- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.321
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.941
Çok başarılıSatürn çizimimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok başarılıSatürn çizimimiz
Sağol canımÇok başarılı
Hani bir falım reklamı vardı ya aklıma o geldi güldüm bayaa sizin kızda bir süre sonra cik cik demeye başlarAnneme gidip geldik eve geldiğimizden beri gezegen çeviriyoruz yardıma gelin bin kez söyledi anne gezegenleri çevirelim mi anne gezegenleri çevirelim mi anne gezegenleri çevirelim mi
Reklamı hatırladım evet döndürdüm yeter kitap okucam artık dedimHani bir falım reklamı vardı ya aklıma o geldi güldüm bayaa sizin kızda bir süre sonra cik cik demeye başlar
Çok şükür ne tarz kitap okuyorsunuz? Ve çalışıyor musunuz ?Reklamı hatırladım evet döndürdüm yeter kitap okucam artık dedim
Bizimki bunlari birbirine takıp kardan adam, kule filan yapardi. Bazen yuvarlardi. Gezegen hic aklimiza gelmemisti, iyi fikirAnneme gidip geldik eve geldiğimizden beri gezegen çeviriyoruz yardıma gelin bin kez söyledi anne gezegenleri çevirelim mi anne gezegenleri çevirelim mi anne gezegenleri çevirelim mi
Ben hatirlayamadim reklami ve espriyi de anlayamadimHani bir falım reklamı vardı ya aklıma o geldi güldüm bayaa sizin kızda bir süre sonra cik cik demeye başlar
Hobi olarak çalışıyordum da korona geldi geleli o da kalmadı evde oturuyorum işte genelde kişisel gelişim ve romanÇok şükür ne tarz kitap okuyorsunuz? Ve çalışıyor musunuz ?
Evet üst üste takılıyor taktık durduk şimdi de toplara gezegen dedikBizimki bunlari birbirine takıp kardan adam, kule filan yapardi. Bazen yuvarlardi. Gezegen hic aklimiza gelmemisti, iyi fikir
Kişisel gelişim türünde hiçbir şey okumadımama evde boş oturmak yerine çok iyi bir tercih.Evden çıkabilsem bende alacağım kendime roman ama maalesef zorunlu olmadıkça çıkmıyorum yeni mezun olarak pandemi benim tüm hayallerimi suya düşürdüama vardır bunda da bir hayır diyorum başka da birşey diyemiyorum .Hobi olarak çalışıyordum da korona geldi geleli o da kalmadı evde oturuyorum işte genelde kişisel gelişim ve roman
Önceki kalp pişiydi bunlar Başka bu arada gördüğünüz gibi iradesizliğimi kanıtladımAa ben pişi sandım niloya hamur diyince hamur kızarttın diye düşündüm
Ben de gidip almıyorum internetten sipariş veriyorum pandemi hepimizi tıktı eve çok bunalıyorum bazen çocuk sürekli oyun istiyor kendi pek oynamıyor bitsin şu artık normalleşme başlasın yaKişisel gelişim türünde hiçbir şey okumadımama evde boş oturmak yerine çok iyi bir tercih.Evden çıkabilsem bende alacağım kendime roman ama maalesef zorunlu olmadıkça çıkmıyorum yeni mezun olarak pandemi benim tüm hayallerimi suya düşürdüama vardır bunda da bir hayır diyorum başka da birşey diyemiyorum .
Valla bu dert kolay kolay geçecek gibi durmuyor uzun bir süre aramızda kalacak gibiinternetten herhangi birşey almama da ailem izin vermiyor sanki kargo paketlerinde virüs gönderiyorlarçocuk haklı biz zor sabrediyoruz ama inşallah buda geçecek.Ben de gidip almıyorum internetten sipariş veriyorum pandemi hepimizi tıktı eve çok bunalıyorum bazen çocuk sürekli oyun istiyor kendi pek oynamıyor bitsin şu artık normalleşme başlasın ya
Yok ya kargoyla bişey olmaz biz kargo ile çok şey aldık gelse gelirdiValla bu dert kolay kolay geçecek gibi durmuyor uzun bir süre aramızda kalacak gibiinternetten herhangi birşey almama da ailem izin vermiyor sanki kargo paketlerinde virüs gönderiyorlarçocuk haklı biz zor sabrediyoruz ama inşallah buda geçecek.
Gelde bunu bizimkilere anlatama ben gizliden kıyafet falan getirtiyorum çok şükür fark etmiyorlarYok ya kargoyla bişey olmaz biz kargo ile çok şey aldık gelse gelirdi