- 23 Ocak 2016
- 33.136
- 49.574
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.601
Uyudum uyandım kuzum
İyi geceler canımUyudum uyandım kuzumşimdi geri yatıcam iyi geceler
Bana da somon düştü. Ne kadar balık dediysem hatta somonReklama bak hele reklamalacoste gözüme gözüme çarpıyor
Diyete giriyorum dedim edepsiz GoogleBana da somon düştü. Ne kadar balık dediysem hatta somon
Bana da otel tatilden bahsedinceDiyete giriyorum dedim edepsiz Google
Hadi uyuyoruz hadiBana da otel tatilden bahsedince
Hadi hayırlı olsun. Sıkıntı çıkmasın inşallahSlm kızlar bugün elti oluyorumkaynıma kız istemeye gidiyoruz, isteme söz bir arada olacak. Aylardır kalabalık ortama girmedim yine çok kalabalık olmayacak ama çok gerginim inşallah bir sıkıntı olmaz
Oo maşallah süperSlm kızlar bugün elti oluyorumkaynıma kız istemeye gidiyoruz, isteme söz bir arada olacak. Aylardır kalabalık ortama girmedim yine çok kalabalık olmayacak ama çok gerginim inşallah bir sıkıntı olmaz
TeşekkürlerHadi hayırlı olsun. Sıkıntı çıkmasın inşallah
Evet öyle yapacağım, hadi inşallah güzel olurOo maşallah süperelti olmak güzel birşey
İnşAllah bişey olmaz çift maske tak istersen
Bana bildirim gelmiyor nasıl o iş bende teknoloji ozurluyu
Severim çok iyidir kardeşimden ayırmam hele doğum yaptım onun kıymetini çok daha iyi anladımNiloya sen eltini çok seviyorsun masallah
Olsun canım dün şaha kaldırmıştın verimi bugün de böyle olsun boşverKizlar bugün hastane işlerimi hallettim.Nabzim arttı biraz sonra eve geldim hamsi yaptık bu akşam yemeğine salata yoktu.sogan turp falan .sonra mutfağı topladım.bugun yaptıklarım bu kadar .
Ay güldürdün beni kızBana bildirim gelmiyor nasıl o iş bende teknoloji ozurluyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?