🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Kızçeler neredesiniz kimler ne yapıyor kaç gündür iş yapmıyorum bugün bi tepişeyim gayri
Yoğurt mayalandı
Balkona gelen kuşların ekmekleri ayarlandı
Mutfak toplandı
Markete gidildi

Yapılacaklar
Oturma odası süpürüp silinecek
Fotoğraflanacak kıyafetler var
Aspiratör temizlenip mutfak silinecek
Kitap okuma faslı 2 tane ısmarladığım kitabım geldi

İşte böyle bir uyku çöktürüyor ki sormayın bir de güneş vuruyor oh mis şekerleme ne de iyi gider heee

Eklentiler

• IMG_20210209_125624.jpg
    137,1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20210209_120807.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20210209_120804.jpg
    147,5 KB · Görüntüleme: 33
Yerim o tatliş kızını maşallah.
Evet niloya epey iş halletmişsin. Bende uğraşıyorum işte iş güç kızlar. Annemlerin doktor işleri var gidip geliyorlar. Öyle. He bide yarın kuzum 1 yaşına giriyor.

Sağol teyzesi
Annenlerin önemli bişeyi yoktur
Ay iyi ki doğum prenses ya maşallah Allah daha nice sağlıklı yaşlara ermelerini nasip etsin ailecek

can09e miniğinin Doğum günü kutlu olsun

Niloyatospikk kızının saçlarına bayıldım

Biz bugün ailecek kendimizi dışarı attık. Deniz kenarına gittik hava çok güzeldi çocuklar kumda oynadı biz de kahvemizi içtik. Bi de ev durumu var bizim evi görmeye gittik anahtar yoktu ama dışı çocuklar için Harika. Tadilat istiyor, olup olmayacağı belli değil ama hayırlısıysa olur inşallah.

Sonra gel çocukları yıkadık yemek Faslı, akşam da eşimle kayınvalidemlere gittik eltim ve ailesini ağırladık, hediyesini verdik, uzun zamandır dışarda bu kadar vakit geçirmemiştim iyi geldi

Sağol canım ev için gönlünüzde neyse o olsun inşallah
Dışarı çıkıp sosyalleşmek çok iyi geliyor dimi dün eve dönünce nasıl mutluydum
Eltim eltim pek yakışıyor söylemek de

Kizlar selam bende bugün evin görünen yerlerini sildim.Kofte yaptım diğer yemekler vardı .yarın işe gideceğim onun işlerini toparladım.teyzem geldi Perşembe start veriyoruz Allah'ın izniyle bana dualarınızı esirgemeyin.

Teşekkür ederim☺

Bir kurabiye yaptım üzerinize afiyet bal oldu. Yarın yazarım kızlar

Ohh mis iyi ki doğdunnn yapacaksınız
Benim kızım çok sever pasta mumu üflemeyidün arkadaşlarımızla toplaşınca kızım ve arkadaşın kızı pasta üfledi
Ay bütün bebeler öyle yaa koca koca sıpalar da ben üflücem ben üflücem yapıyor
Eveet iyi ki doğdu kuzumm. Nice yaşları olsun inşallahh
Daha dün gibi bu saatlerde uyumamış sabahı nasıl edecem diye bekliyordumm. 10 şubat 15.00 gibi kucağıma verdiler kuzuyu minnacıktı. 2600 küsür ama nasıl da hırslıydı cok cok emiyordu yavru. Şimdi büyüdü de 1 yaşına girdi

Maşallah maşallah iyi ki doğurmuşsun sen de Allah isteyen herkese nasip etsin
Ne yaptı yürüyor mu küçük hanımefendi?

Selam canım
Perşembe günü mü inşallah canım Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar versin dün akşam kızımı severken burada evlat bekleyen annelere de dua ettim Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…