- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.347
- 448
- 41
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.741
Olsun, dışarı çıkmak da çok faydali olmustur bedenine ruhuna.İyi geceler canım ben bugün fosum biraz kitap da okumadım bi spor yaptım işte hepsi bu yarına inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun, dışarı çıkmak da çok faydali olmustur bedenine ruhuna.İyi geceler canım ben bugün fosum biraz kitap da okumadım bi spor yaptım işte hepsi bu yarına inşallah
Evet iyi geldi ☺Olsun, dışarı çıkmak da çok faydali olmustur bedenine ruhuna.
Ben de evdeki sporuma adamakıllı devam edeceğim diyorum leslie tarzi egzersizler YouTubedan.Evet iyi geldi ☺
Sağol teyzesiYerim o tatliş kızını maşallah.
Evet niloya epey iş halletmişsin. Bende uğraşıyorum işte iş güç kızlar. Annemlerin doktor işleri var gidip geliyorlar. Öyle. He bide yarın kuzum 1 yaşına giriyor.
Amin amin sağolasın.Sağol teyzesi
Annenlerin önemli bişeyi yoktur
Ay iyi ki doğum prenses ya maşallah Allah daha nice sağlıklı yaşlara ermelerini nasip etsin ailecek
Anladım geçmiş olsun canımAmin amin sağolasın.
Tedavisi olan şeyler. Annemde kireçlenme varmış b12 bitmiş iğne verdiler canım.
Sağol canım ev için gönlünüzde neyse o olsun inşallahcan09e miniğinin Doğum günü kutlu olsun
Niloyatospikk kızının saçlarına bayıldım
Biz bugün ailecek kendimizi dışarı attık. Deniz kenarına gittik hava çok güzeldi çocuklar kumda oynadı biz de kahvemizi içtik. Bi de ev durumu var bizim evi görmeye gittik anahtar yoktu ama dışı çocuklar için Harika. Tadilat istiyor, olup olmayacağı belli değil ama hayırlısıysa olur inşallah.
Sonra gel çocukları yıkadık yemek Faslı, akşam da eşimle kayınvalidemlere gittik eltim ve ailesini ağırladık, hediyesini verdik, uzun zamandır dışarda bu kadar vakit geçirmemiştim iyi geldi
Teşekkürler inşallah evet kesinlikle dışarı çıkmayı özlemişim, çok hevesli elti oldum yaSağol canım ev için gönlünüzde neyse o olsun inşallah
Dışarı çıkıp sosyalleşmek çok iyi geliyor dimi dün eve dönünce nasıl mutluydum
Eltim eltim pek yakışıyor söylemek de
Ne güzel 2 eltiTeşekkürler inşallah evet kesinlikle dışarı çıkmayı özlemişim, çok hevesli elti oldum ya
1 kaynım daha var, üniversiteyi bu sene bitiriyor bakalım ne zaman 3 elti oluruzNe güzel 2 elti
Oo muhteşem desene1 kaynım daha var, üniversiteyi bu sene bitiriyor bakalım ne zaman 3 elti oluruz
Teşekkür ederim☺can09e miniğinin Doğum günü kutlu olsun
Niloyatospikk kızının saçlarına bayıldım
Biz bugün ailecek kendimizi dışarı attık. Deniz kenarına gittik hava çok güzeldi çocuklar kumda oynadı biz de kahvemizi içtik. Bi de ev durumu var bizim evi görmeye gittik anahtar yoktu ama dışı çocuklar için Harika. Tadilat istiyor, olup olmayacağı belli değil ama hayırlısıysa olur inşallah.
Sonra gel çocukları yıkadık yemek Faslı, akşam da eşimle kayınvalidemlere gittik eltim ve ailesini ağırladık, hediyesini verdik, uzun zamandır dışarda bu kadar vakit geçirmemiştim iyi geldi
Ohh mis iyi ki doğdunnn yapacaksınızTeşekkür ederim☺
Bir kurabiye yaptım üzerinize afiyet bal oldu. Yarın yazarım kızlar
Ay bütün bebeler öyle yaa koca koca sıpalar da ben üflücem ben üflücem yapıyorOhh mis iyi ki doğdunnn yapacaksınız
Benim kızım çok sever pasta mumu üflemeyidün arkadaşlarımızla toplaşınca kızım ve arkadaşın kızı pasta üfledi
Maşallah maşallah iyi ki doğurmuşsun sen de Allah isteyen herkese nasip etsinAy bütün bebeler öyle yaa koca koca sıpalar da ben üflücem ben üflücem yapıyor
Eveet iyi ki doğdu kuzumm. Nice yaşları olsun inşallahh
Daha dün gibi bu saatlerde uyumamış sabahı nasıl edecem diye bekliyordumm. 10 şubat 15.00 gibi kucağıma verdiler kuzuyu minnacıktı. 2600 küsür ama nasıl da hırslıydı cok cok emiyordu yavru. Şimdi büyüdü de 1 yaşına girdi
Selam canımKizlar selam bende bugün evin görünen yerlerini sildim.Kofte yaptım diğer yemekler vardı .yarın işe gideceğim onun işlerini toparladım.teyzem geldi Perşembe start veriyoruz Allah'ın izniyle bana dualarınızı esirgemeyin.