- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.621
Tamam anladım cnm o kadarda değil bana gelmiyor o bildirim ahahhaAy güldürdün beni kız
can09e attığım msja komik emojisi attı diye bildirim geldi uyumadığını öyle anladım
Ben de zar zor 2 lt tamamlıyorum. Geçen yatmadan tamamlamak için 1 lt içtim. Gece 50 kere lavaboya kalktımMikan cığım ben suda 2 litreye bi çıkamıyorum nolcak böyle bilmiyorum yazın içiyordum da kışın işte 1 litre anca
Unutkanlık bende de var ilacın yan etkisidir diye düşünüyorum. Panik atak belirtileri değildir sen paxera alıyordun dimi8. olarak örgü ördüm kaç gün aradan sonra,
9. olarak dizi izledim
Bunlari yazmayı unutmuşum.
Bu unutkanlik ne zaman bitecekse...
Niloya, panikatak belirtilerinde unutkanlik var mi?Ben bitince ilaci degistirtecem ya doktora gidip.
Yazın çok içiliyor da kışın 1 litre anca içiyorum doğru sonra ha bire wcBen de zar zor 2 lt tamamlıyorum. Geçen yatmadan tamamlamak için 1 lt içtim. Gece 50 kere lavaboya kalktım
Ölçtürmedim canım ben sağlık ocağı doktoru verdi bana ama akşamları baya üşüme yaptı aynısını anneme de yapmış bıraktım içmedimB 12 vitamini de yapıyo unutkanlığı. Vitaminleriniz nasıl d demir b12?
Bi baktırıver bari. Dye bakmıyolar muhtemelen ama demir b12 önemli.Ölçtürmedim canım ben sağlık ocağı doktoru verdi bana ama akşamları baya üşüme yaptı aynısını anneme de yapmış bıraktım içmedim
Bizim buradaki sağlık ocağında bakmıyorlar özelde de bir sürü tutar tahliller kızımınkine baktırdık 700 küsür ödedik içivereyim daha iyi hap varBi baktırıver bari. Dye bakmıyolar muhtemelen ama demir b12 önemli.
Düşüktü, igne kullandim, bitince hapa geçtim. Çocuğumun adindan tut da ben mutfaga niye gittim, ne is yapacaktım, ne alacaktım gibi her şeyi unutabiliyorum, baya bildigin aptal gibi Leyla gibi dolaniyorum yani. B12 hapi da bitti, tekrar kan vermek istemiyorum, direkt alsam mi olcturmeden. Bilmem.B 12 vitamini de yapıyo unutkanlığı. Vitaminleriniz nasıl d demir b12?
Önceden ben de iğne kullanmıştım babamın da düşük çıkardı hapı içiyor ara araDüşüktü, igne kullandim, bitince hapa geçtim. Çocuğumun adindan tut da ben mutfaga niye gittim, ne is yapacaktım, ne alacaktım gibi her şeyi unutabiliyorum, baya bildigin aptal gibi Leyla gibi dolaniyorum yani. B12 hapi da bitti, tekrar kan vermek istemiyorum, direkt alsam mi olcturmeden. Bilmem.
Paxera evet. Kuvvetli bi sey yazdirsam diyorum, yoksa kafayı yicem diye korkuyorum.Unutkanlık bende de var ilacın yan etkisidir diye düşünüyorum. Panik atak belirtileri değildir sen paxera alıyordun dimi
İstersen bi kontrole git ama bunlar ile ilgili kitap okursan yahut videolar izlersen farkındalık kazanırsın. Benim de felaket senaryoları defalarca kez yazıyor beynim ama diyorum onlar sadece bir düşünce telefon çaldığında korku biraz geçti çok şükürPaxera evet. Kuvvetli bi sey yazdirsam diyorum, yoksa kafayı yicem diye korkuyorum.
Aklimda hep felaket senaryoları, kötü haber alma endisesi, telefon çalınca, evde ani bir ses duyunca irkilmeler, ödümün patlaması.
Ne kadar oldu kan vereli. Bi baktırmanda fayda var?Düşüktü, igne kullandim, bitince hapa geçtim. Çocuğumun adindan tut da ben mutfaga niye gittim, ne is yapacaktım, ne alacaktım gibi her şeyi unutabiliyorum, baya bildigin aptal gibi Leyla gibi dolaniyorum yani. B12 hapi da bitti, tekrar kan vermek istemiyorum, direkt alsam mi olcturmeden. Bilmem.
Çamaşırsuyunda beklet önce çitele :) ahhhhh bi kere benden öyle yapmıştımVay başıma gelenler kocamın atletlerini yıkadım açık pembe olmuşnolacak şimdi bir kez daha makinaya attım 60 derecede çamaşır suyuyla yıkattım yok gene pembe olan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?