- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.701
Amin. Mâşâallah sana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin. Mâşâallah sana.
Bir maşallah da sana- bahceye hayvanlara mama koydum.
- örgü ördüm.
- cok sohbet dinledim, birikenleri bitirdim.
- cok kitap okudum
- kızımla cok oynadım (bu ilk 3-4'ü olsa verimli gün icin yeterli)
- mutfak tamam.
- 2-3 gündür evde cok az egzersiz yaptim.
-- ütü yap(a)madim.
Annenlere kavuşmuşsunuz çok sevindim canım amin Allahım daim etsin inşallah cümlemizinBugün çok verimliydi benim açımdan. Hem tatlı hem iş güç.
Annemler geldi şehir dışından. Keyfimiz yerinde Allah daim etsin amiinnn
Senin de verimli geçmiş maşallah canım- bahceye hayvanlara mama koydum.
- örgü ördüm.
- cok sohbet dinledim, birikenleri bitirdim.
- cok kitap okudum
- kızımla cok oynadım (bu ilk 3-4'ü olsa verimli gün icin yeterli)
- mutfak tamam.
- 2-3 gündür evde cok az egzersiz yaptim.
-- ütü yap(a)madim.
Sağol canım kavuştuk elhamdülillah. AmiiiinnAnnenlere kavuşmuşsunuz çok sevindim canım amin Allahım daim etsin inşallah cümlemizin
HoşgeldinBen geldimmm
Bugün klasik temizlik rutinim iste
Sonra masumlar apartmanı geçen haftaki bölümü izledim
Inside Out (Ters yüz) animasyon filmi izleyecektim ama internetin de donacağı tuttu yarıda kaldı maalesef
Az önce de 20 sayfa kitap okudum
Ooj geldin be yaBen geldimmm
Bugün klasik temizlik rutinim iste
Sonra masumlar apartmanı geçen haftaki bölümü izledim
Inside Out (Ters yüz) animasyon filmi izleyecektim ama internetin de donacağı tuttu yarıda kaldı maalesef
Az önce de 20 sayfa kitap okudum
Bitti bitti tabi kız hoş buldumHoşgeldin
Maşallah canım
Ne yaptın taşındın mı bitti mi toparlanma?
Ooj bulduk be yaOoj geldin be ya
Naapıyon be ya?Ooj bulduk be ya
Slm canımSlmlar,
Bugün yatak odaları ve salon süpürüldü/silindi.
WC-lavabo yıkandı.
Bir sepet çamaşır katlanıp yerleştirildi.
Tahinli kurabiye yapıldı
Kitabımı çocukları yatırırken okuyacağım.
Modum düşük bu aralar..Niloya mutfak dolabı öyle kaldı devam edesim gelmedi
Yeni bir şeylerle ilgilenmek istiyorum. Ama çocuklar izin vermez o yüzden çoğu şey direk eleniyor. Var mı tavsiyeniz ?
Ben de pek planlara uyamıyorum maalesef canımBi arkadas plan yapiyor musunuz diye sormustu ya,
Ben plan yapsam da tutturamiyorum, uyamiyorum ona.
Sadece aksam yatarken ertesi gün hangi isleri yapacağımı düşünüyorum kafamda netlik olsun diye. Sabah yorgun, hasta kalkarsam, düşündüğüm şeyi erteleyebiliyorum, baska bir isle degistirebiliyorum. Falan filan.
Evet evet hobi kafa dağıtacak bir hobiSlm canım
Amannn boşver canın ne zaman isterse o zaman yap yeni birşeyler derken hobi olarak mı?
Ben de değişik birşeyler istiyorum ne yapsak acabaEvet evet hobi kafa dağıtacak bir hobi
Bir ara penye ipten sepet ördüm ama kolum çok ağırdı bıraktım bi de pek becerim yok gibiydiBen de değişik birşeyler istiyorum ne yapsak acaba
Ayy bu senin mi canım ben de çok beğeniyorum danteller var duvara asmak için böyle yapmak istiyorum moda şuanda bunlar makrome yapan arkadaşlarım var biraz onu merak ediyorumBir ara penye ipten sepet ördüm ama kolum çok ağırdı bıraktım bi de pek becerim yok gibiydi
Bi de annemin el emeklerini dönüştürdüm. Ama çocuklar olmadan yapmam gerekiyor bunları böyle bir zaman da bulmak zor