• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Onu ben de çok merak ediyorum, bende de camdaki kız var doğduğun ev kaderindirin hikayesi içinde geçiyor ben henüz okumadım annem okudu ama film orijinalinden çok farklıymış
Evet onu ben de duydum kitapta sadece 1 sayfacıkmış dizi
Masumlar Apartmanını konu alan kitap da biraz ağır çeşit türlü hastaların hikayelerini anlatmış yazar

Merhaba 🖐🏻🥰
1 posta çamaşır yıkandı.
Az bi kitap okudum.
Oturma odasını süpürdüm.
Yemek ve az ütü kaldı iş olarak.
Kızıma vakit ayırdım, beni sinir etti, bugün ona başka vakit ayırmayı düşünmüyorum.
Yemek, az ütü yaptim. Kişisel bakim yaptim. Şimdi kişisel yatış yapıyorum 😄

5 yaşında. Parkta ben onu sallarken, kendini sallamaya çalışıp hamle yaptı, salincak ters dönecekti, ödüm patladı.
Bi de tahtırevalliden patdadanak habersizce indi, karşıdaki arkadaşı ziplayip düşeceedi nerdeyse.
Fekat biraz tavır yaptiktan sonra dayanamadim, evde azicik oyun oynadim kendisiyle. 🙂
Daha dogrusu, kizdigim sey, arkadaşına agresif sinirli davranmasiydi. Daha önce de yaptı böyle. Düzgünce bi büyüse, huyu da düzgün olsaydi hayırlısıyla can09e can09e

Daha dogrusu, kizdigim sey, arkadaşına agresif sinirli davranmasiydi. Daha önce de yaptı böyle. Düzgünce bi büyüse, huyu da düzgün olsaydi hayırlısıyla can09e can09e
Anladım ama hepsinin huyu farklı canım. Sen en güzeli en iyi huylusu olsun istersin ama bunun anca %35i senden gerisi kalıtım çevre arkadaş.
Bende söyleniyorum Esine sana hiç mi bişiy veremedim. Hiç mi bişiy öğretemedim😄
İnşallahh ayaklarının üstüne basan isabetli kararlar alabilen. Mutlu olmayı beceren bireyler olsunlar.

Selam kızlar 2 gündür yazamadım. Dün kayınvalidem geldi bize, eşimi aramış beni gelip al size gelmek istiyorum diye. O gelmeden temizlik yaptım, geldikten sonra yemek yaptım falan dün yorucu geçti. Bugün de aynı rutin, bi de o varken mutfağı sabah toplarım, aman şurayı da yarın düzeltirim diyemiyorum, biraz yorucu oluyor yani. Sizler de iyisinizdir inşallah, bende durumlar böyle. Yazamazsam bilin ki büyük misafir ağırlıyorum:halay::KK6:

Anladım ama hepsinin huyu farklı canım. Sen en güzeli en iyi huylusu olsun istersin ama bunun anca %35i senden gerisi kalıtım çevre arkadaş.
Bende söyleniyorum Esine sana hiç mi bişiy veremedim. Hiç mi bişiy öğretemedim😄
İnşallahh ayaklarının üstüne basan isabetli kararlar alabilen. Mutlu olmayı beceren bireyler olsunlar.
Amin 🤲🏻❤️

Evet tamirci set içeri geldi kızıma oyuncak tamirci aldık inanmıyor tacımızın ışık düğmesi içine kaçmış tamir ediyorlar 😁

Eklentiler

• IMG_20210206_120306.jpg
    IMG_20210206_120306.jpg
    128,5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20210206_120500.jpg
    IMG_20210206_120500.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 32
- bahceye hayvanlara mama koydum.
- örgü ördüm.
- cok sohbet dinledim, birikenleri bitirdim.
- cok kitap okudum 👏🏻
- kızımla cok oynadım 💪🏻👌🏻 (bu ilk 3-4'ü olsa verimli gün icin yeterli)
- mutfak tamam.
- 2-3 gündür evde cok az egzersiz yaptim.
-- ütü yap(a)madim.

Back