayfa da akşam yazdirmayi düşünüyorum. Böylece okul acilmadan bitiririz, hoca bitirilsin dediydi.

Bi toz alirsam alayım diyorum bugün (birazdan).
Mutfak dağınık, orayi toplarim.
Yemek yok, dışardan soyleyecek gibiyim, bakalim.
Az bi örgü ördüm, dizi acar yine örerim bakalim.
Selamlar, sevgüler.

Anneme gidip geldik eve geldiğimizden beri gezegen çeviriyoruz yardıma gelin :KK70: bin kez söyledi anne gezegenleri çevirelim mi anne gezegenleri çevirelim mi anne gezegenleri çevirelim mi:KK70:

Eklentiler

• IMG_20210220_191233.jpg
    IMG_20210220_191233.jpg
    112,4 KB · Görüntüleme: 26
Anneme gidip geldik eve geldiğimizden beri gezegen çeviriyoruz yardıma gelin :KK70: bin kez söyledi anne gezegenleri çevirelim mi anne gezegenleri çevirelim mi anne gezegenleri çevirelim mi:KK70:
Hani bir falım reklamı vardı ya aklıma o geldi güldüm bayaa😂 sizin kızda bir süre sonra cik cik demeye başlar 😂😂😂

Bizimki bunlari birbirine takıp kardan adam, kule filan yapardi. Bazen yuvarlardi. 😁 Gezegen hic aklimiza gelmemisti, iyi fikir 😀

Hobi olarak çalışıyordum da korona geldi geleli o da kalmadı evde oturuyorum işte 😁genelde kişisel gelişim ve roman
Kişisel gelişim türünde hiçbir şey okumadım😂ama evde boş oturmak yerine çok iyi bir tercih.Evden çıkabilsem bende alacağım kendime roman ama maalesef zorunlu olmadıkça çıkmıyorum 😒yeni mezun olarak pandemi benim tüm hayallerimi suya düşürdü😭ama vardır bunda da bir hayır diyorum başka da birşey diyemiyorum .

Kişisel gelişim türünde hiçbir şey okumadım😂ama evde boş oturmak yerine çok iyi bir tercih.Evden çıkabilsem bende alacağım kendime roman ama maalesef zorunlu olmadıkça çıkmıyorum 😒yeni mezun olarak pandemi benim tüm hayallerimi suya düşürdü😭ama vardır bunda da bir hayır diyorum başka da birşey diyemiyorum .
Ben de gidip almıyorum internetten sipariş veriyorum pandemi hepimizi tıktı eve 😔çok bunalıyorum bazen çocuk sürekli oyun istiyor kendi pek oynamıyor bitsin şu artık normalleşme başlasın ya 😔

Ben de gidip almıyorum internetten sipariş veriyorum pandemi hepimizi tıktı eve 😔çok bunalıyorum bazen çocuk sürekli oyun istiyor kendi pek oynamıyor bitsin şu artık normalleşme başlasın ya 😔
Valla bu dert kolay kolay geçecek gibi durmuyor uzun bir süre aramızda kalacak gibi😞internetten herhangi birşey almama da ailem izin vermiyor sanki kargo paketlerinde virüs gönderiyorlar🤣çocuk haklı biz zor sabrediyoruz ama inşallah buda geçecek.

Valla bu dert kolay kolay geçecek gibi durmuyor uzun bir süre aramızda kalacak gibi😞internetten herhangi birşey almama da ailem izin vermiyor sanki kargo paketlerinde virüs gönderiyorlar🤣çocuk haklı biz zor sabrediyoruz ama inşallah buda geçecek.
Yok ya kargoyla bişey olmaz biz kargo ile çok şey aldık gelse gelirdi 😂

Back