• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
- bahceye hayvanlara mama koydum.
- örgü ördüm.
- cok sohbet dinledim, birikenleri bitirdim.
- cok kitap okudum 👏🏻
- kızımla cok oynadım 💪🏻👌🏻 (bu ilk 3-4'ü olsa verimli gün icin yeterli)
- mutfak tamam.
- 2-3 gündür evde cok az egzersiz yaptim.
-- ütü yap(a)madim.
Bir maşallah da sana🙂

- bahceye hayvanlara mama koydum.
- örgü ördüm.
- cok sohbet dinledim, birikenleri bitirdim.
- cok kitap okudum 👏🏻
- kızımla cok oynadım 💪🏻👌🏻 (bu ilk 3-4'ü olsa verimli gün icin yeterli)
- mutfak tamam.
- 2-3 gündür evde cok az egzersiz yaptim.
-- ütü yap(a)madim.
Senin de verimli geçmiş maşallah canım

Ben geldimmm

Bugün klasik temizlik rutinim iste
Sonra masumlar apartmanı geçen haftaki bölümü izledim 😍
Inside Out (Ters yüz) animasyon filmi izleyecektim ama internetin de donacağı tuttu yarıda kaldı maalesef 😅
Az önce de 20 sayfa kitap okudum

Ben geldimmm

Inside Out (Ters yüz) animasyon filmi izleyecektim ama internetin de donacağı tuttu yarıda kaldı maalesef 😅
Hoşgeldin 😊
Maşallah canım
Ne yaptın taşındın mı bitti mi toparlanma?

Ben geldimmm

Ooj geldin be ya 💃 :KK52:🙃

Bi arkadas plan yapiyor musunuz diye sormustu ya,
Ben plan yapsam da tutturamiyorum, uyamiyorum ona.
Sadece aksam yatarken ertesi gün hangi isleri yapacağımı düşünüyorum kafamda netlik olsun diye. Sabah yorgun, hasta kalkarsam, düşündüğüm şeyi erteleyebiliyorum, baska bir isle degistirebiliyorum. Falan filan.

Slmlar,
Bugün yatak odaları ve salon süpürüldü/silindi.
WC-lavabo yıkandı.
Bir sepet çamaşır katlanıp yerleştirildi.
Tahinli kurabiye yapıldı 🙈
Kitabımı çocukları yatırırken okuyacağım.

Modum düşük bu aralar..Niloya mutfak dolabı öyle kaldı devam edesim gelmedi 🤦🏻‍♀️

Yeni bir şeylerle ilgilenmek istiyorum. Ama çocuklar izin vermez o yüzden çoğu şey direk eleniyor. Var mı tavsiyeniz ?

Slmlar,
Bugün yatak odaları ve salon süpürüldü/silindi.
WC-lavabo yıkandı.
Bir sepet çamaşır katlanıp yerleştirildi.
Tahinli kurabiye yapıldı 🙈
Kitabımı çocukları yatırırken okuyacağım.

Modum düşük bu aralar..Niloya mutfak dolabı öyle kaldı devam edesim gelmedi 🤦🏻‍♀️

Yeni bir şeylerle ilgilenmek istiyorum. Ama çocuklar izin vermez o yüzden çoğu şey direk eleniyor. Var mı tavsiyeniz ?
Slm canım
Amannn boşver canın ne zaman isterse o zaman yap😁 yeni birşeyler derken hobi olarak mı?

Bi arkadas plan yapiyor musunuz diye sormustu ya,
Ben plan yapsam da tutturamiyorum, uyamiyorum ona.
Sadece aksam yatarken ertesi gün hangi isleri yapacağımı düşünüyorum kafamda netlik olsun diye. Sabah yorgun, hasta kalkarsam, düşündüğüm şeyi erteleyebiliyorum, baska bir isle degistirebiliyorum. Falan filan.
Ben de pek planlara uyamıyorum maalesef canım

Ben dün baya iş yapmıştım yazamadım bugün pek iş yapmadım börek yaptım kocama kuzenim geldi kahve içtik bulaşık makinasını sabah boşalttım hele şükür Yarabbim dün akşam yıkadığım dağ gibi bulaşığı görseydiniz :KK70: bir sürü tencere 😁yemek tabakları çatal kaşık

Ben de değişik birşeyler istiyorum ne yapsak acaba
Bir ara penye ipten sepet ördüm ama kolum çok ağırdı bıraktım bi de pek becerim yok gibiydi 🙈
Bi de annemin el emeklerini dönüştürdüm. Ama çocuklar olmadan yapmam gerekiyor bunları böyle bir zaman da bulmak zor

Eklentiler

• D3E9D9F3-073E-401D-9D58-4512205793C2.jpeg
    D3E9D9F3-073E-401D-9D58-4512205793C2.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 32
Bir ara penye ipten sepet ördüm ama kolum çok ağırdı bıraktım bi de pek becerim yok gibiydi 🙈
Bi de annemin el emeklerini dönüştürdüm. Ama çocuklar olmadan yapmam gerekiyor bunları böyle bir zaman da bulmak zor
Ayy bu senin mi canım ben de çok beğeniyorum danteller var duvara asmak için böyle yapmak istiyorum moda şuanda bunlar makrome yapan arkadaşlarım var biraz onu merak ediyorum

Back