- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.721
Anneciğin eline sağlık. Ne güzel düşünmüşsünBir ara penye ipten sepet ördüm ama kolum çok ağırdı bıraktım bi de pek becerim yok gibiydi
Bi de annemin el emeklerini dönüştürdüm. Ama çocuklar olmadan yapmam gerekiyor bunları böyle bir zaman da bulmak zor
Evet benim bunlar, bi de yatak başına yapmıştım. Makrome ben de seviyorum ama fırsat bulmak zor olur. Bunları bile çocuklar evde yokken yapmıştım.Ayy bu senin mi canım ben de çok beğeniyorum danteller var duvara asmak için böyle yapmak istiyorum moda şuanda bunlar makrome yapan arkadaşlarım var biraz onu merak ediyorum
TeşekkürlerAnneciğin eline sağlık. Ne güzel düşünmüşsün
Nabayım, iş güç eşime keçi boynuzu kürü falan yaptım iste bol bol yediriyomNaapıyon be ya?
Kitap 100 sayfa mı okuyorsun maşallah canımNabayım, iş güç eşime keçi boynuzu kürü falan yaptım iste bol bol yediriyom(sperm sorunundan dolayı)
Kitap okudum 100 er sayfa.
Temizlik vs.
Simdi de etamin yapacağım biraz sen nabıyon
Aaynı be ya diyecektim sabah ama sonra iş değiştiNabayım, iş güç eşime keçi boynuzu kürü falan yaptım iste bol bol yediriyom(sperm sorunundan dolayı)
Kitap okudum 100 er sayfa.
Temizlik vs.
Simdi de etamin yapacağım biraz sen nabıyon
Mrb. canım.Slmlar,
Bugün yatak odaları ve salon süpürüldü/silindi.
WC-lavabo yıkandı.
Bir sepet çamaşır katlanıp yerleştirildi.
Tahinli kurabiye yapıldı
Kitabımı çocukları yatırırken okuyacağım.
Modum düşük bu aralar..Niloya mutfak dolabı öyle kaldı devam edesim gelmedi
Yeni bir şeylerle ilgilenmek istiyorum. Ama çocuklar izin vermez o yüzden çoğu şey direk eleniyor. Var mı tavsiyeniz ?
Makrome benim de aklima düştü ama yapabilir miyim bilemiyorum, orta okulda hic ama hic beceremezdim, komsu teyzeye yaptırırdımAyy bu senin mi canım ben de çok beğeniyorum danteller var duvara asmak için böyle yapmak istiyorum moda şuanda bunlar makrome yapan arkadaşlarım var biraz onu merak ediyorum
Ben de bayadır yapmadım ama arkadaşım sosyal medyaya video atmış pek zora benzemiyor az buçuk hatırlıyorum çok zevkliydi yapıcam sanırım çok merak ediyorumMakrome benim de aklima düştü ama yapabilir miyim bilemiyorum, orta okulda hic ama hic beceremezdim, komsu teyzeye yaptırırdım
Yap ya guzel olur.Ben de bayadır yapmadım ama arkadaşım sosyal medyaya video atmış pek zora benzemiyor az buçuk hatırlıyorum çok zevkliydi yapıcam sanırım çok merak ediyorum
Yok çocukken yapamadığını şimdi yaparsınYap ya guzel olur.
Bazi şeyleri cocukken yapamiyordum. Simdi olsa yaparım diyorum. Cocukkene saf mıydım acaba, niye anlamıyordum
Benim de canim cekiyor aslinda yapmayi, zevkliydi düğüm atmak.
Yapılan ürünler nedir şu anda moda olarak?
Çocuklar küçük onların yaşına uygun olanlardan yapıyoruz. Ebru güzel fikir ama zaman ve mekan olarak uygun değilMrb. canım.
Seversen yapboz tavsiye edebilirim.
Gecen ay esim almis, bana iyi geldi, 250 parca olunca çabuk bitirdik.
Çocukların yaşı uygunsa onlar da katilabilir. Bir yere parcalari yayarsiniz, her gün gidip birkaç parca yerlestirirsiniz.
Aklimda ve kalbimde bi de ebru var da ona ayrı oda olsa daha rahat olur evde, o imkân yok gibi bende.
Vakti saati vardır canım üzülmeNe güzel maşallah o kadar kodum dusukki anlatamam kizlar adet hala olmadım test yaptım tek çizgi
Şuan sesi açamıyorum kızımı uyutuyorumÜtü yaparken
Kaygılı ve gergin bir sabahtan,
Rahat ve sakin bir öğlene gectim.
Yapılanlar:
* Kahvaltı, kızımla vakit geçirme, çamaşır toplama, kendime zaman ayırma ve kitap.
Yapılacaklar:
- Kitap bitecek.
- Sohbet dinleyecegim.
- 2 parca ütü yapacağım.
İyi geceler canım ben bugün fosum biraz kitap da okumadım bi spor yaptım işte hepsi bu yarına inşallahOkudugum kitabi bitirip yeni kitaba başladım.
2 sohbet dinledim.
2 parca ütü yaptim.
Sabah evde koşu yapmistim, aksam da dans ettim. Bunlar bugün egzersiz niyetine olmus oldu.
İyi geceler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?