• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Kumandayı elime aldım azcık da ben izleyim dedim sonuç bu :KK200: :KK48:şimşek gaggın aç anne

Eklentiler

• IMG_20210210_120533.jpg
    IMG_20210210_120533.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 26
Bugün yapacaklarım

Pazara gidilecek
Kaç gündür kitap okumuyorum bikaç günün cezası olarak fazla sayfa okunacak
Bulaşık makinası boşaltılacak
Dün resimlenecekler yapılmadı onlar yapılacak

Ay bütün bebeler öyle yaa koca koca sıpalar da ben üflücem ben üflücem yapıyor😄
Eveet iyi ki doğdu kuzumm. Nice yaşları olsun inşallahh🥰
Daha dün gibi bu saatlerde uyumamış sabahı nasıl edecem diye bekliyordumm. 10 şubat 15.00 gibi kucağıma verdiler kuzuyu minnacıktı. 2600 küsür🤭 ama nasıl da hırslıydı cok cok emiyordu yavru. Şimdi büyüdü de 1 yaşına girdi😍
Ayy mâşâallah yavrunuza, Allah saglikla hayırlı yaşlar versin, nice mutlu yillara 💙

Bugün yapacaklarım

Pazara gidilecek
Kaç gündür kitap okumuyorum bikaç günün cezası olarak fazla sayfa okunacak
Bulaşık makinası boşaltılacak
Dün resimlenecekler yapılmadı onlar yapılacak
Bu işlerin hepsini yaptım yoruldum çok ya bi kitap okuma kaldı mutfakta da baya iş yaptım

Yürüyüşe cikacaktim, kargo gelecekmis, eve tıkıldım koca kişisi yuzunden. Hava güneşli güzel.
Bu sebepten accık canım sıkkın. Bi selâm vereyim dedim.

Canim, güneşle derken yani güneşin doğduğu saatte kalkayim diye o saatte uyandim demek istedim:))
1 haftadir tembellik yapiyordum. Gec kalkiyordum.
Bugün güneşin doğma saatinde uyandim.
İyi bir gün gecirmek icin düzenli yapmak istediğim şeyler var; kızımla vakit gecirmek, kitap-Kur'an-hadis-tefsir okumak, tesbih cekmek, örgü örmek, kendime vakit ayırmak (dizi, film, bilgisayar, tel. görüşmeleri) gibi.
Bugün,
Sabahtan sohbet dinledim.
Foruma takılıp örgü ördüm.
Çöp atmaya çıkmışken kızımı parka götürdüm, o oynarken ben yürüyüş yaptım.
Eve gelince ortalık topladim.
Simdi kitap okuyorum. 💙

Canim, güneşle derken yani güneşin doğduğu saatte kalkayim diye o saatte uyandim demek istedim:))
1 haftadir tembellik yapiyordum. Gec kalkiyordum.
Bugün güneşin doğma saatinde uyandim.
İyi bir gün gecirmek icin düzenli yapmak istediğim şeyler var; kızımla vakit gecirmek, kitap-Kur'an-hadis-tefsir okumak, tesbih cekmek, örgü örmek, kendime vakit ayırmak (dizi, film, bilgisayar, tel. görüşmeleri) gibi.
Bugün,
Sabahtan sohbet dinledim.
Foruma takılıp örgü ördüm.
Çöp atmaya çıkmışken kızımı parka götürdüm, o oynarken ben yürüyüş yaptım.
Eve gelince ortalık topladim.
Simdi kitap okuyorum. 💙
Ben de dün parka götürmüştüm dün evi toplamak dışında bir iş yapmadım kızıma vakit ayırdım. Bugün de evde oturuyorum ortalığı topladım kitap okuyorum kızım da uyuyor sen de baya aktifsin bugün 🥰

Back