🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Anneciğin eline sağlık. Ne güzel düşünmüşsün

Ayy bu senin mi canım ben de çok beğeniyorum danteller var duvara asmak için böyle yapmak istiyorum moda şuanda bunlar makrome yapan arkadaşlarım var biraz onu merak ediyorum
Evet benim bunlar, bi de yatak başına yapmıştım. Makrome ben de seviyorum ama fırsat bulmak zor olur. Bunları bile çocuklar evde yokken yapmıştım.

Eklentiler

• 5074C954-5910-4FBB-9755-614329D2DD15.jpeg
    114,9 KB · Görüntüleme: 36
Nabayım, iş güç eşime keçi boynuzu kürü falan yaptım iste bol bol yediriyom (sperm sorunundan dolayı)

Kitap okudum 100 er sayfa.
Temizlik vs.
Simdi de etamin yapacağım biraz sen nabıyon
Aaynı be ya diyecektim sabah ama sonra iş değişti
Güya nete girmeyecektim, girdim uzun sayfalar konular okudum
Sonra biraz kitap okudum.
Fakat öğleden sonra çamaşır, bulaşık, benim ve kızın banyosu, mutfak süpürme, ütü derken 23.30'da yeni oturdum tv karşısına. Regl oldum. Tabanlarim acıyor
Durum böyle kızlar

Mrb. canım.
Seversen yapboz tavsiye edebilirim.
Gecen ay esim almis, bana iyi geldi, 250 parca olunca çabuk bitirdik.
Çocukların yaşı uygunsa onlar da katilabilir. Bir yere parcalari yayarsiniz, her gün gidip birkaç parca yerlestirirsiniz.
Aklimda ve kalbimde bi de ebru var da ona ayrı oda olsa daha rahat olur evde, o imkân yok gibi bende.

Ayy bu senin mi canım ben de çok beğeniyorum danteller var duvara asmak için böyle yapmak istiyorum moda şuanda bunlar makrome yapan arkadaşlarım var biraz onu merak ediyorum
Makrome benim de aklima düştü ama yapabilir miyim bilemiyorum, orta okulda hic ama hic beceremezdim, komsu teyzeye yaptırırdım

Makrome benim de aklima düştü ama yapabilir miyim bilemiyorum, orta okulda hic ama hic beceremezdim, komsu teyzeye yaptırırdım
Ben de bayadır yapmadım ama arkadaşım sosyal medyaya video atmış pek zora benzemiyor az buçuk hatırlıyorum çok zevkliydi yapıcam sanırım çok merak ediyorum

Ben de bayadır yapmadım ama arkadaşım sosyal medyaya video atmış pek zora benzemiyor az buçuk hatırlıyorum çok zevkliydi yapıcam sanırım çok merak ediyorum
Yap ya guzel olur.
Bazi şeyleri cocukken yapamiyordum. Simdi olsa yaparım diyorum. Cocukkene saf mıydım acaba, niye anlamıyordum
Benim de canim cekiyor aslinda yapmayi, zevkliydi düğüm atmak.
Yapılan ürünler nedir şu anda moda olarak?

Yok çocukken yapamadığını şimdi yaparsın
Bilmiyorum hobi malzemeleri satan yere bi gidip bakıcam vardır orada sanırım örnekler malzemeler instaya yaz çıkıyor

Çocuklar küçük onların yaşına uygun olanlardan yapıyoruz. Ebru güzel fikir ama zaman ve mekan olarak uygun değil

Kaygılı ve gergin bir sabahtan,
Rahat ve sakin bir öğlene gectim.

Yapılanlar:
* Kahvaltı, kızımla vakit geçirme, çamaşır toplama, kendime zaman ayırma ve kitap.

Yapılacaklar:
- Kitap bitecek.
- Sohbet dinleyecegim.
- 2 parca ütü yapacağım.

Ben bugün hiçbir şey yapmadım yatakları topladım kahvaltı sonrası eşimle arkadaşlarımızla buluştuk umarım korona olmayız pandemiden beri ilk defa buluştuk sosyalleşmeyi özlemişim çok keyifli vakit geçirdik az önce geldik eve

Okudugum kitabi bitirip yeni kitaba başladım.
2 sohbet dinledim.
2 parca ütü yaptim.
Sabah evde koşu yapmistim, aksam da dans ettim. Bunlar bugün egzersiz niyetine olmus oldu.

İyi geceler dilerim.

Okudugum kitabi bitirip yeni kitaba başladım.
2 sohbet dinledim.
2 parca ütü yaptim.
Sabah evde koşu yapmistim, aksam da dans ettim. Bunlar bugün egzersiz niyetine olmus oldu.

İyi geceler dilerim.
İyi geceler canım ben bugün fosum biraz kitap da okumadım bi spor yaptım işte hepsi bu yarına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…