• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Ama aktivite yapmışsınız oğlanla maşallah 🧿 🥰
Ben bu aralar kitap okumayı rutine oturttum darısı spora 😁
Ben seni silkelemeyim merdaneyi çıkarayım daha iyi :KK70: :sopa:
Olur olur hakkettim 😅 o eski aktivite ya yine de yaptık aktivitemizi onu haftaya paylaşacağım 🙈

Pazartesi dersler başlıyor. Yapılacak hem okul hem ev işi birikti. Yarın inşallah toparlayacağım bakalım 🤔

Olur olur hakkettim 😅 o eski aktivite ya yine de yaptık aktivitemizi onu haftaya paylaşacağım 🙈

Pazartesi dersler başlıyor. Yapılacak hem okul hem ev işi birikti. Yarın inşallah toparlayacağım bakalım 🤔
Arada işleri salmaya izin veriyorum mesela dün kendime ev işi yapmayacağım kızımı parka götüreceğim diye şartladım o gün hiç ev işi yapmadım sadece mutfağı ve evi derleyip topladım o kadar kitap okuma cilt temizliği rutine oturdu darısı spora hem çocuklarımıza da aşılamış oluruz kızım bile yapıyor hareketleri şaşıp kalıyorum

Arada işleri salmaya izin veriyorum mesela dün kendime ev işi yapmayacağım kızımı parka götüreceğim diye şartladım o gün hiç ev işi yapmadım sadece mutfağı ve evi derleyip topladım o kadar kitap okuma cilt temizliği rutine oturdu darısı spora hem çocuklarımıza da aşılamış oluruz kızım bile yapıyor hareketleri şaşıp kalıyorum
Ev işlerini baya saldım bol bol çamaşır yıkayıp/katlayıp WC-lavabo yıkıyorum bunlar rutin.

Bugün nevresim değiştirdim bi de.

Kitap okuma bende de düzenli son 1 yıldır. Spor iyice salladım.

Ev işlerini baya saldım bol bol çamaşır yıkayıp/katlayıp WC-lavabo yıkıyorum bunlar rutin.

Bugün nevresim değiştirdim bi de.

Kitap okuma bende de düzenli son 1 yıldır. Spor iyice salladım.
Sorma inan ki 1 makina çamaşır asılmayı bekliyor 1 makina da dürülecek iyi hatırlattın

Kitap okuma rutinin uzun süre olmuş senin oturalı maşallah 🧿 darısı bana

Allah kolayliklar versin.
Bi yerden baslayinca gerisi devam edip biter isler ins.
"Ben degilsem kim, simdi degilse ne zaman?" 🙂

Merhabalar.
Sohbet dinledim.
Örgü ördüm.
Kitap okuyacağım simdi.
Hadis de okuyacagim oturmusken.
Pek bi is yapasim yok ama bi seyler yaparsam yazayim ins.
Öpüldünüz :KK200:

Slmlar, bugün mutfak dolabının en zorlu 2 yerini bitirdim çok şükür. Çok az bi bölüm kaldı yarın inşallah bitireceğim. Oturma odası mutfak süpürüldü. WC lavabo yıkandı. Çocuklar banyo yaptırıldı. 1 mak. Yıkanıyor. 1 sepet de katlanmayı bekliyor. Bugünlük bu kadar iş yeter. Okulla ilgili de dosyamı hazırladım😎

Selamlar hamarat hanımlar
Mutfak toplandı elde yıkanacaklar yıkandı
Bulaşık makinası boşaltılacak beni bekliyor
Ev süpürüldü
1 makina çamaşır asıldı
1 makina çamaşır dürüldü

Yapılacaklar
Bulaşık makinası boşaltma
Yemek yapma
Duş alma
Kitap okuma
Çiçeğin yapraklarının silinmesi

Ama hiç yapasım yok nedense bugünlerde 🙄

Mrb :)
Örgü-dizi-bahçe-biraz egzersiz-merdiven inip çıkma ve süpürme (3 kat, birkac kere) yaptim. Kuzum da bahcede toprak oynadı biraz, oksijen aldık çok şükür.
Çamaşır makinesini çalıştırdım, simdi serilecek.
Yatak odasini süpürdüm şöyle bir. Banyo yapacam, corba yapacam, baska yemek yapmayacam, bakalim ne yiyecegiz :D
Bi dizi-örgü seansı daha yaparim yemekten sonra:)))
Aksam yemegi yemeyecegim bugün, bakalim ne yapacam, kendime ceza :))

Ev toplandı.iki makina çamaşır yıkandı.
Bulaşık makinası boşaltıldi.
Banyo lavoba temizlendi
Akşam yemeği hazırlandı.Masa toplandı .
Fındık kırıldı.biraz temizlendi.
3 poşet zeytinyağlı dolma sarıp buzluğa atıldı.
Tüp Bebek iğneleri yapıldı 🤗
Ev supuruldu.gorunen yerler silindi.
Şimdi çay Faslındayiz.Sonra iboshow sevdiğim sanatçılar var .Sevgililer gününüz kutlu olsun kizceler.

Ev toplandı.iki makina çamaşır yıkandı.
Bulaşık makinası boşaltıldi.
Banyo lavoba temizlendi
Akşam yemeği hazırlandı.Masa toplandı .
Fındık kırıldı.biraz temizlendi.
3 poşet zeytinyağlı dolma sarıp buzluğa atıldı.
Tüp Bebek iğneleri yapıldı 🤗
Ev supuruldu.gorunen yerler silindi.
Şimdi çay Faslındayiz.Sonra iboshow sevdiğim sanatçılar var .Sevgililer gününüz kutlu olsun kizceler.
Ayy sağol canım teşekkür ederim senin de sevgililer günün kutlu olsun 🥰

Baya iş yapmışsın ellerine sağlık senin de tez vakitte Rabbim kucağını sağlıkla doldursun inşallah isteyen herkesin de 🤲🏻

Back