• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Merhaba 🖐🏻🥰
1 posta çamaşır yıkandı.
Az bi kitap okudum.
Oturma odasını süpürdüm.
Yemek ve az ütü kaldı iş olarak.
Kızıma vakit ayırdım, beni sinir etti, bugün ona başka vakit ayırmayı düşünmüyorum.

Bi posta çamaşır yıkadım.
Dışarı çıktım yürüyüş yaptım
:)) biri beni iteklesin telefonda oyun oynuyorum
Ben seni iteklemem ama burada iş yapmayanlara kitap okumayanlara tatlı bildirimi yapmayanlara arada :sopa: merdanemi gösteriveriyorum şekerim :KK70:
Arada oyun da oyna canım ben de yemeğe giriştim

Ben seni iteklemem ama burada iş yapmayanlara kitap okumayanlara tatlı bildirimi yapmayanlara arada :sopa: merdanemi gösteriveriyorum şekerim :KK70:
Arada oyun da oyna canım ben de yemeğe giriştim
Gideyim bende makinede ki çamaşırları çıkarayım.... yaaa benim ev battı valla niloşş hergün bir görev versen şunlar şınlar yapılcak desen öyle yapsak:)) mesela bi gün mutfak dolabının dışı silincek bi gün salon toz alıncak gibi gibi

Gideyim bende makinede ki çamaşırları çıkarayım.... yaaa benim ev battı valla niloşş hergün bir görev versen şunlar şınlar yapılcak desen öyle yapsak:)) mesela bi gün mutfak dolabının dışı silincek bi gün salon toz alıncak gibi gibi
Ben sana veririm görev canım şimdi burada herkese uymayabilir ben sana özelden vereyim canım görev 😁

Slm kızlar 🤗

Kızı aldık 😅 bu mesele yüzünden kaç gündür rutinlerim aksadı. Bugün kahvaltıdan sonra sabahtan kayınvalidemlere gittik, memleketten misafirleri uğurladık.
Eve gelince çocukları yıkadım, yatakları düzeltip odaları havalandırdım.
WC-lavabo yıkadım.
1 mak. Çamaşır yıkadım.
1 sepet katlayıp yerleştirdim.

Yeni kitaba başlayacağım. Kabil’i Yetiştirmek. Erkek annelerinin mutlaka okuması gereken bir kitapmış bakalım 🤔

Pazartesi de kursum başlıyor. Onun heyecanı ve biraz da gerginliği sardı 😅

Atletleri tencerede ocakta çamaşır suyuyla kaynattım :KK48: şükür beyazladı atletlerin kenarları falan pembeydi ben tencereden çıkarırken kızım gördü anne senin kıyafetlerin pişti dedi :KK70:koptum gülmekten

Bende buguen evi topaldim lavobalari akıttım .yürüyüş yaptım hava çok sıcaktı.suprdum .sildim.biraz gerginim bu ay basliycaktim adetin ikinci günü pazara denk.geliyor tüp bebek için inşallah yarın akşam regl olurum

Slm kızlar 🤗

Kızı aldık 😅 bu mesele yüzünden kaç gündür rutinlerim aksadı. Bugün kahvaltıdan sonra sabahtan kayınvalidemlere gittik, memleketten misafirleri uğurladık.
Eve gelince çocukları yıkadım, yatakları düzeltip odaları havalandırdım.
WC-lavabo yıkadım.
1 mak. Çamaşır yıkadım.
1 sepet katlayıp yerleştirdim.

Yeni kitaba başlayacağım. Kabil’i Yetiştirmek. Erkek annelerinin mutlaka okuması gereken bir kitapmış bakalım 🤔

Pazartesi de kursum başlıyor. Onun heyecanı ve biraz da gerginliği sardı 😅
Slm canım
Sen genelde pedagojik kitaplar okuyorsun sanırım dimi

Bende buguen evi topaldim lavobalari akıttım .yürüyüş yaptım hava çok sıcaktı.suprdum .sildim.biraz gerginim bu ay basliycaktim adetin ikinci günü pazara denk.geliyor tüp bebek için inşallah yarın akşam regl olurum
İnşAllah hayırlı haberle gel canım Allah isteyen herkese sağlıklı evlat versin

Bugünki spor da yapıldı
Popo sıkılaşıp göbek erimesi için birebir

Eklentiler

• IMG_20210205_211206.jpg
    IMG_20210205_211206.jpg
    112,3 KB · Görüntüleme: 18
Evet niloya pedagoji, psikoloji ilgi alanım severek okuyorum bu tarz kitapları. Roman da okuyorum ama daha ağır ilerliyor romanlar😊
Anladım zaten 😊ben de kişisel gelişim seviyorum daha ilgimi çekiyor roman bayadır almadım Masumlar Apartmanını anlatan aldım daha sıra gelmedi

Anladım zaten 😊ben de kişisel gelişim seviyorum daha ilgimi çekiyor roman bayadır almadım Masumlar Apartmanını anlatan aldım daha sıra gelmedi
Onu ben de çok merak ediyorum, bende de camdaki kız var doğduğun ev kaderindirin hikayesi içinde geçiyor ben henüz okumadım annem okudu ama film orijinalinden çok farklıymış

Ne yaptı😄 ayy bizimkiler de öyle. Kaç yaşında kızın?
5 yaşında. Parkta ben onu sallarken, kendini sallamaya çalışıp hamle yaptı, salincak ters dönecekti, ödüm patladı.
Bi de tahtırevalliden patdadanak habersizce indi, karşıdaki arkadaşı ziplayip düşeceedi nerdeyse.
Fekat biraz tavır yaptiktan sonra dayanamadim, evde azicik oyun oynadim kendisiyle. 🙂

Back