- 23 Ocak 2016
- 33.136
- 49.574
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.501
Amannn hiç uğraşamıycimmmSende renk seçili olmadığından böyle geliyorkadınlar kulubüne tıklayınca çıkması lazım.
Foruma bakim yapmislar, bozulan yerleri de sonradan düzeltmişler.Aaa oldu galiba
Geçen gün de vardı bu Gülen surat ama bir şey çıkmıyordu. Neyse şimdi oldu ya, çok sağol canımclara
Hmm ben de tam bilemedim galiba, anlatmayi da beceremedim sanursamSende renk seçili olmadığından böyle geliyorkadınlar kulubüne tıklayınca çıkması lazım.
Sen anlatmayı becerdin canım ama bende yok o en altta renk yazmıyor hele asos mavisini çok merak ettim renkler arasında
Kuzum göndermiş ya foto altta kadınlar kulübü yazıyor fırça var tıkla korkmaSen anlatmayı becerdin canım ama bende yok o en altta renk yazmıyor hele asos mavisini çok merak ettim renkler arasında
Ben de çıkmıyor oKuzum göndermiş ya foto altta kadınlar kulübü yazıyor fırça var tıkla korkma
Canım bende böyle şey çıkmıyor işte renk olarak
Sayfanın en en en altına indin miCanım bende böyle şey çıkmıyor işte renk olarak
Sen anlatmayı becerdin canım ama bende yok o en altta renk yazmıyor hele asos mavisini çok merak ettim renkler arasında
En dibine indimSayfanın en en en altına indin mi
Vauuv muhteşem yok anacım yok bende ekran resmi atıcam şimdi bakEki Görüntüle 2773905 Assos mavisi :)
Benim bordo ben bişey yapmadım bi ara pembeydi sonra kendiliğinden bordoya döndüProfil resmine - forum seçenekleri'ne - stil başlığına gir, stil'den renk secilebiliyor. Maviden vazgeçtim, degistircem. Eflatun güzeldi:)Niloyatospikk
Ben de şimdi sarıya döndürdümSarıyı sevdim kızlar ben sarıya geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?