🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Reklama bak hele reklama lacoste gözüme gözüme çarpıyor

Eklentiler

• Screenshot_20210204_021139_com.android.chrome.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 32
Slm kızlar bugün elti oluyorum kaynıma kız istemeye gidiyoruz, isteme söz bir arada olacak. Aylardır kalabalık ortama girmedim yine çok kalabalık olmayacak ama çok gerginim inşallah bir sıkıntı olmaz
Hadi hayırlı olsun. Sıkıntı çıkmasın inşallah

Slm kızlar bugün elti oluyorum kaynıma kız istemeye gidiyoruz, isteme söz bir arada olacak. Aylardır kalabalık ortama girmedim yine çok kalabalık olmayacak ama çok gerginim inşallah bir sıkıntı olmaz
Oo maşallah süper elti olmak güzel birşey
İnşAllah bişey olmaz çift maske tak istersen

Evi süpürdüm mutfağı topladım kızımı parka getirdim dedim ki banklarda oturur ben de kitap okurum bankları boyuyorlar çimlerin kenarına bağdaş kurdum oturdum

Eklentiler

• IMG_20210204_133504.jpg
    228,3 KB · Görüntüleme: 31
Kizlar bugün hastane işlerimi hallettim.Nabzim arttı biraz sonra eve geldim hamsi yaptık bu akşam yemeğine salata yoktu.sogan turp falan .sonra mutfağı topladım.bugun yaptıklarım bu kadar .

Kizlar bugün hastane işlerimi hallettim.Nabzim arttı biraz sonra eve geldim hamsi yaptık bu akşam yemeğine salata yoktu.sogan turp falan .sonra mutfağı topladım.bugun yaptıklarım bu kadar .
Olsun canım dün şaha kaldırmıştın verimi bugün de böyle olsun boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…