• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
1-Kitap okudum.
2-Kur'an okudum.
3-Az bi tesbih cektim.
4-Kizima defter yazdırdım.
5-Kizimla ilgilendim.
6-Kizimla parka gittik, oynadi, yürüdük.
7-Bi posta çamaşır attim.
Süpürme, ütü ve yine çamaşır yarina kaldi.
Kitap tabii ki bitmedi, ama bu hafta biter ins.
Herkeşe selâm olsun 🖐🏻💜

Bugün de verimli geçti diyebilirim.
Cilt temizliğimi ve sporumu yaptım duşumu aldım. Nescafemi içtim kitap okumam kaldı. Cilt temizliğini artık rutine oturttum günde en az 1 kez temizleme yapıyorum. Kitap okumayı da şuan oturmak üzere az da olsa kitabı açıyorum. Evimin temizlik, tertip ve düzenine dikkat ediyorum. Bugün diyetimin ilk günü umarım bunu da başarırım. Yarın 11.45 de doktorumla terapim var. Biraz panikatak biraz anksiyetelerimi anlatıp bir de diyet konusunda irade nasıl hakim olurum bunu da danışırım.

8. olarak örgü ördüm kaç gün aradan sonra,
9. olarak dizi izledim
Bunlari yazmayı unutmuşum.
Bu unutkanlik ne zaman bitecekse...
Niloya, panikatak belirtilerinde unutkanlik var mi? 🤨 Ben bitince ilaci degistirtecem ya doktora gidip.

8. olarak örgü ördüm kaç gün aradan sonra,
9. olarak dizi izledim
Bunlari yazmayı unutmuşum.
Bu unutkanlik ne zaman bitecekse...
Niloya, panikatak belirtilerinde unutkanlik var mi? 🤨 Ben bitince ilaci degistirtecem ya doktora gidip.
Unutkanlık bende de var ilacın yan etkisidir diye düşünüyorum. Panik atak belirtileri değildir sen paxera alıyordun dimi

B 12 vitamini de yapıyo unutkanlığı. Vitaminleriniz nasıl d demir b12?
Düşüktü, igne kullandim, bitince hapa geçtim. Çocuğumun adindan tut da ben mutfaga niye gittim, ne is yapacaktım, ne alacaktım gibi her şeyi unutabiliyorum, baya bildigin aptal gibi Leyla gibi dolaniyorum yani. B12 hapi da bitti, tekrar kan vermek istemiyorum, direkt alsam mi olcturmeden. Bilmem.

Düşüktü, igne kullandim, bitince hapa geçtim. Çocuğumun adindan tut da ben mutfaga niye gittim, ne is yapacaktım, ne alacaktım gibi her şeyi unutabiliyorum, baya bildigin aptal gibi Leyla gibi dolaniyorum yani. B12 hapi da bitti, tekrar kan vermek istemiyorum, direkt alsam mi olcturmeden. Bilmem.
Önceden ben de iğne kullanmıştım babamın da düşük çıkardı hapı içiyor ara ara

Unutkanlık bende de var ilacın yan etkisidir diye düşünüyorum. Panik atak belirtileri değildir sen paxera alıyordun dimi
Paxera evet. Kuvvetli bi sey yazdirsam diyorum, yoksa kafayı yicem diye korkuyorum.
Aklimda hep felaket senaryoları, kötü haber alma endisesi, telefon çalınca, evde ani bir ses duyunca irkilmeler, ödümün patlaması.

Paxera evet. Kuvvetli bi sey yazdirsam diyorum, yoksa kafayı yicem diye korkuyorum.
Aklimda hep felaket senaryoları, kötü haber alma endisesi, telefon çalınca, evde ani bir ses duyunca irkilmeler, ödümün patlaması.
İstersen bi kontrole git ama bunlar ile ilgili kitap okursan yahut videolar izlersen farkındalık kazanırsın. Benim de felaket senaryoları defalarca kez yazıyor beynim ama diyorum onlar sadece bir düşünce telefon çaldığında korku biraz geçti çok şükür

Ne kadar oldu kan vereli. Bi baktırmanda fayda var?
Annem gelsin bende gidicem bi işe başlamadan baksınlar ne var ne yok.

Vay başıma gelenler kocamın atletlerini yıkadım açık pembe olmuş :KK53: nolacak şimdi bir kez daha makinaya attım 60 derecede çamaşır suyuyla yıkattım yok gene pembe olan oldu

Haidi kızlar hareketlenin :))
Ben bugün biraz geç uyandım. Kahvaltımı yapıp evi havalandırdım.. yumurtayı ocakta unutmuşum suyu bitmiş mutfak buhar içindeydi :) neyseki tamamen yanmadan erken farkettim.
Bugün parka gittim biraz hava aldım.
Eve geldim yemeğimi yaptım.
Sonra biraz uyumuşum bu aralar 5-6 gibi uykum geliyor.
Sonra mutfağı topladım. Bir makine çamaşır attım. Şimdi onların çıkmasını bekkiyorum.

Yarın ki planıma geleceksek;
Sabah güzel bir kahvaltı yapacağım
Tv karşısına geçip netflixten güzel bir dizi seçip (dizi önerisi veya film önerisi varsa alırım:) )Çamaşırları katlayacağım.
Sitenin bahçesinde 2 tur yürüyüş yapacağım.
Mutfak tezgah arasını boyuyorum o yarım kaldı ona devam edeceğim
Aksama yemek
Kapanış :)

Vay başıma gelenler kocamın atletlerini yıkadım açık pembe olmuş :KK53: nolacak şimdi bir kez daha makinaya attım 60 derecede çamaşır suyuyla yıkattım yok gene pembe olan oldu
Çamaşırsuyunda beklet önce çitele :) ahhhhh bi kere benden öyle yapmıştım

Back