- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.641
Nabızı indirmek için çok basit bir nefes egzersizi söyleyebilirim.Kizlar bugün hastane işlerimi hallettim.Nabzim arttı biraz sonra eve geldim hamsi yaptık bu akşam yemeğine salata yoktu.sogan turp falan .sonra mutfağı topladım.bugun yaptıklarım bu kadar .
Kızzz geçmiş olsunn. Neyle attın beyazları da rengi pembe oldu beyazınVay başıma gelenler kocamın atletlerini yıkadım açık pembe olmuşnolacak şimdi bir kez daha makinaya attım 60 derecede çamaşır suyuyla yıkattım yok gene pembe olan oldu
Kesin pembe pijamasıyla atmıştır :))) niloşumKızzz geçmiş olsunn. Neyle attın beyazları da rengi pembe oldu beyazın
Bu arada ankaranın neresinden :) bende ankara geliniyimKızzz geçmiş olsunn. Neyle attın beyazları da rengi pembe oldu beyazın
Aa ne güzel. Ben aydınlıkevler türkiş tarafı sen? Nereden geldin buraya gelin?Bu arada ankaranın neresinden :) bende ankara geliniyim
Bursadan geldim :))) niloşun memleketinden..Aa ne güzel. Ben aydınlıkevler türkiş tarafı sen? Nereden geldin buraya gelin?
Benim memleketimdenAa ne güzel. Ben aydınlıkevler türkiş tarafı sen? Nereden geldin buraya gelin?
Senin memleketin değil mi sankiBursadan geldim :))) niloşun memleketinden..
Ben Göksupark :)
Olur öyle bazen bakarsın gelir tekrar görmeye ya da sen buraya gelirsinBenim memleketimdenburdayken o kadar yakın oturmamıza rağmen tanışma Ankara’ya gidince burada siteden tanış
Giymez tabi ben olsam ben de giymem.Baya bi beyaz çamaşır vardı arada benim pembe atlet de kaynamış kocam ben böyle pembe giymem dedi
Geldim 2 kez Ankara’ya daha mı geleyimOlur öyle bazen bakarsın gelir tekrar görmeye ya da sen buraya gelirsin
Giymez tabi ben olsam ben de giymem.
Pek hatırlamıyorum ama 3-4 ay olmustur belki.Ne kadar oldu kan vereli. Bi baktırmanda fayda var?
Annem gelsin bende gidicem bi işe başlamadan baksınlar ne var ne yok.
Benim icin Göksu'yu izlersin, olur mu?Bursadan geldim :))) niloşun memleketinden..
Ben Göksupark :)
Allah muhafaza kız yeni yeni atletleri cam bezi yapabilir miyim bascam çamaşır suyunaCam bezi yaparsın Niloya
Daha dün oradaydım ozaman fotoğraf ekliyim :)Benim icin Göksu'yu izlersin, olur mu?
Ben de eski (veya fahri diyelim) Angaralı:)
Evet güzel siliyor ama silgi bezim çok atletleri ziyan etmeyim basayım ben onlarıVallahi ben bazen az kullanılmış oda kesiyom camlari iyi siliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?